Total Media News

Total Media News
Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei PDF Imprimare Email
Marţi, 23 Octombrie 2012 12:20

      Un prim tronson al Autostrăzii Timişoara-Lugoj, în lungime de 9,5 kilometri, a fost deschis circulaţiei, marţi, lucrările fiind finalizate cu şase luni înainte de termen.


                             

 

            Autostrada Timişoara-Lugoj, la primul tronson deschis circulaţiei (Imagine: Razvan Lupica/Arhiva Mediafax Foto)

 

       Tronsonul de autostradă de 9,5 kilometri, deschis circulaţiei marţi, face legătura între municipiul Timişoara şi localitatea Remetea Mare. Practic, noul tronson de autostradă va face legătura între DN 6 Timişoara-Lugoj şi Autostrada Arad-Timişoara, iar o parte din maşinile care vin dinspre Lugoj nu vor mai fi nevoite să intre în municipiul Timişoara.

Niciun reprezentant al Guvernului nu a participat, marţi, la deschiderea circulaţiei pe primul tronson de autostradă dintre Timişoara şi Lugoj, la eveniment fiind prezenţi reprezentanţi ai Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Timişoara, ai constructorilor autostrăzii şi un echipaj de Poliţie Rutieră.

Citeşte mai mult...
 
Cea mai mare RUSINE din istoria sportului! PDF Imprimare Email
Luni, 22 Octombrie 2012 14:02

           Cea mai mare RUSINE din istoria sportului  !

         Armostrong ramane fara titluri! A fost facut PRAF OFICIAL!

                                   
          Uniunea Ciclisa Internationala (UCI) a anuntat, luni, ca i-a retras lui Lance Armstrong cele sapte titluri din Turul Frantei, dupa raportul agentiei americane antidoping Usada in care rutierul texan era acuzat de dopaj sistematic.
          Armstrong a castigat Marea Bucla intre anii 1999 - 2005. "Lance Armstrong nu are niciun loc in ciclism", a scris UCI intr-un comunicat.  
**  sursa  :sport.ro
 
Angela Merkel vrea ca UE să poată respinge bugetul unei țări membre PDF Imprimare Email
Luni, 22 Octombrie 2012 13:57

      Într-un discurs susţinut astăzi în Bundestag, cancelarul german Angela Merkel a declarat că susține ideea de a oferi comisarului european pentru Afaceri Economice și Monetare drept de veto asupra bugetelor naţionale ale statelor membre, relatează AFP.

 

                 Potrivit lui Merkel, comisarul european ar trebui să aibă autoritatea de a declara „invalid” bugetul unui stat membru UE.

Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 PDF Imprimare Email
Marţi, 16 Octombrie 2012 06:50

                          Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2012 

                  (SAB&A 2012), eveniment ce se va desfasura in perioada 19 – 28 octombrie 2012 in traditionala
locatie, Romaero Baneasa.

 

*******    Transmisii   on  line   pewww.total-media-news  si  pe  www.karate.info.ro  

                                                                    ( parola  : free, ID : free   )

               " Imagini si  interviuri   de  la  :  Salonul Auto& Accesorii    2012"

  

                si   pe  : 22 octombrie  2012,     .ora: 13,00

                                                                                                                                                                   

              La SAB&A 2012 vor fi prezente: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto ­si velo, sisteme audio ­si de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto ­si moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Editia din 2011, organizata intr-o perioada dificila din punct de vedere economic, a reunit 58 companii pe o suprafata de aprox. 12.000 mp (9.000 mp in cadrul Pavilioanelor 106, 107 si 3.000 mp suprafata exterioara, o arie dedicata drive testelor si demonstratiilor auto, precum si spatii de parcare pentru vizitatori - 800 locuri si expozanti - 300 locuri).

Citeşte mai mult...
 
Mandatul lui Barack Obama, marcat de criza economică PDF Imprimare Email
Duminică, 14 Octombrie 2012 22:01

       Preşedintele american Barack Obama a moştenit o economie în cădere liberă în momentul sosirii sale la putere în ianuarie 2009. Dacă creşterea economică a revenit după trei ani în Statele Unite, ea rămâne încă la un nivel scăzut, şomajul este mai mare decât la începutul mandatului său, iar eforturile de relansare bugetară au sporit foarte mult datoria ţării, notează duminică într-un comentariu France Presse.

       AFP prezintă în continuare câteva cifre pentru a măsura progresele realizate pe plan economic în timpul mandatului la Casa Albă al democratului Barack Obama, precum şi dificultăţile cu care ţara continuă să se confrunte.

       CREŞTEREA ECONOMICĂ: PIB-ul SUA a scăzut cu 5,3% în primul trimestru al anului 2009, după ce s-a înregistrat o scădere cu 8,9% în ultimele trei luni ale anului 2008. Creşterea a revenit în vara anului 2009, la câteva luni după sosirea lui Barack Obama la Casa Albă, însă rămâne la un nivel foarte scăzut: rata de creştere a ajuns abia la 1,3% în cel de-al doilea trimestrul al anului 2012, mult sub minimul de 2,3-2,5% considerat necesar pentru a permite reducerea şomajului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 997 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri