Total Media News

Sporturi individuale
Cupa Romaniei LiNing la badminton PDF Imprimare
Duminică, 02 Martie 2014 13:47

       Competitia se va desfasura in weekendul 1-2 martie, in “Sala Polivalenta” din incinta COSR Izvorani (Accesul se face prin DN1 – comuna Ciolpani)

                                

   Inscrierile si rezervarile pentru cazare si masa se vor face la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza , pana la termenele limita specificate in invitatie.

Citeşte mai mult...
 
Echipa feminina a Romaniei a cucerit medalia de aur la Campionatul Balcanic de atletism în sala PDF Imprimare
Luni, 24 Februarie 2014 09:43

   Campionatul Balcanic de atletism în sala - Istanbul,Turcia 22 februarie 2014 - Echipa feminină a României a cucerit medalia de aur

                                                            

 A  XIX-a ediție a Campionatelor Balcanice de Atletism s-a încheiat aseară în moderna sală Atakoy din Istanbul, cu victoria echipei feminine a României care a acumulat 150.5 puncte. În întrecerile masculine, echipa Turciei a terminat pe primul loc cu 133 puncte, urmată de România cu doar un punct diferență.

   Atletele CSA Steaua au avut un aport important pe tabela de punctaj prin cele 81,5 puncte aduse de Bianca Răzor- locul I la 400 m (54,17), Mihaela Nunu-locul I la 800m (2.04,19), Alina Rotaru- săritura în lungime loc ÎI (6,45m), Ana Maria Nesteriuc loc III la 60 m.g (8,48), Daniela Stanciu săritura în înălțime loc III (1.87m) și Ana Maria Roșianu loc IV - 60 m.p (7,51). La masculin, stelistul Marius Dumitrache s-a situat pe poziția a patra la săritura în înălțime cu 2.17m, iar săritorul în lungime, Valentin Toboc s-a clasat pe locul opt cu 7.13 m. Au participat 15 țări din balcani.

Citeşte mai mult...
 
WBPF Transylvania Open Cup PDF Imprimare
Miercuri, 19 Februarie 2014 21:11
 

    Cupa Transilvania este un concurs de bodybuilding si fitness de anvergura internationala, ce se va desfasura in perioada 25-27 aprilie 2014, la Brasov.

                          

   Evenimentul sportiv este organizat de WBPF Romania. Uram bun venit tutror tarilor europene, membre ale WBPF - Federatia Mondiala de Bodybuilding și Fitness.

Cazare

Aproximativ 140 de sportivi sunt asteptati la Cupa Transilvania. Acestia vor fi cazati la Hotelul „Capitol”, in timp ce oficialii concursului, la Hotelul „Aro Palace”.

Principalele premii ale Cupei Transilvania

Pentru categoriile Bodybuilding (70kg, 80kg, 90kg, +90kg) si Fitness Physique:

Citeşte mai mult...
 
Tiberiu Dolniceanu a cîştigat bronzul in prima etapa a Cupei Mondiale de sabie PDF Imprimare
Duminică, 09 Februarie 2014 12:40

           Tiberiu Dolniceanu a cîştigat medalia de bronz la a 28-a ediţie a Trofeului Villa de Madrid la sabie masculin, care e şi prima etapă de Cupă Mondială la această categorie, informează frscrima.ro.


   După ce a trecut de Adrian Ramirez Acuna (Mexic), scor 15-6, în turul I, Richard Huebers (Germania), scor 15-13 în turul II, şi Szabo Matyas (Ungari), scor 15-11, în optimi, Dolniceanu l-a învins în sferturi, cu 15-12, pe germanul Nicolas Limbach, însă apoi a pierdut semifinala cu sud-coreeanul Kim Junghwan, scor 13-15.

    Duminică, va avea loc concursul pe echipe, în care România va întâlni în turul I Puerto Rico.

   Tot azi, Ana Maria Brînză a fost eliminată în optimi, la Leipzig, unde are loc a doua etapă de Cupă Mondială la spadă feminin.

Citeşte mai mult...
 
Herbalife devine Sponsorul Oficial in Nutritie al Ancai Bucur, Miss Fitness Universe 2013 PDF Imprimare
Duminică, 26 Ianuarie 2014 21:11

      Anca Bucur, singura romanca dublu medaliata in cadrul concursului mondial de fitness Miss Fitness Universe are de acum ca sponsor oficial in nutritie Herbalife, arata un comunicat din partea companiei.

                 

      Colaborarea dintre sportiva si Herbalife vizeaza dezvoltarea si optimizarea unui program personal de nutritie pentru Anca, oferindu-i in acelasi timp si gama completa de produse necesare pentru activitatea sa.

      In 2014, Herbalife o va sprijini pe Anca Bucur in optimizarea programului de nutritie ca parte din pregatirea pentru concursurile programate: "Miss Fitness Universe" in Miami (iunie) si "Fitness America" in Las Vegas.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 33 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale