Total Media News

Total Media News
Regionalizarea Romaniei a inceput in mod oficial PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2013 20:30

    Ministrul Dezvoltării Regionale, Liviu Dragnea, a anunțat astăzi, într-o conferință de presă, debutul oficial al procesului de regionalizare, „unul dintre cele mai mari proiecte ale României” după 1989.

                            

    Potrivit ministrului, costurile acestui proiect vor fi zero. Mai mult, se va realiza o economie în ceea ce privește cheltuielile cu personalul și serviciile publice.

„De astăzi începe oficial unul dintre cele mai mari proiecte naționale ale României de la Revoluție încoace, poate fi considerat unul dintre cele mai mari proiecte de consens național, un adevărat proiect de țară”, a subliniat Liviu Dragnea, citat de Agerpres. „Cred că, după mulți ani de conflicte politice, sociale, putem spera că acest proiect poate fi unul dintre proiectele care să aducă la aceeași masă toți românii”, a mai precizat ministrul.

Citeşte mai mult...
 
Tort de ciocolata cu whisky PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2013 20:25

                               Poti servi acest desert impreuna cu inghetata de vanilie.

                                  


     De asemenea, poti inlocui whisky-ul cu lichior, daca preferi.


Citeşte mai mult...
 
CNA a fost executat silit de Antena 3, pentru plata a 6.159 de lei PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2013 15:28

          CNA a avut, în şedinţa de joi, pe ordinea de zi o situaţie a "proceselor privind anularea deciziilor CNA aplicate radiodifuzorilor (perioada 2009 - 2011)".

                            

              În acest context, preşedintele Consiliului, Laura Georgescu, a spus că CNA a pierdut definitiv şi irevocabil un proces cu Antena 3, în urma căruia televiziunea a transmis Consiliului - prin intermediul unui birou de executori judecătoreşti - o somaţie prin care îi cere achitarea sumei totale de 6.159 de lei, transmite Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
Clientii BCR pot achita, prin internet sau de pe mobil, impozitele si taxele locale PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2013 12:59

              Banca Comercială Romană (BCR) oferă clienţilor săi posibilitatea achitării gratuite a impozitelor pe case, terenuri şi maşini, prin internet şi telefon, utilizând – Click şi Alo 24 Banking BCR.

 

              „Ne aşteptăm ca şi în acest an să continue trendul crescător pe care l-am înregistrat anul trecut – o creştere de 20% a numărului tranzacţiilor pe această zonă. Plata impozitelor se poate efectua fără a necesita preinregistrarea pe siteurile administraţiilor publice centrale sau locale, ci doar prin utilizarea şabloanelor predefinite de BCR.

       Am oferit clienţilor noştri multiple modalităţi de tranzactionare la distanţă şi am facilitat accesul acestora la produsele bancare deţinute: acces mai facil la serviciile de internet şi phone banking dar şi noi servicii de tip mobile banking“, a declarat Bogdan Marin, Director Executiv Canale Retail, BCR.

Citeşte mai mult...
 
Proprietarii de masini vor putea sa asiste vizual la interventia din service PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Februarie 2013 13:45

         Camera Deputaţilor a adoptat, marţi, un proiect de lege care dă posibilitatea proprietarilor de autovehicule să asiste vizual, dintr-un spaţiu amenajat, direct sau prin intermediul unei camere de luat vederi, intervenţia din service, dar şi să o conteste, dacă apreciază că aceasta nu este conformă.


            Proiectul de lege a fost adoptat cu 324 de voturi "pentru", un vot "împotrivă" şi 2 abţineri.

           Camera Deputaţilor este for decizional.

"Această reglementare oferă şansa proprietarului unui autoturism, beneficiarului unei astfel de intervenţii în service, să asiste la intervenţia care se face propriei maşini, să conteste. Există, începând cu acest act normativ, obligaţia unui Registru de contestaţii. Contestaţia este iniţiativa cetăţeanului. El poate să conteste în mod absurd. Imediat, însă, în termen de şapte zile, există obligaţia RAR să verifice contestaţia respectivă" , a precizat preşedintele Comisiei de Industrii din Camera Deputaţilor, Iulian Iancu, iniţiatorul proiectului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 923 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri