Total Media News

Total Media News
Cancellara s-a impus a treia oara in "Iadul Nordului" PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Aprilie 2013 21:53

    Elveţianul Fabian Cancellara a câştigat pentru a treia oară în carieră infernala cursă de o zi Paris-Roubaix.

                            

        Cancellara, care în urmă cu o săptămână câştigase şi Turul Flandrei, a trecut primul linia de sosire, după 254 de kilometri de drum pietruit, noroi şi praf.Rutierul elveţian mai câştigase "Regina Clasicelor" în 2006 şi 2010. El a intrat în velodromul de la Roubaix în acelaşi timp cu belgianul Sep Vanmarcke - un sprinter mai valoros. Cei doi s-au jucat de-a şoarecele şi pisica pe veldrom, iar belgianul a fost păcălit în cele din urmă de Cancellara, care a sprintat pe final, chiar înainte de linia de sosire.

Citeşte mai mult...
 
Iohannis(PNL) a criticat coabitarea dintre Ponta si Basescu PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Aprilie 2013 21:49

            Klaus Iohannis a afirmat că „s-a ajuns prea repede la un pact de coabitare“ între preşedinte şi premier.

                               

 

            Prim-vicepreşedintele PNL a afirmat, la Antena 3, că numirea procurorilor şefi nu a fost discutată în interiorul USL. Liderul PNL a recunoscut că „USL nu este o alianţă simplă“. El a adăugat că este posibil să mai apară probleme în USL, dar este convins că alianţa va rezista până la alegerile din 2016.

Citeşte mai mult...
 
Bomba cu ceas la Dacia. PDF Imprimare Email
Marţi, 09 Aprilie 2013 10:00

           Uzinele Dacia sunt, in aceste zile, un adevarat butoi cu pulbere. Dupa  greva de avertisment de luna trecuta, sindicalistii ameninta din nou cu proteste, in tentativa de a forta majorarea salariilor pe 2013.       

           Francezii nu par dispusi sa cedeze si ameninta, la randul lor, cu "punerea in pericol a locurilor de munca".

                Scandalul risca sa afecteze intreaga economie.
                                          
          Situatia de la Dacia este pe punctul sa explodeze. Dupa 14 runde de negociere, angajatii si conducerea companiei nu au reusit sa ajunga la un acord privind contractul colectiv de munca.In timp ce conducerea le-a propus o crestere salariala de 9%, angajatii vor 40% si ameninta, din nou, cu proteste.   Nervosi, francezii au lansat luni un comunicat de presa in care afirma ca “este o solicitare complet nerealista, care pune in pericol competitivitatea Dacia in raport cu alte uzine din Grup si, in cele din urma, locurile de munca atat de pe platforma de la Mioveni, cat si din industria auto romaneasca”.

Citeşte mai mult...
 
Lansare Limoncello la Cucina PDF Imprimare Email
Luni, 08 Aprilie 2013 13:42

       În data de 9 aprilie 2013, la restaurantul Noblesse, Iceburg Distribuție va lansa pe piața românească Limoncello la Cucina, un produs realizat de Vinalcool SA Giurgiu, după o rețetă italiană. Denumirea produsului a fost inspirată de varietatea de întrebuințări în bucătărie a lichiorului limoncello.

                              


    Lichiorul de lămâie denumit limoncello, de regulă, este considerat un digestiv, adică se consumă simplu după cină sau o masă copioasă.  Dar acesta poate fi utilizat atât în preparate culinare, cât și la prepararea de cocktailuri.

Originar din Italia, realizat din lămâi Sorrento sau Sfusato, limoncello a fost folosit în bucătăria italiană la prepararea unor rețete de mâncare, precum Riso al Limone.

Citeşte mai mult...
 
intalnire cu Maestrul tibetan GONSAR TULKU RINPOCHE PDF Imprimare Email
Luni, 08 Aprilie 2013 07:40

           Editura Herald, Centrul Seeds for Happiness si Asociatia "Compassionate WISDOM" va invita la o intalnire cu Maestrul tibetan GONSAR TULKU RINPOCHE -  Directorul Spiritual al Centrului de Inalte Studii Tibetane "Rabten Choeling" - Elvetia

                                           

             In perioada 11-15 aprilie, Gonsar Tulku Rinpoche, directorul spiritual al Centrului de Inalte Studii Tibetane "Rabten Choeling" din Elvetia, se va afla pentru a treia oara in Romania, la invitatia Centrului "Seeds for Happiness" si a Editurii Herald.

PROGRAMUL EVENIMENTELOR:

  • Vineri 12 aprilie, intre orele 11.00–13.00,
    Conferinta cu studentii si profesorii de la Facultatea de Filosofie cu tema "Minte si cunoastere".
  • Vineri 12 aprilie, la ora 18.30,
Citeşte mai mult...
 


Pagina 890 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri