Total Media News

Total Media News
Premierul Victor Ponta a prezentat, luni seara, REZULTATELE NEGOCIERILOR PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2013 20:24

           Premierul Victor Ponta a prezentat, luni seară, REZULTATELE NEGOCIERILOR ce au avut loc în cursul zilei de astăzi între Guvern şi FMI.


                                                

     Printre acestea se numără, majorarea salariului minim brut anul viitor în două etape, respectiv de la 800 lei, în prezent, la 850 lei începând cu 1 ianuarie şi la 900 lei de la 1 iulie. Vor fi operate şi creşteri salariale individuale, dar nu pentru toţi bugetarii, ci ţintit pe profesori debutanţi şi medici rezidenţi. De asemenea, Guvernul va introduce o acciză de 7 eurocenţi la litrul de carburant, fie benzină, fie motorină, banii astfel colectaţi urmând să fie vărsaţi într-un fond special destinat investiţiilor în infrastructura rutieră.

REZULTATELE NEGOCIERILOR DINTRE GUVERN ŞI FMI:

- Salariul minim brut va fi majorat în etape la 900 lei, majorări salariale doar la unii bugetari

Citeşte mai mult...
 
D&P Perfumum aniverseaza 10 ani de prezenta pe piata din Romania PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2013 19:47

     D&P Perfumum aniversează 10 ani de prezență pe piața din România prin lansarea unui parfum provocator: Trends by Adina Buzatu - for Her, expresie a voluptății, învăluită în mister, a femeii care cunoaște secretul unei vieți trăite din plin.

                              

      Conceptul D&P Perfumum este remarcabil tocmai prin simplitatea ideii de la care a pornit brandul încă de la înființarea sa, la Ankara, în 1999 și care s-a adresat femeilor spunându-le: oricare ar fi parfumul tău preferat, fii sigură că-l vei găsi în oferta noastră. În timp, promisiunea făcută a fost îndeplinită cu prisosință: parfumuri, de cea mai bună calitate, într-o gamă extrem de variată și la prețuri pentru orice buzunar. Acest lucru este cu atât mai remarcabil cu cât, să nu uităm, esențele de parfum vin direct din Franța iar standardele de calitate sunt mereu la cea mai mare înălțimea conform cerintelor IFRA (International Fragrance Association) si IBO (International Beauty Office, Paris, France),  ceea ce constituie o parte din secretul modelului de business al firmei.

Citeşte mai mult...
 
Simona Halep a CÂŞTIGAT turneul de la Sofia, al şaselea din acest an şi urcă pe locul 11 WTA PDF Imprimare Email
Luni, 04 Noiembrie 2013 10:19

    Jucătoarea de tenis Simona Halep, principala favorită, a câştigat, duminică, turneul de la Sofia, dotat cu premii în valoare totală de 750.000 de dolari şi va ocupa, începând de luni, locul 11 în ierarhia WTA, cea mai bună clasare din carieră.

                                

    Halep a trecut în finala de la Sofia de australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA, scor 2-6, 6-2, 6-2, după o oră şi 37 de minute de joc.

   Cele două sportive s-au mai întâlnit în acest an în finala turneului de la Moscova, câştigată de Halep, dar şi în optimi la Cincinnati, unde s-a impus tot românca.

Pentru succesul obţinut în capitala Bulgariei, competiţie la care nu a pierdut niciun meci, sportiva română va primi un cec în valoare de 270.000 de dolari şi 375 de puncte WTA.

Citeşte mai mult...
 
FESTIVAL DU FILM FRANCAIS 1-10 Noiembrie PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Noiembrie 2013 20:07

             Sala Elvira Popescu

                     31 de filme de festival
                     CONSULTAȚI  BROȘURA    ||  CONSULTEZ LA BROCHURE
                                    
Un program pentru cei mici și cei mari
CONSULTAȚI  PROGRAMUL  ||  CONSULTEZ LE PROGRAMME

Bilete în vânzare la sala Elvira Popescu sau online
CUMPĂRAȚI BILETE ONLINE || ACHETEZ VOS BILLETS EN LIGNE

Citeşte mai mult...
 
Jocurile Universitare Europene 2014 PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 02 Noiembrie 2013 20:29

              Jocurile  Universitare  Europene  din  anul  2014    se  vor desfasura   la Rotterdam, Olanda  in  perioada   24 iulie - 8  august 2014

                                                          
        Jocurile Europene   Universitare   este cel mai mare eveniment european multisport   pentru  elevi, competitia    desfasurindu-se    la   10 sporturi: badminton, baschet, fotbal, futsal, handbal, canotaj, rugby 7 a, tenis de masa, tenis și volei. A 2-a ediție a universităților europene Jocurile vor avea loc în Rotterdam, Țările de Jos între 24 iulie și 08 august 2014.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 771 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri