Total Media News

Sporturi de echipa
Gala Super Bowl va fi difuzata in acest an pentru prima data live si in Europa PDF Imprimare
Duminică, 26 Ianuarie 2014 19:14

              Fox International Channels va transmite live în acest an, pentru prima dată în Europa, finala campionatului de fotbal american - Super Bowl -, care va avea loc pe 2 februarie, în oraşul New Jersey.

                             

    Gala va fi recepţionată live în peste 12 milioane de case din Europa, prin intermediul televiziunilor Fox Sports - care emite în Italia, Olanda, Turcia şi Cipru - şi Fox, care emite în Grecia, Bulgaria, Serbia, Croaţia şi Slovenia, informează broadbandtvnews.com.

    În Europa, gala Super Bowl va fi difuzată pe 2 februarie, începând cu ora 23.25 GMT.

    Echipele Denver Broncos şi Seattle Seahawks îşi vor disputa titlul Super Bowl 2014, pe 2 februarie, la MetLife Stadium din New Jersey.

    Trupa rock americană Red Hot Chili Peppers va cânta alături de Bruno Mars în show-ul programat în pauza finalei din acest an a Super Bowl.

Citeşte mai mult...
 
IMPULSER, sponsor al FR Oina PDF Imprimare
Joi, 12 Decembrie 2013 12:19

                Vă anunțăm cu plăcere ultimele noutăți de imagine din tabăra noastră.

   Compania elvețiană Impulser este sponsor și partener al FR Oina.

                              

     Brandul amintit va fi alături de oină si va finanța principalele competiții ale acestui sport.

    În plus, sperăm ca naționala de oină a României să desfășoare competiții și cu țările care au sporturi asemănătoare și în care este prezent brandul Impulser (Germania, Serbia, Anglia, Slovacia, Elveția, Slovenia, etc).
    De asemenea, reprezentanții Impulser au fost informați despre proiectele noastre legate de copii, de practicarea oinei de către fete, precum și de activitățile școlare, fiind foarte interesați de acestea. Se pare că ambele branduri au de construit și dezvoltat împreună, fiind  la început de drum. Astfel, dacă 2013 a fost un an important pentru revirimentul în Oina-putând fi considerat un nou început pentru acest sport,  Impulser a bifat primul an de activitate  în România .
     După un an in care ambele părți au avut realizări deosebite, acestea au convenit asupra obiectivelor comune care  au fost prevăzute in documentul încheiat intre Impulser International Romania – reprezentată de domnul Daniel Ghiță in calitate de Director General și FR Oină –reprezentată de domnul Nicolae Dobre in calitate de Președinte. Vă ținem la curent cu evoluția acestui parteneriat  care se dorește a fi începutul unui nou drum pentru Sportul National - Oina.

    IMPULSER a ales să sponsorizeze tradiția și performanța in același timp, fapt pentru care s-a asociat cu Frontiera Tomis Constanța - Campioana națională de seniori la Oină și câștigătoarea Cupei Regelui, echipa care are cele mai multe trofee câștigate în ultimi 20 ani. După cum spune și numele, este Echipa Poliției de Frontieră Române, înființată în 1972 și continuatoarea  unei tradiții de peste 100 de ani care există la nivelul acestei instituții.
Citeşte mai mult...
 
POLO - Superliga Națională - Turneul I PDF Imprimare
Luni, 02 Decembrie 2013 20:21

            Steaua termină cu două victorii și un egal Turneul I al Superligii Naționale desfășurat la Oradea în care s-au întâlnit echipe din grupa valorică I-IV.

 

      Steliștii au învins Dinamo la scor 10-9 (2-0, 3-6, 4-0, 1-3). Au punctat Radu Gospodinov 3, Toni Barbaric 2, Daniel Teohari 2, Pavel Popescu 1, Nastran 1, Cristescu 1.

   În meciul doi al turneului, Steaua a trecut de Sportul Studențesc cu 5-4(0-2, 2-1, 2-1, 1-0) marcatori fiind Codrin Cotrău 3, Alexandru Ghiban 1 și Mihnea Gheorghe 1.

   Cea mai disputată partidă a turneului i-a adus pe steliști în fața campioanei CSM Digi Oradea, meci terminat la egalitate 7-7 (2-1, 1-3, 1-2, 3-1). Marcatorii au fost Pavel Popescu 2, Mihnea Gheorghe 1, Toni Barbaric 1, Daniel Teohari 1, Daniel Robu 1 și Radu Gospodinov 1.

   În clasamentul golgheterilor Superligii conduce stelistul Toni Barbaric, el înscriind 46 goluri pentru echipă.

 

 

Citeşte mai mult...
 
INEDIT! Oina ,,Academia micilor Campioni’’- o reusita la Dej PDF Imprimare
Joi, 07 Noiembrie 2013 22:55

Municipiul Dej a fost gazda unui eveniment inedit din lumea oinei. Este vorba despre un proiect finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin programul Pierre de Coubertin care se numeste ,,Academia micilor campioni!,,.

          Proiectul este coordonat de către Federația Română de Oină în colaborare cu partenerii săi: Primăria Dej,                                     
                                                      ,
   Primaria  Chiuiesti,Liceul Tehnologic ,,Constantin Brâncuși’’-Dej.
     Dacă în luna iunie tradiția reluării oinei feminine a avut un succes măreț prin organizarea  la Mioveni a Campionatelor Naţionale de junioare (III, II, I), unde s-a jucat oina în 11 jucători- în aer liber, prin acest proiect s-a urmărit promovarea oinei în sală.
      Așa cum a fost de așteptat si de această dată fetele s-au descurcat la fel de bine ca şi la jocul în 11, reușind în scurt timp să asimileze regulile de joc și să deprindă tainele oinei,  iar unele dintre ele s-au confruntat pentru prima dată cu mingea și bastonul de oină, reușind să joace în turneul final și să se declare oiniste pe bună dreptate.
Citeşte mai mult...
 
Academia micilor campioni PDF Imprimare
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 16:49

           In perioada 01-07.11.2013 in sala polivalenta din municipiul Dej se  desfasoara un interesant eveniment legat de dezvoltarea jocului de oina. Este vorba despre un proiect finantat de MTS prin programul Pierre de Coubertin care se numeste 

                ,,Academia micilor campioni,,                     

  pentru  fete junioare II (nascute   in anul 1999 si mai mici).

   Anul acesta dupa mai bine de 100 de ani s-a reluat traditia practicarii jocului de oina la fete, prin organizarea la Mioveni in luna iunie a primei editii a Campionatelor Nationale de junioare pe toate cele trei categorii (III, II, I). 
    Proiectul se desfasoara in trei centre, primul la Dej 1-7.11.2013, al doilea la Zarnesti-Brasov in perioada 12-16.11.2013 si ultimul la Mioveni in perioada 20-24.11.2013, care se va finaliza cu un turneu care va desemna si echipa castigatoare. Din fiecare centru se vor califica pentru turneul final primele doua echipe. 
    Scopul proiectului este dezvoltarea fizica armonioasa, dobandirea de catre sportivi a deprinderilor motrice specifice jocului de oina si promovarea in esaloanele superioare si mai ales dezvoltarea capacitatii de sensibilizare a copiilor pentru a deveni jucatori de oina si pastratori ai traditiei jocului nostru national-oina.
    La acest turneu de pregatire participă echipe din:
Citeşte mai mult...
 


Pagina 11 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa