Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Sistemul TVA la incasare va deveni optional de la 1 ianuarie 2014 PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Octombrie 2013 15:26

          Trecerea la sistemul de TVA la încasare opţional este una dintre măsurile identificate ca fiind necesare să intre în vigoare de la 1 ianuarie 2014, a declarat joi secretarul de stat în Ministerul Finanţelor Publice /MFP/ Dan Manolescu, la o conferinţă pe tema fiscalităţii.

                                                        

     El a afirmat că o parte din firme au constatat că această măsură nu le-a ajutat.Sistemul de TVA la încasare, care se aplică de la 1 ianuarie 2013, presupune că exigibilitatea taxei intervine la momentul încasării contravalorii livrărilor/prestărilor efectuate sau, în cazul facturilor neîncasate, în cea de-a 90-a zi calendaristică de la data emiterii facturilor.

     Codul Fiscal prevede că, de la 1 ianuarie 2013, două categorii de contribuabili aplică obligatoriu noul sistem de TVA - persoanele impozabile înregistrate în scopuri de TVA, care au sediul activităţii economice în România, a căror cifră de afaceri în anul calendaristic precedent nu depăşeşte plafonul de 2.250.000 lei şi persoanele impozabile, cu sediul activităţii economice în România, care se înregistrează în scopuri de TVA în cursul anului calendaristic curent.

 

Citeşte mai mult...
 
NSA ar fi interceptat comunicatiile telefonice a 35 de lideri ai planetei PDF Imprimare Email
Vineri, 25 Octombrie 2013 08:45

                Un oficial al administraţiei americane a transmis numerele de telefon a 35 de lideri ai planetei Agenţiei Naţionale americane pentru Securitate (NSA), care le-a pus sub ascultare, a dezvăluit joi The Guardian citând documente oferite de Edward Snowden.

                                                 

     Aceste informaţii intervin în contextul în care Germania se arată scandalizată de dezvăluirile referitoare la o posibilă supraveghere de către Statele Unite a telefonului mobil al cancelarului Angela.

      Reacţionând la indignarea Berlinului, Jay Carney, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, a refuzat să comenteze dacă serviciile secrete americane au interceptat în trecut convorbirile telefonice ale cancelarului Germaniei.

       Potrivit noilor documente publicate în cotidianul britanic, NSA "a interceptat convorbirile telefonice a 35 de lideri ai planetei, după ce un oficial al administraţiei americane i-a transmis numerele de telefon".

Citeşte mai mult...
 
Convorbire telefonica intre Joe Biden si Traian Basescu despre Deveselu, UE, Siria, investitii si .. PDF Imprimare Email
Joi, 24 Octombrie 2013 23:15

    Preşedintele Traian Băsescu şi vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, au avut o conversaţie telefonică, la cererea oficialului american, subiectele vizând relaţiile bilaterale, baza de la Deveselu, criza din Siria, UE, prespectivele economice ale României şi investiţiile americane în ţara noastră.


    Preşedintele Băsescu şi vicepreşedintele SUA, Joseph Biden, au avut în cursul serii de joi o convorbire telefonică, desfăşurată la cererea oficialului american, informează Preşedinţia, într-un comunicat remis MEDIAFAX.

   "Domnul vicepreşedinte Joseph Biden şi-a exprimat recunoştinţa faţă de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, pentru modul în care ţara noastră se implică în proiectele politice şi militare care privesc securitatea internaţională, precum şi pentru participarea trupelor româneşti în misiunile militare din Afganistan. Totodată, domnia sa a salutat, de asemenea, în numele Statelor Unite ale Americii, începerea lucrărilor la situl pentru amplasarea sistemului antirachetă de la Baza din Deveselu, o componentă a securităţii şi a structurii de apărare a NATO", se arată într-un comunicat al Preşedinţiei remis MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Germania candideaza pentru organizarea Euro-2024 PDF Imprimare Email
Joi, 24 Octombrie 2013 23:20

     Preşedintele Federaţiei Germane de Fotbal (DFB), Wolfgang Niersbach, a anunţat, joi, că Germania va candida pentru organizarea ediţiei din 2024 a Campionatului European.

                                    

      "La 18 ani după extraordinara Cupă Mondială din 2006, va fi momentul să scriem o nouă poveste de vară în Germania", a spus Niersbach în deschiderea congresului DFB, la Nurnberg, în prezenţa preşedintelui UEFA, Michel Platini.

     "DFB a organizat în 1988 ultima dată un Campionat European. Considerăm că avem şanse, pentru că DFB, ca organizator de mari turnee, are o excelentă carte de vizită", a precizat Wolfgang Niersbach.

       Conducerea federaţiei a aprobat acest demers în unanimitate.

Citeşte mai mult...
 
Schulz cere SUSPENDAREA negocierilor UE-SUA privind acordul de liber-schimb din cauza spionajului PDF Imprimare Email
Joi, 24 Octombrie 2013 19:56

      Preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, cere, cu ocazia summitului Consiliului European, suspendarea negocierilor între UE şi SUA pentru acordul de liber-schimb, în contextul acuzaţiilor privind spionajul practicat de serviciile secrete americane.

                      

                                         Martin Schulz (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

               "Cred că trebuie să suspendăm acum negocierile" pe tema acordului de liber-schimb, a declarat, conform agenţiei ANSA, Martin Schulz la începerea reuniunii Consiliului European.

              "Există anumite standarde şi criterii care trebuie respectate, altfel nu are sens să mai discutăm unii cu alţii", a adăugat Schultz.

             Summitul Consiliului European a început joi, la Bruxelles, fiind dominat de scandalul declanşat de amploarea activităţilor de spionaj ale serviciilor secrete americane.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 777 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina