Total Media News

Fotbal
Marius Constantin s-a intors "acasa" PDF Imprimare
Vineri, 13 Iulie 2012 12:53

                  

       In cursul zilei de astazi , fundasul in varsta de 27 de ani , Marius Constantin a semnat un contract valabil pe patru sezoane la ProRapid cu formatia Rapid Bucuresti.

      El se intoarce astfel, din postura de jucator liber de contract , la echipa la care a cunoscut cele mai mari satisfactii. Pe lista giulestenilor se mai afla si Paul Codrea si Costin Curelea.

 
"Daca primim Craiova inapoi, FIFA ne poate SUSPENDA!" PDF Imprimare
Joi, 12 Iulie 2012 17:30

    "Daca primim Craiova, FIFA ne poate exclude", a anuntat Mircea Sandu la Sport.ro.

                                  

    Reprezentantii FIFA au trimis astazi o scrisoare oficiala pe adresa Federatiei pentru a face cunoscut faptul ca echipele romanesti pot fi suspendate din competitiile internationale, in cazul in care instantele de drept comun intervin peste regulamentele din fotbal.

Citeşte mai mult...
 
Spania, campioana EURO 2012 PDF Imprimare
Luni, 02 Iulie 2012 19:02

   Echipa nationala de fotbal a Spaniei a castigat Euro 2012 dupa ce a invins Italia cu 4-0, meci disputat in Ucraina, pe stadionul Olimpic din Kiev.

                                    

    La inceputul lunii Iunie, Pariloto si restul caselor de pariuri afisau cotele aferente castigatoarei Campionatului European de Fotbal din Ucraina si Polonia, lupta dandu-se la o prima vedere intre Spania si Germania. Etapele fazei grupelor s-au scurs cu repeziciune, iar nume mari precum Olanda sau Rusia si-au facut bagajele inainte de vreme. Germania, Spania si mai nou Italia pareau favorite certe la adjudecarea acestui trofeu. Prestatia nu tocmai convingatoare a Spaniei a facut ca pariorii sa isi indrepte atentia catre imbatabila Germanie, cotele scazand vertiginos in favoarea nemtilor.

 

Citeşte mai mult...
 
FABULOS ! Euro 2020 se joaca in Romania ! PDF Imprimare
Duminică, 01 Iulie 2012 19:02

    

        FABULOS! Euro 2020 se joaca in Romania! Schimbarea DRAMATICA anuntata azi de Platini dupa DEZASTRUL din Ucraina si Polonia


Din 2020, Euro se va juca simultan in 12 sau chiar 13 tari! Planul grandios al lui Platini prevede schimbarea radicala a sistemului de disputare a turneului final! "Euro 2020 se poate juca in toata Europa.

                             

   Va fi ori o tara cu 12 stadioane de top, ori un stadion din 12 sau 13 orase din mai multe tari. Vom lua foarte serios in calcul aceasta varianta!", anunta Platini. Bucurestiul, considerat un succes urias la finala Europa League din acest an, devine astfel o varianta importanta pentru Euro 2020.

Citeşte mai mult...
 
DRAMA lui Mutu pare fara sfarsit: A ajuns sa se antreneze prin parcuri! PDF Imprimare
Duminică, 24 Iunie 2012 12:46

   Scandalurile de la nationala, escapadele nocturne si disputele de la club l-au facut pe Mutu sa ajunga sa se antreneze prin parcuri.

                

  Cesena l-a anuntat ca nu mai conteaza pe el iar nicio echipa din Europa nu il mai vrea. Victor Piturca este cel care a anuntat ca Mutu nu isi mai gaseste echipa.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 185 din 187

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Fotbal