Total Media News

Total Media News
Vinurile romanesti, premiate la Bordeaux PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 22:52

      Trei vinuri românești au luat două medalii de aur şi una de argint la concursul Challenge International du Vin, care s-a desfășurat la începutul lunii aprilie, în zona viticolă Bordeaux.

                                              

    Vinurile sunt produse de casa de vinuri Domeniul Coroanei Segarcea. Potrivit unui comunicat de presă al companiei, citat de agerpres.ro, băuturile câștigătoare sunt un Sauvignon Blanc, un Chardonnay şi un cupaj de Fetească Albă, Chardonnay, Sauvignon Blanc şi Pinot Gris. Acestea au fost premiate cu Medalia de Aur pentru Sauvignon Blanc 2011, Medalia de Aur pentru Onoare 2011 şi Medalia de Argint pentru Chardonnay 2011.

Citeşte mai mult...
 
Serviciile foto-video pentru EVENIMENTE : nunti , botezuri,... PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 13 Aprilie 2013 10:35

        Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui om si tocmai de aceea   trebuie  sa  alegi  un  " profesionist "      care  sa  iti  ofere serviciile sale din domeniul fotografiei si al filmarilor profesioniste.

                         

       Fiecare clipa din timpul nuntii trebuie imortalizat, astfel incat de-a lungul timpului amintirea acestui moment unic sa ramana vie si nealterata.          

    Atunci cand organizezi o nunta in mod sigur vei lua in calcul, pe langa toate serviciile necesare pentru bunul mers al lucrurilor, si serviciile care presupun imortalizarea momentului, adica serviciile de fotografiere si de filmare.                            

    Nu  oricne  are  un  aparat  de fotografiat  bun  , sau  un  aparat  de  filmat  bun , si  stie  sa  faca  niste  fotografii  sau  filme  PROFESIONALE. 

   Cand vine vorba despre poze subiectul este delicat, iar mireasa este cea mai critica. Ea doreste nu simple poze, ci fotografii superbe care sa redea cat mai frumos si mai exact momentul cel mai special din viata ei de pana atunci. Sunt foarte apreciate creativitatea fotografului, maiestria, tehnica si capacitatea acestuia de a lucra cu oamenii si de a-i coordona astfel incat pozele sa iasa adevarate tablouri, care sa exprime fara cuvinte o atmosfera de basm. Astfel, fotograful trebuie sa stie sa surprinda esentialul si sa foloseasca culorile potrivite. In zilele noastre foarte la moda sunt fotografiile alb-negru sau cele sepia, care sugereaza o atmosfera din timpuri stravechi.

Citeşte mai mult...
 
Promotii carduri la CEC Bank PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Aprilie 2013 14:55

         E momentul sa-ti pregatesti din nou trusa de explorator! Ai grija sa nu uiti lucrurile esentiale: harta, camera foto, telefonul, busola si, bineinteles, cardul.

                                     

           Dar nu orice fel de card! Doar cardul tau MasterCard® de la CEC Bank te poate trimite in cea mai frumoasa vacanta!Vino la CEC Bank, achizitioneaza si activeaza orice card MasterCard pentru persoane fizice si poti castiga prin tragere la sorti* una din cele 6 vacante intr-un loc minunat din Romania! Iar daca te numeri printre primii 200 de utilizatori din fiecare etapa care activeaza prin tranzactii comerciale cardul achizitionat, primesti garantat 50 lei !

Citeşte mai mult...
 
Echipele Dunlop din Le Mans isi vor face debutul oficial in sezonul 2013 in acest weekend PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Aprilie 2013 22:11

                Echipele Dunlop din Le Mans își vor face debutul oficial în sezonul 2013 în acest weekend la cursa de la Silverstone a Campionatului Mondial de Anduranță

                 

    După o iarnă concentrată pe dezvoltare și testări, partenerii și clienții Dunlop vor testa noile anvelope în acest weekend la Silverstone, unde va începe atât Campionatul Mondial de Anduranță FIA 2013, cât și Campionatul European Le Mans Series 2013.

    În Campionatul Mondial de Anduranță FIA (WEC) Dunlop domină clasa LMP2 cu opt din cei zece participanți care au optat pentru același brand care a câștigat titlul în 2012 și în 2011 în Intercontinental Le Mans Cup, predecesorul WEC. Campionatul mondial, care are cursa de 24 de ore de la Le Mans ca etapă principală, începe duminică cu o cursă mai ușoară, de doar șase ore.

Citeşte mai mult...
 
Automobile Bavaria a pus la dispozitia SMURD doua autospeciale BMW X3 ptr interventiile de urgenta PDF Imprimare Email
Vineri, 12 Aprilie 2013 14:18

       Automobile Bavaria , a oferit Serviciului Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare (SMURD), două autospeciale BMW X3,  în cadrul unei ceremonii desfăşurate la showroom-ul dealer-ului BMW din Bucureşti - Băneasa.

                                 

          La ceremonia de livrare a celor două autospeciale au participat din partea SMURD : Secretarul de Stat din cadrul Ministerului Sănătăţii, dl. Dr. Raed Arafat,  dl. Dr. Bogdan Opriţa- Medic şef SMURD Bucureşti si  dl. Dr. Cristian Boeriu- Medi şef SMURD Târgu Mureş

          La ceremonie au fost invitati si reprezentantii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă. Gral. Ioan BAS - Inspector General ISU si dl. Col. Stelian Duduş - Inspector şef în cadrul ISU Bucureşti, institutie cu care Automobile Bavaria colaboreaza incepand din anul 2012.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 890 din 1134

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina