Total Media News

Total Media News
Auto Italia sarbatoreste 18 ani PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 08:48

         "18/18" – Auto Italia sarbatoreste 18 ani si cu aceasta ocazie beneficiati de reduceri de pana la 18%

   Inaugurată în anul 1993, AutoItalia Group, importatorul mărcilor Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Lancia, Maserati, Abarth, Infiniti şi Jeep, împlineşte anul acesta 18 ani de existenţă pe piaţa din România.

   Pentru a sărbători acest moment, AutoItalia Group dă startul unei noi campanii promoţionale ce oferă reduceri de până la 18% pentru mai mult de 400 de vehicule aparţinând tuturor mărcilor.

   Va invitam in showroom-urile din intreaga tara pentru a alege marca ce vi se potriveste: Fiat, simbolizat de spiritul tipic italian La Dolce Vita: simplu, chic, distractiv si accesibil. Fiat Professional, apreciat pentru eficienţă şi funcţionalitate.

 Alfa Romeo, recunoscută pentru tradiţia sportivă şi pentru designul inimitabil. Abarth, un mini supercar temperamental si accesibil ca preţ.

   Lancia, oferă în premieră stil de viaţă american şi eleganţă italiană. Maserati, este simbolul luxului şi al performanţei italiene desăvârşite.

    Jeep, este esenţa libertăţii şi a aventurii, acum cu un nou design şi performanţe avansate.

  Infiniti, înseamnă desing unic, tehnologie de ultimă generaţie şi performanţă inspirată, toate desăvârşite prin perfecţionismul tipic japonez.

 Oferta este valabila pana la epuizarea stocului.

  Campania se va derula sub titulatura Masini Alese Cu Inima, noul slogan al AutoItalia Group, in toate cele 32 de showroomuri din cadrul retelei nationale de concesionari.

  Pentru detalii contactati Dealerul din orasul Dvs.

 
TAROM introduce a doua frecvenţă pe zi către Londra PDF Imprimare Email
Marţi, 29 Noiembrie 2011 08:38

         Descoperă cu adevarat Londra în sezonul de vară 2012! Din 25 martie 2012 ai la dispoziţie Londra cu două zboruri pe zi şi conexiuni multiple cu destinaţii din Europa şi Orientul Mijlociu. Biletele de avion pentru noua frecvenţă pe ruta Bucureşti – Londra - Bucureşti se găsesc la vânzare la preţuri începând de la 172 EUR*, toate taxele incluse, la achiziţionarea de pe www.tarom.

 

         

Cel de-al doilea zbor pentru destinaţia Londra va fi operat zilnic în sezonul de vară 2012, după următorul program:

  • RO 393 19:35 Bucureşti (Otopeni) - 21:10 Londra (Heathrow)
  • RO 394 08:20 Londra (Heathrow) - 13:40 Bucureşti (Otopeni)

De asemenea, reamintim pasagerilor noştri că răman valabile pentru sezonul de vară 2012, zborurile cu plecare dimineaţă, operate zilnic după următorul program:

  • RO 391 12:25 Bucureşti (Otopeni) - 14:00 Londra (Heathrow)
  • RO 392 14:50 Londra (Heathrow) - 20:05 Bucureşti (Otopeni)

Zborurile de dimineaţă operate de către compania TAROM atât în sezonul de iarnă 2011-2012 cât şi în sezonul de vară 2012 sunt special concepute astfel încât pasagerii să poată călători mai departe către şi din oraşele: Timişoara, Oradea, Sibiu, Cluj-Napoca, Baia Mare, Târgu Mureş, Suceava şi Iaşi.

În sezonul de iarnă 2011-2012 vor fi operate zilnic după următorul program:

  • RO 391 11:45 Bucureşti (Otopeni) - 13:20 Londra (Heathrow)
  • RO 392 14:45 Londra (Heathrow) - 20:00 Bucureşti (Aeroportul Intenaţional Henri Conda)

* Oferta este valabila pentru perioada de călătorie 25 martie-25 aprilie 2012, iar locurile sunt limitate.

DESPRE TAROM:

Compania Naţională de Transporturi Aeriene Române TAROM a fost înfiinţată în 1954 şi a crescut în acelaşi timp cu aviaţia românească. Compania TAROM îşi desfăşoară activitatea sub autoritatea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii şi este membră a Alianţei SkyTeam din 25 iunie 2010, oferind astfel pasagerilor săi acces la mai multe destinaţii şi conexiuni. TAROM este membră a Asociaţiei Internaţionale a Transportatorilor Aerieni (IATA) din 1993 şi a Asociaţiei Companiilor Aeriene Europene (AEA) din 2000. TAROM a transportat 2.200.000 de pasageri în anul 2010 şi operează către 54 de destinaţii în sezonul de iarnă 2011-2012.

 

 

 

 

CONTACT:
Serviciul Comunicare TAROM

 
Cupa Mos Niculae la volei fete PDF Imprimare Email
Joi, 24 Noiembrie 2011 08:41

      In zilele de sambata si duminica 03.12 – 04.12. 2011 intre

orele 11 - 18 se va desfasura Cupa Mos Niculae la volei fete.

( minivolei si sperante )


    In campania “Decat sa fumezi mai bine sa faci sport “ Clubul Sportiv Spike cu sprijinul sponsorului CHIO si al Federatiei Romane de Volei, in zilele de sambata si duminica 03.12 – 04.12. 2011 intre orele 11 - 18 se va organiza in sala scolii generale 205 Cupa Mos Niculae la volei fete.( minivolei si sperante )

    Cu aceasta ocazie factori de raspundere de la FRV pot face o selectie a elementelor de perspective in vederea constituirii unei selectionate a Bucurestiului.

    

Confimarea participarii la adresa de e-mail Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza sau la telefonul cell. 0723 – 278952..


PRESEDINTE CLUB SPORTIV SPIKE

Kapelovies Sandu

 
Los Angeles Auto Show PDF Imprimare Email
Joi, 17 Noiembrie 2011 14:48

          Premiera mondiala a noului Volkswagen CC

           16 noiembrie 2011 -
 

      Cand  Volkswagen  CC  a debutat acum patru ani, a fost primul coupe cu patru usi  ,  si  pozitionare  intre  masinile  ce  costau  intre  30.000 şi 40.000 de euro  .
   Din această nişă, un nou segment dezvoltat rapid - până în prezent, aproape 270.000 de oameni din întreaga lume au ales salonul cu liniile elegante ale unei masini sport.
    Ei sunt conducătorii auto care iubesc farmecul unui coupe, dar şi un spaţiu pentru o valoare de cel puţin 4 persoane si 4 usi. Acum, Volkswagen prezintă o versiune punct de vedere tehnic şi vizual actualizat al vehiculului de afaceri populare la Los Angeles Auto Show (18 to 27 November).

 

 

                                            


    With new front and rear styling, the new Volkswagen CC design makes an even bolder move towards the automotive luxury class. No less is true of its extended range of standard equipment, which now includes such features as bi-xenon headlights with static cornering lights and a new LED rear lighting design.
    Also standard: fatigue detection, RCD 310 radio-CD system, stainless steel door sill plates and safety head restraints (front seats) with additional front-rear adjustment.
   In addition, new assistance systems are making their way into the CC. They include optional technologies such as Side Assist Plus including Lane Assist (warns of vehicles in blind spots and supports the driver via steering intervention to avoid an accident), Dynamic Light Assist (automatic main beam control) and a camera-based traffic sign detection system. Meanwhile, the ‘climate seat’ with integrated massage function optimises comfort.

 
Nemţii cer formarea Statelor Unite ale Europei PDF Imprimare Email
Miercuri, 16 Noiembrie 2011 09:19

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a spus în faţa membrilor propriului său partid, CDU, că provocarea statelor europene este acum crearea unei uniuni politice.


    Provocarea, pentru generaţia noastră, este să terminăm ceea ce am început în Europa, şi anume să realizăm, pas cu pas, o uniune politică”, a declarat Angela Merkel, după ce a reiterat ideea că „Europa traversează în aceste momente una dintre cele mai grave crize de după al doilea război mondial, probabil cea mai gravă”.„Problemele Irlandei sunt şi cele ale Slovaciei. Problemele grecilor sunt şi problemele olandezilor, iar problemele spaniolilor sunt problemele noastre.

     

   Responsabilitatea noastră nu se opreşte la graniţele noastre” a spus cancelarul german, citat de presa franceză. Germania, cea mai puternică economie din Europa, este şi ţara care va contribui cel mai mult la salvarea zonei euro dar nemţii au pus totuşi câteva condiţii: au refuzat constant ideea introducerii unor obligaţiuni comune ale întregii zone euro şi cer din ce în ce mai vocal schimbarea tratatelor europene astfel încât statele membre ale zonei euro să fie sancţionate mult mai dur, până la expulzarea din zona euro, în cazul în care încalcă disciplina bugetară stabilită la Bruxelles.
   Ideea unei mai mari integrări politice a Europei a tot fost vehiculată în ultimul timp, şi chiar preşedintele României a vehiculat ideea creării Statelor Unite ale Europei, spunând că naţiunile europene trebuie să decidă în doi-trei ani asupra acestui lucru.

 

 

 

***   Sursa: Money.ro

 


Pagina 1125 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri