Total Media News

Total Media News
BRONZ pentru Andreea Chitu la Grand Prix de judo de la Tokyo PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:52

     Sportiva Andreea Chiţu a câştigat, vineri, medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme la Grand Prix de judo de la Tokyo, competiţie dotată cu premii totale de 150.000 de dolari.

                                                       

    Andreea Chiţu a câştigat grupa B, după victorii în faţa sportivelor Pei-Ju Lien (Taipei) şi Natsumi Gomi (Japonia), dar în semifinale a fost învinsă de Erika Miranda (Brazilia), intrând în recalificări.

   În această fază a competiţiei, Chiţu a trecut de Eleudis Valentim (Brazilia), cucerind medalia de bronz a categoriei 52 de kilograme.

   La categoria 57 de kilograme, Corina Căprioriu a fost eliminată în turul trei al grupei D, de nipona Nae Udaka, iar în recalificări a pierdut în faţa braziliencei Rafaela Silva.

Citeşte mai mult...
 
Opoziţia ucraineană cere demisia lui Viktor Ianukovici dupa refuzul semnarii acordului cu UE PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:48

      Liderii opoziţiei ucrainene cer demisia preşedintelui Viktor Ianukovici după refuzul acestuia de semnarea a acordului de asociere cu Uniunea Europeană.


    "Cerem demisia preşedintelui Ianukovici", au declarat principalii lideri ai opoziţiei într-o rezoluţie citită vineri seara în faţa celor aproximativ 10.000 de manifestanţi adunaţi în Piaţa Independenţei din Kiev.

     "Cerem iniţierea procedurii de demitere a preşedintelui de către Parlament şi organizarea alegerilor prezidenţiale înainte de anul 2015", a declarat Arseni Iaţeniuk, un apropiat al Iuliei Timoşenko.

"Sabotarea semnării acordului de asociere este un act de trădare", a spus, la rândul său, Vitali Kliţciko, fost campion la box şi liderul partidului Udar.

Citeşte mai mult...
 
Comisiile de Buget-Finanţe au ADOPTAT proiectul Legii bugetului de stat pe 2014 PDF Imprimare Email
Vineri, 29 Noiembrie 2013 23:41

     Comisiile de Buget-Finanţe au adoptat, vineri seară, cu 23 de voturi "pentru", două voturi "împotrivă" şi două abţineri, proiectul Legii bugetului de stat pe 2014, cu amendamente. Amendamentele admise şi cele respinse au fost cuprinse în anexe.

                                                              

     Ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, le-a mulţumit membrilor comisiilor pentru aprobarea bugetului în forma propusă de Guvern şi în special pentru efortul depus împreună în ultimele trei zile, cât au durat dezbaterile.

Voinea a transmis, totodată, rugămintea ca amendamentele să fie trasmise pentru a putea fi cuprinse în Raport.

Proiectul bugetului de stat pe 2014 urmează să intre în 3 decembrie în dezbaterea plenului reunit al Parlamentului.

Citeşte mai mult...
 
“Gala badmintonului romanesc”, sambata seara, la „Banu Sport” PDF Imprimare Email
Joi, 28 Noiembrie 2013 17:10

                                  Prima ediţie a

                   “Galei badmintonului românesc”,

sâmbătă seară, la „Banu Sport”, în cadrul Campionatului Naţional de seniori, amatori şi veterani de la Timişoara, cu o participare record: 211 înscrişi !

                                                  

   “Naţionalul” de seniori, amatori şi veterani începe vineri în Complexul Banu Sport, urmând a lua sfârşit duminică, iar sâmbătă seara va avea loc prima ediţie a “Galei badmintonului românesc”, în organizarea Federaţiei Române de Badminton.


   Gala Badmintonul Românesc, în premieră, sâmbătă seară la 9, la Complexul Banu Sport din Timişoara

   Turneul naţional din week-end, de la Timişoara, va decide campionii pe ţară din 2013, reunind la start cei mai buni jucători ai momentului, printre care campionii din 2012, exceptând-o pe timişoreanca Sonia Olariu – accidentată, dar şi badmintonişti mai tineri, junior, care au un potenţial deosebit. Marea absenţă este cea a Soniei Olariu, operată la genunchi, în recuperare.

În schimb competiţia are parte de o participare record, 211 înscrişi, pe mai multe categorii de concurs, şi anume seniori (profesioniştii, cei mai buni din ţară!), amatori silver, gold, platinum şi veterani (cu vârsta peste 35 de ani).

Citeşte mai mult...
 
Incepe cea de-a opta ediţie a Festivalului de Muzică Veche Bucureşti, 2 - 5 decembrie 2013 PDF Imprimare Email
Joi, 28 Noiembrie 2013 16:07

           A opta ediție a Festivalului de Muzică Veche București continuă tradiția de a aduce publicul român în contact cu rezonanțele muzicii culte din Renaștere și Baroc.

                     

     Festivalul din acest an se va desfășura între 2 și 5 decembrie sub tema Exotique cu o serie de spectacole și evenimente conexe adresate atât cunoscătorilor, cât și publicului larg.

      Programul Festivalului de Muzică Veche București 2013 va include concerte ale unor artiști consacrați precum Ansamblul belgian de muzică barocă Il Gardellino, violonista Melinda Béres, clavecinista Raluca Enea ce vor interpreta lucrări de J. S. Bach, A. Vivaldi, G. Fr. Haendel sau A. Corelli. Maestrul Harry Tavitian va participa, de asemenea, la festival prin susținerea unui concert de jazz cu improvizații pe teme bizantine și armenești. Festivalul va debuta cu un vernisaj de pictură și sculpură contemporană și un recital de muzică renascentistă în interpretarea lăutistului Nicolae Szekely.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 758 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri