Total Media News

Sporturi individuale
Festivalul Enduro Heniu PDF Imprimare
Vineri, 11 Aprilie 2014 19:55
               
    Peste 200 de motocicliști profesioniști și amatori din țară și din străinătate și-au anunțat prezența mâine și poimâine la Prundu Bârgăului unde are loc primul eveniment enduro de anvergură organizat în județ. Numele grele din listă anunță o bătălie crâncenă pentru podium, mai ales la clasa A și B.

   Festivalul Enduro Heniu 2014 începe mâine în Poligonul de la Prundu Bârgăului, acces de pe str. Secu din centrul comunei. Deși este primul eveniment de anvergură de acest gen organizat în Bistrița-Năsăud, se anunță a fi un succes datorită traseului pregătit de organizatori pe vârful Heniu care a atras un număr neașteptat pe participanți. Directorul traseului este clujeanul Bart Stroișteanu, un profesionist recunoscut în domeniu, care s-a implicat în organizarea evenimentului alături de asociația ”Bârgăuanii și prietenii” și Primăria Prundu Bârgăului.

Citeşte mai mult...
 
CAMPIONATUL NATIONAL DE CADETI, CADETE,,JUNIORI, JUNIOARE - Culturism, Fitness, -aprilie 2014 PDF Imprimare
Vineri, 11 Aprilie 2014 16:58

    FISA DE INSCRIERE LA CAMPIONATUL NATIONAL DE CADETI, JUNIORI, JUNIOARE - IASI 2014

                                                 

FISA DE INSCRIERE LA CAMPIONATUL NATIONAL DE CADETI, CADETE, JUNIORI, JUNIOARE - Culturism, Fitness, Bodyfitness, Physique, Bikini Fitness si Bodybuilding Clasic - Iasi 25 - 27 aprilie 2014

DESCARCA FORMULARUL

Fisa completata se trimite pana la data de 15 aprilie 2014 la adresa de mail  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

Citeşte mai mult...
 
Maratonul Transilvaniei 2014 – Aventura şi sport in inima Transilvaniei ! PDF Imprimare
Vineri, 04 Aprilie 2014 12:34

  Pe 12 si 13 iulie 2014, la Sambata de Sus, Județul Brasov, In Transylvania şi Clubul Sportiv Smart Atletic organizeză prima editie a Maratonului Transilvaniei, un eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country.

         
  Competiţiile, independente una de cealaltă, se adresează tuturor celor pasionati de sport, de la amatori entuziaşti până la competitori căliţi şi experimentaţi, și fiecare probă beneficiază de doua trasee: lung și scurt.
Pentru proba de Trail Running participanții pot alege între traseul de semimaraton (21km, 1490m diferenta de nivel) si cel de cros (10km, 180m diferenta de nivel). Valea Sambetei, Cabana Valea Sambetei, Fereastra Mare, traseu de creastă, vârful Slanina, Vârfurile Gălăşescu Mare şi Mic sunt câteva dintre atracțiile turistice pe lângă care alergătorii vor trece.
Întrecerea de MTB Cross-country se desfășoară pe un traseu de 22km cu 320m diferență de nivel pe Valea Seaca Lisei cu intoarcere prin Vistişoara, un cadru natural incredibil de frumos. Tura lungă presupune parcurgerea aceluiași traseu de două ori.

Citeşte mai mult...
 
Competitia Municipala de Atletism Special Olympics PDF Imprimare
Miercuri, 02 Aprilie 2014 22:05

              Fundatia Special Olympics din Romania va invita sa participati la Competitia Municipala de Atletism Special Olympics organizata cu sprijinul esential al Federatiei Romane de Atletism :
                                             
• Joi 3 Aprilie 2014
• Stadionul Federatiei Romane de Atletism “Iolanda Balas Soter”
(str. Primo Nebiolo nr. 2, zona Casa Presei Libere)
• Incepind cu ora 11:00 / competitia se va incheia in jurul orei 15:30
• Baieti si fete
• Grupe de varsta 8-11, 12-15, peste 15
• Probe
• Categoria A
o 50 m
o 100 m
• Categoria B
o Saritura in lungime de pe loc

Citeşte mai mult...
 
Dolniceanu a câştigat etapa de Cupă Mondială de sabie de la Moscova PDF Imprimare
Duminică, 23 Martie 2014 16:24

   Sportivul Tiberiu Dolniceanu a câştigat, sâmbătă, etapa de Cupă Mondială de sabie seniori de la Moscova, fiind la primul succes de acest gen din carieră, informează frscrima.ro.

                                             

   Tiberiu Dolniceanu a trecut în turul I de japonezul Tomohiro Shimamura, scor 15-7. El s-a impus apoi, până în semifinale, în faţa sportivilor Gabriele Foschini (Italia, scor 15-7), Nicolas Rousset (Franţa, scor 15-10) şi Luigi Miracco (Italia, scor 15-12). În semifinale, Dolniceanu l-a învins pe germanul Matyas Szabo cu 15-14, iar în finală s-a impus în faţa sud-coreeanului Kim Jung Hwan, scor 15.10.

Pentru Dolniceanu este al doilea podium în patru etape de Cupă Mondială în 2014, după bronzul de la Madrid.

Ceilalţi sabreri români au terminat concursul de la Moscova pe următoarele poziţii: Alin Badea – locul 32, Dragoş Sîrbu – locul 38, Ciprian Gălăţanu – locul 50.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 32 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale