Total Media News

Total Media News
Relatia dintre Romania si FMI poate fi comparata cu o nunta din interes PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 20:25

Relatia dintre Romania si FMI poate fi comparata cu o nunta din interes, in care ambii parteneri sunt cu gandul mai mult la banii stransi la petrecere.

Dupa patru ani, "casnicia" plina de promisiuni (in mare parte neonorate) risca sa se termine cu un adevarat scandal, iar cei doi "parteneri" au ajuns sa se gandeasca la "divort".
Intr-o tabara se afla Romania, o "doamna" care desi a promis ca va "slabi" ca sa fie mai atractiva (reforme structurale), ca va renunta la vicii (platile clientelare) si ca isi va reduce cheltuielile (privatizari, subventii), nu s-a tinut mai deloc de cuvant. Fondul Monetar International, in rolul mirelui si “sponsorului” casniciei, a ajuns sa strambe din nas si pare sa nu mai aiba incredere in mariajul din interes, chiar daca a castigat bani buni din aceasta relatie (dobanzi, comisioane etc).

Citeşte mai mult...
 
S-a decis oficial cind va incepe minireturul ! PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 13:08

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a dezvăluit cînd se va relua actualul campionat.

                                   

"Deşi a fost o discuţie să începem pe 23 februarie, pînă la urmă am decis să debutăm în primul wekeend din martie.

Deci, pe 1 martie, vineri adică, se va relua campionatul cu etapa a 20-a", a declarat Dragomir.

Au mai rămas de disputat 15 etape, iar sezonul se va încheia pe 25 mai.

Citeşte mai mult...
 
Covorul unui lider NAZIST in biroul Angelei Merkel PDF Imprimare Email
Miercuri, 30 Ianuarie 2013 13:03

În biroul de lucru al cancelarului german Angela Merkel a fost descoperit un covor de perete care a aparținut liderului nazist Hermann Goering. Covorul este numai unul dintre sutele de obiecte furate de naziști care se află în continuare în clădiri guvernamentale din Germania, arată o investigație a jurnaliștilor de la publicația „Der Spiegel”.

                                         

Covorul persan se afla de zeci de ani în acel birou. Potrivit „Der Spiegel”, în clădirile guvernamentale din Germania se află în continuare aproximativ 600 de piese de mobilier și opere de artă furate în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

Citeşte mai mult...
 
Guvernul cirpeste bugetul cu modificari serioase in Codul Fiscal PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Ianuarie 2013 19:07

Obligat de FMI să-şi revadă optimismul, Guvernul s-a conformat, iar creşterea economică estimată a scăzut de la 1,8% la 1,6%. Iar asta înseamnă venituri mai mici la buget şi astfel Ministerul Finanţelor şi-a băgat mâinile adânc în Codul Fiscal şi a majorat unele impozite, decizia urmând să aducă aproape două miliarde de lei în plus la buzunarul public, pe prognoza guvernamentală.

 Puţine companii au scăpat neatinse de măsurile de impozitare ale lui Daniel Chiţoiu care a schimbat nivelul veniturilor pentru intrarea în sistemul microîntreprinderilor, de la 100.000 de euro la 65.000 de euro, a introdus măsuri de supraimpozitare pentru companiile energetice – valabile un an, până când vor putea fi crescute redevenţele, va impozita agricultorii – ceea ce nu e tocmai rău pentru că agricultura era un domeniu incorect şi incomplet fiscalizat.

Citeşte mai mult...
 
Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat cresterea cu 16% a impozitelor PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Ianuarie 2013 18:54

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a precizat, marti, cu ocazia aprobarii noilor taxe din Bucuresti, ca impozitul pe masini nu va creste, deoarece acesta "a crescut in 2010 si 2011".

 Edilul a facut aceasta precizare dupa ce tot el spunea, luni seara, ca in Capitala "vor creste cu 16%, respectiv 16,1% in unele cazuri, taxele pentru case, terenuri si masini, pentru ca asa a hotarat Guvernul".Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a aprobat, marti, cresterea cu 16% a impozitelor si taxelor pentru case si terenuri, potrivit unui proiect de hotarare ce are in vedere stabilirea acestora in conformitate cu ordonanta Guvernului nr. 1/2013.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 940 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri