Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Licitatia de Eleganta, un mix original de arta si fashion la Mamaia PDF Imprimare Email
Luni, 22 Iulie 2013 09:36

              Ultimul eveniment al pieței de artă din acest sezon, Licitația de Eleganță & Licitația de Marine,

   organizat de Artmark duminică 28 iulie, ora 20:00, aduce la malul mării accesorii feminine și masculine de colecție, aparținând celor mai celebri designeri, precum și o serie de tablouri cu tematică de vacanță, din sfera frumosului accesibil. Evenimentul aduce pe aceeași scenă un mix original de cultură, de la Girard-Perregeaux, Hermes, Christian Dior și Coco Chanel la Petrașcu, Pallady, Tonitza, Șirato, precum și multe alte nume de patrimoniu din repertoriul bunului gust.

                      

         București, 17 iulie 2013

         Licitația de Eleganță, o premieră pe piața de profil din România, mizează pe o atmosferă relaxată, mondenă, în care obiecte de colecție rare, semnate de mari designeri, sunt personalizate prin poveștile culturale pe care le ascund.

Citeşte mai mult...
 
Probabilitatea ca referendumul pe Constitutie sa fie amanat devine din ce in ce mai mare PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Iulie 2013 19:20

        Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sâmbătă, că probabilitatea ca referendumul pentru revizuirea Constituţiei să fie amânat după anul care se scurge deja, în acord cu decizia Curţii Constituţionale, şi organizat poate chiar o dată cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare.

                                           

     "Aşteptăm ca la începutul sesiunii parlamentare să stabilim un calendar, numai că acest calendar va trebui racordat la decizia politică, strategică de această dată când supunem proiectul final referendumului. Şi, deocamdată, aşa cum lucrurile s-au conturat, probabilitatea ca referendumul să fie amânat după anul care se scurge, deci pus undeva, poate chiar cu alegerile prezidenţiale, devine din ce în ce mai mare", a spus Antonescu, într-o emisiune la Antena 3.

Citeşte mai mult...
 
Steaua - Ceahlaul = 2:1 PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Iulie 2013 15:00

                                   

          In  meciul    de  aseara     Steaua  a  aratat    ca   este  o  echipa  OBISNUITA  din  Romania.

 

     Nu stiu  cum  ar  fi  curs  meciul  daca   echipei   Steaua   nu  i  s-ar  fi  validat  in  primele  11  minute  ale  partidei  un  gol  din  OFSAID.

    Despre  Steaua  :  fite   si  suferinte .

    Despre  Ceahlaul  :    joc  placut  , combativi  (  in  limita  sportivitatii   ,,,), dispusi  la  efort  , bine  pregatiti  si  tactic..... FELICITARI    Vasile Miriuţă, noul antrenor al echipei Ceahlăul Piatra Neamţ  !!

Citeşte mai mult...
 
Belgia are un nou REGE PDF Imprimare Email
Duminică, 21 Iulie 2013 18:49

   Regele Albert al II-lea a abdicat. Philippe a devenit regele Belgiei

                               


      Philippe de Belgique a devenit duminică în mod oficial al şaptelea rege al Belgiei, depunând jurământul constituţional în Parlament, după o oră şi jumătate de la abdicarea tatălui său, regele Albert al II-lea.

"Jur să respect Constituţia şi legile poporului belgian, să apăr independenţa naţională şi integritatea teritorială", a declarat în mod solemn Philippe, în olandeză, franceză şi germană, cele trei limbi naţionale, devenind în mod oficial, la vârsta de 53 de ani, noul şef al statului.

Citeşte mai mult...
 
Restaurantele din Franta: mincare pregatita industrial, congelata si incalzita la microunde PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 20 Iulie 2013 09:19

             În plină criză, cu recesiune şi şomaj record, în societatea franceză are loc o dezbatere aprinsă pe o temă surprinzătoare, de natură culinară, care a captat deopotrivă atenţia ministerelor de resort, a Adunării Naţionale şi a patronatelor din sectorul restaurantelor.

 

      Mitul micului restaurant parizian care serveşte bucate alese a fost spulberat recent de rezultatele unui sondaj care a relevat că o treime dintre localuri, deşi se laudă cu mese gourmet, oferă clienţilor produse pregătite industrial, congelate şi încălzite la cuptorul cu microunde.

       Proprietarii de restaurante estimează că numărul real al cârciumarilor care optează pentru această „scurtătură" este cu mult mai mare, deoarece multor bucătari-şefi le-ar fi prea ruşine să recunoască un asemenea sacrilegiu.

 

                       

       PE LÂNGĂ ELEMENTUL DE FRAUDĂ, BUCĂTARII NEMULŢUMIŢI SUBLINIAZĂ CĂ MÂNCĂRURILE PREPARATE ÎN FABRICĂ REPREZINTĂ TRĂDAREA TRADIŢIEI DE PATRIMONIU A MESEI GOURMET ŞI SUBMINAREA UNEIA DINTRE PRINCIPALELE ATRACŢII TURISTICE FRANCEZE. Un bucătar care nu se sfieşte să admită că a apelat la controversata practică este Bernard Grateloup, proprietarul Cafe de la Poste din Carmaux, un oraş mic, situat la aproximativ 80 de kilometri nord-est de Toulouse.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 844 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina