Total Media News

Total Media News
Remedii pentru ochi obositi, ridati sau iritati PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Februarie 2013 11:24

                 Trandafirul, teiul, albăstrelele  pot face miracole pentru ochii tăi obosiţi, ridaţi sau iritaţi. Iată câteva remedii pe care le poţi prepara chiar tu, din plante şi flori, cu ajutorul cărora îți poți recăpăta privirea strălucitoare.

                                

              Trandafirul, sau mai bine zis, petalele de trandafir, te ajută să combaţi iritaţiile oculare.

               Cum se foloseşte: Prepară o infuzie din petale de trandafir, înmoaie în ceaiul călduţ pansamente sterile sau dischete demachiante curate, după care ține-le pe pleoape timp de 5-10 minute.

Citeşte mai mult...
 
Numarul autorizatiilor de constructie a scazut cu 4% in 2012 PDF Imprimare Email
Duminică, 03 Februarie 2013 11:12

Piata imobiliara si sectorul constructiilor nu par sa revina pe crestere. In 2012, numarul autorizatiilor de constructie a scazut cu 4% fata de anul anterior.

In 2012 s-au eliberat 37.863 autorizatii de constructie pentru cladiri rezidentiale, conform datelor Institutului National de statistica.In total, numarul de locuinte din cladirile autorizate se ridica la aproape 50.000, cu o suprafata utila medie de 133 metri patrati.

Citeşte mai mult...
 
General Electric lighting PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 02 Februarie 2013 19:16

                                General  Electric divizia  automotive

 

            General  Electric  a jucat un rol important în iluminatul  auto de mai mulți ani.

             GE Lighting are una dintre cele mai mari  sortimente de  becuri  de automobile disponibile.

                                           

           În prezent este în măsură să ofere o gamă completă de becuri auto, care operează pe sisteme, fie 12V sau 24V.

           GE Lighting este pe listele de omologare ale multora dintre producătorii de automobile la nivel mondial în cazul în care calitatea și performanța sunt măsurători cheie.
            În consecință GE Gama de produse Automotive este vândut peste tot în lume, atât pentru utilizarea de echipamente originale și pentru utilizarea în piața pieselor de schimb.

           Compania este certificata conform ISO / TS 16949, ISO 14000 serie.

Citeşte mai mult...
 
Chiar avem nevoie de FMI? Cum am ajuns datori-vanduti si ce-i de facut.. PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 19:59

 

            Antigua, Barbuda, Bosnia, El Salvador, Georgia, Irak, Iordania, Kosovo, Serbia, Sfantul Cristofor si Nevis. Acestea sunt tarile cu care FMI are semnate, in prezent, acorduri de finantare si "asistenta economica". De pe lista nu lipseste Romania, cel mai mare datornic.

 

            Cum am ajuns in aceasta situatie? Ce-i de facut?

             Autoritatile de la Bucuresti sunt in fata unei misiuni aproape imposibile. Pana in iulie trebuie sa vanda pe banda rulanta mai multe companii de stat si sa puna in practica o serie de reforme controversate, precum introducerea coplatii in sistemul de sanate.

Daca nu vor respecta angajamentele, riscam sa ne luam adio de la un nou acord cu FMI.  Guvernantii se tem de acest lucru pentru ca “umbrela” FMI le-a adus credibilitatea si increderea investitorilor, astfel incat s-au putut imprumuta de pe piata la costuri acceptabile pentru perioada de criza in care ne aflam.

Citeşte mai mult...
 
A fost infiintata Federatia Romana de Salsa PDF Imprimare Email
Vineri, 01 Februarie 2013 19:14

Inceputul de an este marcat de o realizare semnificativa pentru comunitatea de salsa din Romania, a fost infiintata Federatia Romana de Salsa. Presedintele este Wilmark, iar in urmatoarele luni va fi realizat regulamentul de functionare si vor fi stabilite conditiile prin care o scoala va putea adera la federatie.

                              

**Sursa foto: SalsaMagia.ro

A devenit deja o obisnuita ca luna ianuarie sa insemne pentru lumea Salsa de la noi din tara, Congresul National de Salsa de la Brasov. Un moment important al acestui eveniment este sedinta instructoriilor de salsa de la toate scolile din tara, in care se discuta problemele comunitatii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 938 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri