Total Media News

Sporturi individuale
“Gala badmintonului romanesc”, sambata seara, la „Banu Sport” PDF Imprimare
Joi, 28 Noiembrie 2013 17:10

                                  Prima ediţie a

                   “Galei badmintonului românesc”,

sâmbătă seară, la „Banu Sport”, în cadrul Campionatului Naţional de seniori, amatori şi veterani de la Timişoara, cu o participare record: 211 înscrişi !

                                                  

   “Naţionalul” de seniori, amatori şi veterani începe vineri în Complexul Banu Sport, urmând a lua sfârşit duminică, iar sâmbătă seara va avea loc prima ediţie a “Galei badmintonului românesc”, în organizarea Federaţiei Române de Badminton.


   Gala Badmintonul Românesc, în premieră, sâmbătă seară la 9, la Complexul Banu Sport din Timişoara

   Turneul naţional din week-end, de la Timişoara, va decide campionii pe ţară din 2013, reunind la start cei mai buni jucători ai momentului, printre care campionii din 2012, exceptând-o pe timişoreanca Sonia Olariu – accidentată, dar şi badmintonişti mai tineri, junior, care au un potenţial deosebit. Marea absenţă este cea a Soniei Olariu, operată la genunchi, în recuperare.

În schimb competiţia are parte de o participare record, 211 înscrişi, pe mai multe categorii de concurs, şi anume seniori (profesioniştii, cei mai buni din ţară!), amatori silver, gold, platinum şi veterani (cu vârsta peste 35 de ani).

Citeşte mai mult...
 
Jo Jo Dan poate deveni al doilea challenger la titlul mondial IBF dacă îl învinge pe Kevin Bizier PDF Imprimare
Joi, 28 Noiembrie 2013 10:20

       Pugilistul Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan (32 de ani), îl va întâlni, sâmbătă, în cadrul unei gale ce se va disputa în oraşul Quebec, pe canadianul Kevin Bizier (29 de ani), învingătorul urmând să fie al doilea challenger la titlul mondial, în versiunea IBF, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

                   

 

      Ionuţ Ion (31-2, 17 KO) ocupă locul 6 în clasamentul WBC şi 10 în cel IBF, în timp ce Bizier (21 de victorii şi nicio înfrângere, 14 prin KO) este locul 3 IBF şi 11 WBA.

      Lupta este programată să se dispute pe durata a 12 reprize, iar în joc vor fi puse centurile NABA şi IBF Inter-Continentală.

În cadrul aceleiaşi gale vor urca în ring şi campionul mondial la semigrea în versiunea WBC, Adonis Stevenson, dar şi cel WBO, Serghei Kovalev.

Citeşte mai mult...
 
Federatia Romana de Canotaj deruleaza in perioada 16.10-07.12.2013 proiectul Scoala Campionilor PDF Imprimare
Luni, 25 Noiembrie 2013 15:20

    Federatia Romana de Canotaj deruleaza in perioada 16.10-07.12.2013 proiectul Scoala Campionilor - Clasa a II-a in cadrul Programului Pierre de Coubertin finantat integral de Ministerul Tineretului si Sportului.

                          

     Actiunea are ca scop pregatirea a 60 de sportivi juniori mici si se desfasoara in 15 cluburi sportive din orasele: Tirgu Mures, Timisoara, Snagov, Calarasi, Navodari, Orsova, Falticeni si Iasi.


Citeşte mai mult...
 
CAMPIONATUL NAȚIONAL de Badminton 2013 PDF Imprimare
Vineri, 22 Noiembrie 2013 12:32

      CAMPIONATUL   NAȚIONAL  de  Badminton 2013

                                              

                    

              Cei mai buni jucători din țară se vor întâlni la Timișoara, în 29 noiembrie, când începe Campionatul Național.

 

             Acestora li se vor alătura peste 100 de amatori și veterani, printre care și foști campioni ai României.

Citeşte mai mult...
 
Gala Federatiei Romane de Triatlon PDF Imprimare
Marţi, 19 Noiembrie 2013 23:28
         Concursurile de triatlon incep in iunie si se termina in prima jumatate a lui septembrie.
                
    Dar sa vorbim despre triatlon doar prin prisma concursurilor de vara cu cele trei probe stiute, este ca si cum am spune ca stim cum e la Machu Picchu dupa ce am vazut un reportaj la Discovery.

    Pentru cei care practica triatlonul cu adevarat este vorba de cu totul altceva, dincolo chiar si de orele petrecute la bazin, pe saua bicicletei sau pe traseele de alergare. Este vorba despre o cautare care in final ajunge sa te defineasca si sa-ti influenteze fiecare gest. Ajungi sa gandesti altfel, sa mananci altfel, sa dormi altfel si poate chiar sa stai diferit pe scaunul biroului.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 35 din 53

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport Sporturi individuale