Total Media News

Total Media News
Ford a lansat productia noului motor Ecoboost la Craiova PDF Imprimare Email
Joi, 02 Mai 2013 16:22

   Ford Motor Company a lansat luni productia motorului de 1,5 litri, al cincilea membru al familiei EcoBoost, la uzina de la Craiova, Romania.
                                          

    Noul motor va fi mai intai introdus pe piata chineza pe noul Ford Mondeo, model ce va fi lansat la finalul acestei luni la Salonul Auto de la Shanghai 2013.

    Ulterior, noul motor de 1.5 l EcoBoost va echipa modelul Fusion in America de Nord in cursul acestui an, respectiv noul Mondeo in Europa.Ford are acum capacitatea de a construi 1,6 milioane de motoare EcoBoost anual si extinde numarul de fabrici care produc motoare EcoBoost in Europa, Asia si America de Nord.

Citeşte mai mult...
 
Regina Beatrix a Olandei ii preda insemnele puterii fiului sau, dupa o domnie de 33 de ani PDF Imprimare Email
Miercuri, 01 Mai 2013 08:03

     Willem-Alexander a trecut de la un student iubitor de bere poreclit "Prinţul Pils", la statutul de membru al Comitetului Olimpic Internaţional şi respectat expert în apă al ONU, iar în prezent se pregăteşte pentru cea mai importantă transformare din viaţa sa, de la prinţ al Coroanei olandeze la rege al Olandei, conform unui material publicat de Associated Press

                


     Regina Beatrix a Olandei îi predă însemnele puterii fiului său, după o domnie de 33 de ani, eveniment ce a aprins patriotismul portocaliu şi un fior de mândrie naţională de-a lungul Olandei, dar a readus în atenţia publică şi discuţiile despre rolul monarhiei într-o societate egalitariană.

Citeşte mai mult...
 
TOYOTA EUROCARE - UN SERVICIU DE ASISTENTA RUTIERA CU ADEVARAT CUPRINZATOR PDF Imprimare Email
Marţi, 30 Aprilie 2013 14:15

·             Incepand cu 1 mai 2013 fiecare model Toyota nou vandut va beneficia de serviciul de asistenta rutiera Toyota Eurocare cu urmatoarea perioada de validitate:

                                  

             o    5 ani de la data livrarii (inceputul perioadei de garantie) pentru modelele Avensis, RAV4, Land Cruiser, Hilux, Proace, GT, iQ, Verso si derivatele acestora.

            o    12 luni de la data livrarii (inceputul perioadei de garantie) pentru modelele Aygo, Yaris, Auris, Corolla si derivatele acestora.

Citeşte mai mult...
 
Cupa HEYDAR ALIYEV la Minifotbal PDF Imprimare Email
Luni, 29 Aprilie 2013 19:13
     Echipa Mircea Eliade va reprezenta România la Cupa la Minifotbal HEYDAR ALIYEV din Azerbaijan
                                           

    Ieri, 28 aprilie 2013 Parcul Herăstrău a fost gazda etapei din România a Cupei la Minifotbal HEYDAR ALIYEV, organizată de compania petrolieră SOCAR România împreună cu Organizaţia „ODLAR YOURDU”.

    În competiţie s-au înscris 9 echipe, care timp de 5 ore şi-au disputat titlul de Campioană a României, reprezentantă a ţării noastre la Cupa la Minifotbal HEYDAR ALIYEV din Azerbaijan. Astfel, echipa Mircea Eliade va întâlni la finalul lunii mai adversari din Germania, Marea Britanie, Ucraina, Georgia, Rusia, Elveţia, Austria, Letonia, Cehia şi Azerbaijan în cursa pentru titlul de Campioană a lumii în Cupa HEYDAR ALIYEV.

Citeşte mai mult...
 
Copos: Era normal ca prima instanta sa ne respinga cererea, dar Rapid va lua licenta PDF Imprimare Email
Luni, 29 Aprilie 2013 18:36
   

        Acţionarul FC Rapid, George Copos, a declarat, luni, agenţiei MEDIAFAX, că era normal ca prima instanţă a Sistemului Naţional de licenţiere să respingă cererea clubului giuleştean, dar a dat asigurări că gruparea va primi licenţa după confirmarea planului de reorganizare de către tribunal.

                                 George Copos (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

            "Lucrurile sunt clare, planul de reorganizare a fost aprobat de Adunarea Generală a creditorilor, acum el urmează să fie confirmat de Tribunalul Bucureşti. Nu este nicio problemă cu licenţierea. Era normal ca prima instanţă de licenţiere să ne respingă cererea pentru că în conformitate cu regulamentul este nevoie ca planul de reorganizare să fie confirmat de instanţă. De aceea, rugăm instanţa să judece cu celeritate cazul nostru, noi suntem pregătiţi", a afirmat Copos pentru MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 878 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri