Total Media News

Sporturi individuale
Echipa Romaniei a cucerit medalia de aur la Cupa Mondiala spada feminin seniori - Doha PDF Imprimare
Duminică, 19 Ianuarie 2014 23:46

     Medalie de aur - Cupa Mondială spadă feminin seniori - Doha, Qatar

                                                  

     Echipa României a cucerit medalia de aur la etapa de Cupă Mondială de la Doha-Qatar, învingând în finală echipa Chinei cu 19-18.

   Spadasinele steliste Ana Maria Brânză, Maria Udrea și Simona Pop, împreună cu Raluca Sbârcia legitimată la CS Universitatea Craiova, au reușit această performanță excepțională.

Citeşte mai mult...
 
Ana Maria Branza, sportivul anului 2013 la CSA Steaua PDF Imprimare
Vineri, 13 Decembrie 2013 09:32

          Scrimera Ana Maria Brânză a fost desemnată, joi, sportivul anului 2013 la clubul CSA Steaua, într-o ceremonie ce a avut loc la sediul Ministerului Apărării Naţionale, în prezenţa ministrului Mircea Duşa.

                          

     Deasemenea     sportiva Ana Maria Brânză, care a fost desemnată cea mai bună spadasină a anului 2013 la Congresul Federaţiei Internaţionale de Scrimă de la Paris.

    Brânză le-a devansat pe canotoarele Roxana Cogianu şi Ionelia Zaharia.

   "Fiecare medalie are povestea ei, are trăirile şi emoţiile ei. Mă bucur să fac parte din această familie mare a Stelei. În clipele astea îţi dai seama că toată sudoarea şi toate antrenamentele îşi au rostul", a declarat Brânză.

Ministrul Mircea Duşă a spus că sportivii sunt adevăraţii ambasadori ai României: "Am lăcrimat de multe ori în 2013 când drapelul a fost ridicat pe cel mai înalt catarg de sportivii clubului Steaua. Ei sunt adevăraţii ambasadori ai României".

Citeşte mai mult...
 
PREMIERĂ Prima editie a Galei Badmintonului Romanesc s-a tinut la Timisoara ! PDF Imprimare
Luni, 02 Decembrie 2013 23:39

               Pentru prima dată de la formarea Federaţiei Române de Badminton a avut loc o gală oficială destinată sportului cu “fluturaş” în ţara noastră.

                                         

     Premiera a avut loc ieri seară la sala Banu Sport din Capitala Banatului, unde se dispută şi “naţionalele” de seniori.

    Toţi campionii de după 1990 încoace, cât şi actualii performeri au primit recunoaşterea cuvenită. La eveniment a participat şi singurul badmintonist român prezent la o ediţie a Jocurilor Olimpice: Florin Balaban.

    Badmintonul românesc cunoaşte o creştere importantă în ultima perioadă. În acest an, Campionatul naţional de seniori a adunat la Timişoara un număr record de participanţi, peste 200. Între calificările pentru fazele superioare şi finalele concursurilor a avut loc şi prima gală destinată acestui sport elegant. Campionii la feminin, cât şi la masculin, de după 1990, au primit premii de excelenţă. Deschizătorii de drumuri, precum Liliana Soveja, Erika Henriette Stich, Florin Balaban ori Florin Posteucă, nu au fost uitaţi de FR Badminton.

Citeşte mai mult...
 
In boxul romanesc nu este disciplina, daca aducem un antrenor strain fuge intr-o saptamina PDF Imprimare
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:59

     Preşedintele Federaţiei Române de Box, Leonard Doroftei, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că în boxul intern nu mai există disciplină, iar în cazul în care ar veni un antrenor străin, acesta ar pleca după numai o săptămână din cauza problemelor.

                          

     "Trebuie să facem curăţenie în curte şi după asta putem privi mai departe. Antrenorii noştri nu mai ştiu ce înseamnă disciplină, se ţipă, se înjură, se trag de şireturi cu sportivii. Nu înţelegi care e sportivul, care e antrenorul, care boxează, care urcă în ring. În clipa în care va fi disciplină, atunci vom putea aduce pe cineva din afară care să ne arate altceva. Dar dacă aducem pe cineva de afară şi îi arătăm ce facem noi, o să fugă, nu o să stea mai mult de o săptămână, o să plece", a spus Doroftei.

    Leonard Doroftei a afirmat că începând cu 2014, loturile naţionale vor avea parte de o pregătire identică. "De la anul vom începe o pregătire specială cu absolut toţi sportivii, pentru că vrem să avem o identitate în ring, pentru că vrem să avem stilul nostru de luptă şi să ştim să luptăm cu toată lumea", a completat Doroftei.

Citeşte mai mult...
 
BRONZ pentru Andreea Chitu la Grand Prix de judo de la Tokyo PDF Imprimare
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:52

     Sportiva Andreea Chiţu a câştigat, vineri, medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme la Grand Prix de judo de la Tokyo, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari.

                                                       

    Andreea Chiţu a câştigat grupa B, după victorii în faţa sportivelor Pei-Ju Lien (Taipei) şi Natsumi Gomi (Japonia), dar în semifinale a fost învinsă de Erika Miranda (Brazilia), intrând în recalificări.

   În această fază a competiţiei, Chiţu a trecut de Eleudis Valentim (Brazilia), cucerind medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme.

   La categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a fost eliminată în turul trei al grupei D, de nipona Nae Udaka, iar în recalificări a pierdut în faţa braziliencei Rafaela Silva.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 34 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale