Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Vrei sa stii cum sa iti interpretezi analizele ? PDF Imprimare Email
Luni, 29 Octombrie 2012 18:10

     În premieră pentru România, în cadrul celui de-al 19-lea Congres Național de Medicină de Laborator (31 octombrie - 03 noiembrie, Institutul Național de Statistică București), se va lansa proiectul Lab Tests Online (labtestsonline.ro), serviciu public cu scop educativ, dezvoltat de specialişti ai laboratorului clinic, îmbogăţit şi adaptat la noile descoperiri ştiinţifice de cercetătorii şi editorii medicali de laborator din întreaga lume, pentru a ajuta pacienţii, personalul medical şi publicul larg să înţeleagă mai bine multitudinea testelor clinice de laborator care ţin de investigaţia medicală de rutină, diagnostic şi tratament.

 

       Proiectul Lab Tests Online este o platformă globală de informare, a fost lansat în 2001 în S.U.A. de AACC (American Association for Clinical Chemistry) şi funcţionează în alte 15 ţări printre care amintim: Australia, Marea Britanie, Franţa, Italia, Germania, Spania, Turcia etc.

Citeşte mai mult...
 
Masinute electrice pentru copii-Noua oferta PDF Imprimare Email
Duminică, 28 Octombrie 2012 19:41

          Numarul falimentelor este in crestere
Desi pare incredibil, aceasta e o veste foarte buna pentru parinti

                                       

            Dupa ce v-au relatat povestea de succes a unor intreprinzatori care pe timp de criza au reusit sa puna pe picioare o afacere care le aduce mai mult profit decat alte afaceri in perioada de boom economic, reporterii nostri au descoperit si partea mai putin placuta a unei economii aflate in declin: falimentul.

Ceea ce este diferit insa in acest caz este faptul ca, desi pare incredibil, falimentul afacerii de care vom vorbi in cele ce urmeaza este o veste buna pentru consumatorii care sunt parinti de copii sub 5 ani.

Citeşte mai mult...
 
Sfarsitul unei ERE in fotbal: Silvio Berlusconi va sta in INCHISOARE PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:39

    Sfarsitul unei ERE in fotbal: Silvio Berlusconi va sta in INCHISOARE in urmatorii 4 ani! Vezi pentru ce a fost condamnat:

                                  

       Tribunalul din Milano a decis condamnarea lui Silvio Berlusconi la patru ani de inchisoare cu executare pentru evaziune fiscala.

Fostul prim ministru al Italiei si presedintele clubului AC Milan are dreptul sa faca recurs.

 

Citeşte mai mult...
 
Vernisajul expozitiei de pictura " Pictori de zi la Balcic" PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:56

             Elite Art Gallery are deosebita placere de a va invita luni, 29 octombrie, ora 18:00, pe strada Academiei nr. 15 la vernisajul expozitiei de pictura " Pictori de zi la Balcic"


                     

Expun lucrari inspirate si dedicate Balcicului:

Simion Craciun
Ioana Craciun Dobrescu
Constantin Flondor
Horea Patina
Mihai Sarbulescu


Citeşte mai mult...
 
Caderea parului: cauze si solutii PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 27 Octombrie 2012 19:34

         Pierderea parului, desi nedureroasa si fara risc vital, are consecinte psihologice extrem de importante, ca lipsa increderii in sine, anxietate, depresie, fobie sociala si, in anumite cazuri, pierderea identitatii. Nu este o surpriza deci ca o mare parte din consultatiile dermatologice au ca motiv principal caderea parului.

Care sunt cele mai frecvente cauze?

                                           
       Este normal ca, zilnic, sa ne cada intre 50 si 100 de fire de par. Insa, depasirea acestei limite este un semnal de alarma si inainte sa decretam ca "e pe sistem nervos" ar trebui sa trecem in revista cele mai intalnite cauze ale pierderii parului:

Citeşte mai mult...
 


Pagina 994 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina