Total Media News

Total Media News
Cremă anti-age intens restructurantă PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2019 11:08
       Imagini pentru Gerovital H3 Evolution  poza
   Crema este recomandată pentru îngrijirea pe timpul nopții, moment în care procesele de regenerare și nutrire sunt amplificate.  Are efect anti-age imediat și de durată, conţine ingredienţi biomimetici (uleiuri, grăsimi, ceruri naturale) cu mare putere de reconstrucţie a tenului matur.
Fără oxibenzonă. Fără parabeni.


Ingrediente active
Conţine:
  • Ingredienţi biomimetici (uleiuri, grăsimi, ceruri naturale) cu mare putere de reconstrucţie.
  • Complexul anti-age Superoxid Dismutaza, Trylagen, GP4G asigură efecte anti-age de durată: atenuarea ridurilor, reînnoirea colagenului şi energia pură necesară funcţionării celulelor.
Citeşte mai mult...
 
Bugetul MTS ptr 2019 a fost avizat de Parlament cu o marire de 95% fata de anul 2018 PDF Imprimare Email
Vineri, 22 Februarie 2019 09:51
             
  Avem vești cât se poate de bune pentru lumea sportului, dar și pentru tinerii din România.
Comisiile parlamentare reunite de Buget-Finanţe și, în prealabil, Comisia pentru Învățământ, Știință, Tineret și Sport, au dat, aviz favorabil bugetului pe 2019 pentru Ministerul Tineretului și Sportului. Proiectul de buget fusese aprobat vineri de Guvernul României și prevede cel mai ridicat PIB din istoria țării noastre, peste 1.000 de miliarde de lei.

   În prezența secretarilor de stat pentru tineret și sport, Remus Munteanu și Cosmin Butuza, ministrul Bogdan Matei a prezentat bugetul MTS pe 2019 în Comisiile parlamentare și a primit în ambele comisii o majoritate covârșitoare de voturi. În comisia Buget-Finanțe s-a aflat și fostul ministru Ioana Bran, care l-a felicitat pe Bogdan Matei pentru reușită.

   Pentru anul 2019, bugetul MTS este de 658 milioane lei, ceea ce înseamnă o creştere cu aproximativ 95,19% a alocaţiilor de la bugetul de stat.

 

Citeşte mai mult...
 
STRESUL I PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Februarie 2019 10:43

"Inca  din cele  mai  vechi timpuri s-a  dovedit  stiintific  faptul ca sentimente negative,precum frica, au  efecte  devastatoare  asupra  vietii . "

   "Astazi  este  demonstrat  de catre  oamenii  de  stiinta ca  orice emotie  negativa, nu doar  frica, blocheaza  chimia  necesara unui  organism sanatos  si  celulele  mor.Pe  termen  lung, aceasta  degenarare poate  insemna  o  serie de  afectiuni, unele  foarte  grave  precum scleroza, boli degenarative,Parkinson sau  dementa."


   Poate  fi  considerata  ca  "emotie  negativa "   o  scrisoare  primita de la  Primarie  in care  ne anunta ca  avem ceva de  platit  ( impozit , amenda,etc....) si de  fapt  nu  avem , sau  o  scrisoare  de  la  Primarie  ca ni se  ia  locul de  parcare  ( pe motiv ca  nu avem  masina , dar  noi  am  vindut  masina  veche si  am  luat  alta  noua  pina  sa  o vindem pe cea  veche , - si  platim  si  impozit  pe ea...), sau  un  control  "tematic" la  firma  ( de  exemplu  daca  firmele  au  Avize  de  functionare  - desi  aceste  Avize  de  functionare se  dau  tot  de  ei ......si  normal  ar  trebui  sa  le  aiba  ),sau  te  duci  la  Primaruie  sa  platesti  Impozitul  pe casa  si  ei  spun  ca  nu  ai  nimic  de  plata , si  tu  le  spui  ca de 25 de ani  platesti  cota  parte  imp[ozit pe apartament  , si  ei  iti  spun  sa  dovedesti  tu asta ,nu  iti  plateste factura un  beneficiar, cumperi  un  pui  de la  magazin  si acasa constati ca puiul  este  stricat , sau  se  opreste  curentul , apa , netul ,.....??


     Cam  cit  costa  o  eventuala  consultatie  dupa  o  " emotie  negativa "  :

 -Evaluare psihologie clinica:

  - Raport de evaluare pentru Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap: 120 lei
  - Screening psihodiagnostic pentru diferite tulburari clinice (depresie, anxietate, agorafobie, stres postraumatic, bulimie, tulburari obsesiv-compulsive, tulburare de panica, tulburari psihotice, abuz de alcool, abuz de medicamente, somatizare, ipohindrie): 100 lei
  - Evaluarea psihologica in vederea identificarii trasaturilor specifice diagnosticarii tulburarilor de personalitate: 150 lei

Psihiatru sau psiholog
tariful consultatiei este de 150 RON,
-  Psihoterapie individuala: 100 lei / sedinta de 50 minute.
-  Pihoterapie de cuplu: 150 lei / sedinta de 80 minute.

si  cine  ar  TREBUI  sa  plateasca  costurile  pentru  "emotiile  negative"  ??


Citeşte mai mult...
 
WKF "întristat" de o posibila excludere de la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024 PDF Imprimare Email
Joi, 21 Februarie 2019 14:16
   Federația Mondială de Karate este profund întristată de anunțul că Karate  probabil  nu va fi inclus ca un sport suplimentar la programul Jocurile Olimpice de la Paris 2024.
   
          


    "Sportul nostru a crescut exponențial în ultimii ani și încă nu am avut șansa de a demonstra valoarea noastră de sport olimpic, deoarece vom face debutul nostru ca o disciplină olimpică la Tokyo 2020. În ultimele luni am avut a lucrat neîncetat împreună cu Federația Franceză pentru a ne atinge obiectivul de a fi inclus în Paris 2024. Credem că am îndeplinit toate cerințele și că am avut condițiile perfecte pentru a fi adăugați la programul sportiv; totuși, am aflat astăzi că visul nostru nu va fi adevărat ", a declarat președintele WKF Antonio Espinós.Karate are peste 255.000 de atleți afiliați în Franța, în peste 5000 de cluburi. 55% dintre acești sportivi sunt mai tineri de 18 ani. Țara gazdă a Parisului 2024 este o forță majoră în Karate și a câștigat 15 titluri mondiale în ultimele patru campionate mondiale.

    La nivel global, Karate are 100 de milioane de fani în 194 de federații naționale din întreaga lume. Ultima ediție a Campionatului Mondial a fost difuzată în 186 de țări și a înregistrat o participare de 1200 de sportivi din 131 de țări."Franța este una dintre cele mai puternice țări din Karate. Am fondat speranțe să ne aflăm la Paris în 2024 datorită puterii și popularității sportului nostru în Franța. Din păcate, am primit vestea foarte proastă pentru Karate că sportul nostru va fi exclus din această listă ", a declarat șeful organului internațional de conducere al lui Karate.

 

Citeşte mai mult...
 
STRESUl II PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Februarie 2019 10:04

   "Inca  din cele  mai  vechi timpuri s-a  dovedit  stiintific  faptul ca sentimente negative,precum frica, au  efecte  devastatoare  asupra  vietii . "

   "Astazi  este  demonstrat  de catre  oamenii  de  stiinta ca  orice emotie  negativa, nu doar  frica, blocheaza  chimia  necesara unui  organism sanatos  si  celulele  mor.Pe  termen  lung, aceasta  degenarare poate  insemna  o  serie de  afectiuni, unele  foarte  grave  precum scleroza, boli degenarative,parkinson sau  dementa."