Total Media News

Sporturi de echipa
In perioada 27 mai - 2 iunie 2013 va avea loc Turneul Final de rugby juniori U17 PDF Imprimare
Miercuri, 19 Iunie 2013 07:55

           Duminicã a avut loc, la sediul FRR, şedinţa tehnicã ce deschide oficial Turneul Final al Diviziei Naţionale la rugby rezervat juniorilor sub 17 ani.

                          

       Evenimentul va fi gãzduit în perioada 27 mai – 2 iunie pe terenurile de rugby din cadrul Complexului Sportiv „Steaua” (bd. Ghencea nr. 45).

 

         Pentru ediţia 2013 a TF U17, s-au calificat CSA CSS Steaua Bucureşti, CFR Constanţa, ACS Flamingo, RCM UV Timişoara, Arieşul Mihai Viteazul, RCM Galaţi şi CSS Tecuci.

Citeşte mai mult...
 
FC Barcelona şi HSV Hamburg vor juca finala Ligii Campionilor la handbal masculin PDF Imprimare
Sâmbătă, 01 Iunie 2013 20:56

      În prima semifinală a zilei, FC Barcelona Intersport a eliminat formaţia KS Vive Targi Kilce, scor 28-23 (13-10), iar în cea de-a doua, HSV Hamburg a trecut de conaţionala THW Kiel, cu scorul de 39-33 (19-16).

 

      Premiile totale ale ediţiei 2012-2013 se ridică la 3.03 milioane de euro, din care 950.000 de euro sunt destinaţi doar primelor patru clasate, care participă la Turneul Final Four de la Koln.

Citeşte mai mult...
 
Programul Cupei Romaniei la handbal masculin PDF Imprimare
Luni, 13 Mai 2013 17:28

             Partidele din sferturile de finală ale Cupei României la handbal masculin au fost stabilite, luni, prin tragere la sorţi, la sediul Federaţiei Române de Handbal.

 

    Potrivit tragerii la sorţi, programul meciurilor este următorul, cu menţiunea că HCM Constanţa (campioana) şi Ştiinţa Bacău (vicecampioana), au fost capi de serie:

HCM Constanţa - Energia Pandurii Târgu Jiu (ora 14.00),

Potaissa Turda - CSU Suceava (16.00),

HC Odorhei - CS Caraş Severin (18.00)

Poli Timişoara - Ştiinţa Bacău (20.00).

Citeşte mai mult...
 
Gyor a castigat in premiera Liga Campionilor la handbal feminin PDF Imprimare
Duminică, 12 Mai 2013 10:05

    Campioana Ungariei, Gyor ETO, a câştigat, sâmbătă, la Veszprem, trofeul Ligii Campionilor, după ce a învins formaţia norvegiană Larvik HK, scor 23-22 (13-8) şi în manşa retur a finalei competiţiei.

                            

      După şapte finale de cupe europene, din care două de Liga Campionilor, cea de-a opta a fost cu noroc pentru campioana Ungariei, Gyor ETO, care s-a impus, sâmbătă, la Veszprem, în faţa câştigătoarei trofeului din 2011, Larvik HK.

Citeşte mai mult...
 
Berbecaru: Echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare PDF Imprimare
Marţi, 16 Aprilie 2013 19:29

          Preşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că echipa de handbal feminin va încheia frumos campionatul 2012-2013, cu titlul de campioană şi cu Cupa României, dar şi cu o nouă strategie pentru viitorul sezon.

                                 

        La câteva zile de când Oltchim a ratat calificarea în finala Ligii Campionilor, preşedintele clubului, Petre Berbecaru, a făcut primele declaraţii oficiale. "Un singur lucru am de spus, mare şi lat: echipa de handbal feminin din Râmnicu Vâlcea nu moare. Săptămâna aceasta ne definitivăm strategia pentru noul sezon, iar de lunea viitoare vom începe discuţiile individuale cu fiecare jucătoare. Sezonul nu e încă încheiat, mai avem câteva meciuri. Pot să spun că Oltchim va încheia frumos sezonul, cu titlul de campioană şi Cupa României. La Cupa României vor fi ultimele meciuri din acest sezon, la finalul lunii mai.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 16 din 20

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi de echipa