Total Media News

Fotbal
Daniel Pancu, noul selecționer al României U21! PDF Imprimare
Marţi, 25 Iulie 2023 12:09

Fostul atacant a preluat naționala Under 21, pe care o va conduce pentru următorii doi ani de zile, având ca obiectiv calificarea la EURO 2025 din Slovacia.

               Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

             Daniel Pancu are 27 de selecții în echipa națională, pentru care a marcat de 9 ori. În cariera de fotbalist a evolut la cluburi precum Rapid București, Beșiktaș, Cesena sau ȚSKA Sofia. A cucerit 8 trofee: titlul în Liga 1, de trei ori Cupa României, două Supercupe ale României, titlul în Turcia și Cupa Turciei.

             Ca antrenor, a activat la Rapid, Poli Iași și la România Under 20, acolo unde a pregătit chiar actuala generație Under 21.

             Pancu a fost prezentat azi, în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc la sediul FRF și la care au mai participat Mihai Stoichiță, directorul tehnic al Federației Române de Fotbal, și Marius Niculae, director sportiv al lotului Under 21.

    SUCCES   PANCONE  !!

*

Citeşte mai mult...
 
Rapidul a invins clar la Medias un U Cluj fara idei! PDF Imprimare
Duminică, 23 Iulie 2023 22:41

Ar putea fi o imagine cu 3 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Rapidul lui Cristiano Bergodi incepe sa arate bine, si invinge la Medias cu 3-0 pe U Cluj, in una din cele mai asteptate partide ale etapei secunde.

Citeşte mai mult...
 
F.R.F.anunță candidatura pentru organizarea finalei Europa League din 2026 sau 2027 PDF Imprimare
Marţi, 18 Iulie 2023 16:33

        Federația Română de Fotbal anunță candidatura pentru organizarea finalei Europa League din 2026 sau 2027 pe stadionul Arena Națională

                                 The squad has been selected for the UEFA Europa League | Sevilla FC

    După succesul în organizarea meciurilor de la EURO 2020 și a Campionatului European Under 21 anul acesta, FRF dorește să continue promovarea României ca o destinație pentru evenimente sportive majore.

    Partenerii Federației Române de Fotbal în acest proiect vor fi Guvernul României și Primăria Municipiului București. Colaborarea strânsă la precedentele evenimente fotbalistice europene organizate la București garantează capacitatea de a furniza o experiență memorabilă pentru toți participanții și o moștenire substanțială pentru fotbalul românesc.

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid, echipament de sarbatoare! PDF Imprimare
Miercuri, 12 Iulie 2023 09:35

Ar putea fi o imagine cu 4 persoane, persoane jucând fotbal, persoane jucând fotbal şi text

Rapid si-a prezentat noile echipamente, de la firma italiana Kappa, aceeasi firma pe care Rapid o imbraca la momentul titlului din 1999, dupa ce a mai fost in negocieri si cu Emporio Armani.

Giulestenii au imbracat in ultimele 2 sezoane echipamente Nike, care insa nu au fost foarte apreciate de publicul giulestean.

Citeşte mai mult...
 
FCSB intra in Ghencea! PDF Imprimare
Miercuri, 12 Iulie 2023 09:30

May be an image of 5 people, people playing football, people playing soccer and text

FCSB a primit unda verde pentru a folosi arena din Ghencea, nou construita, chiar cu prilejul derby-ului din 22 Iulie, impotriva rivalilor de la Dinamo.

Vestea a venit ca un soc pentru factiunea ce incurajeaza CSA Steaua, echipa ce a jucat pana in acest moment pe stadionul Ghencea, si reprezinta o mare surpriza in contextul dat, al unor litigii intre CSA Steaua si FCSB.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 19 din 188

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal