Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
ANAF: Tot mai multe firme nu-şi plătesc datoriile către stat, intră în insolvenţă sau devin inactive PDF Imprimare Email
Joi, 11 Octombrie 2012 15:36

    Firmele au revenit la tendinţa înregistrată mai ales în anii 1997-1998 de a apela la creditul fiscal, respectiv de a nu-şi plăti datoriile către stat, iar Agenţia Naţională de Administrare Fiscală le recomandă să se îndrepte către creditul bancar, a declarat Mihail Constantin, vicepreşedinte ANAF.

 

                                 

        

      "Din cauza gradului ridicat de îndatorare al firmelor fiscul este foarte vulnerabil şi scoate cu greu banii de la firme. Atunci când se execută bunurile acestora, toate sechestrele stau şi-şi pierd din valoare pentru că nu există apetit de cumpărare pe piaţă", a afirmat Constantin la o conferinţă pe teme economice organizată la BNR.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul national de sah pe echipe divizia B PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Octombrie 2012 18:46

               In perioada 06-12.10.2012 au loc la Slanic Moldova, Campionatele nationale de sah pe echipe divizia B ,la care sunt prezente 10 echipe.Prima clasata se va califica in divizia A.

 

                           

 
GLAMOUR şi New Yorker te invită la petrecerea sezonului PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Octombrie 2012 12:48

                      GLAMOUR şi New Yorker te invită la petrecerea sezonului:

joi, 18 octombrie, între orele 14.00 şi 20.00, în noul magazin New Yorker din Iris Titan Shopping Center.

 

 

                                               



                Vei beneficia de servicii exclusive de make-up, hair şi fashion styling direct de la profesioniştii Melkior şi stiliştii GLAMOUR!

 
Evolio lansează prima tabletă high quality sub 100 euro PDF Imprimare Email
Miercuri, 10 Octombrie 2012 12:57

 

                  Compania Televoice Grup lansează astazi Evotab 3, o nouă tabletă high quality de 7”.

 

                Uşoară şi ultraplată, Evotab 3, îndeplineşte perfect cerinţele utilizatorilor, la un preţ accesibil tuturor. Tableta PC Evotab 3 este echipată cu unul dintre cele mai rapide procesoare grafice existente în acest moment pe un dispozitiv multimedia: Mali Quad Core, ce permite vizualizarea filmelor în format Full HD.      

                      

             Calitatea materialelor folosite în producţie, detaliile finisajului, caracteristicile tehnice specifice şi garanţia de 5 ani, fac din Tableta Evotab 3 gadget-ul cu cel mai bun raport calitate-preţ. Versiune derivată din platforma Evotab Fun, tableta Evotab 3 este cea mai uşoară tabletă, având numai 310 g şi 9,5 mm grosime.

Citeşte mai mult...
 
ELITE ART Gallery pe 9 octombrie, ora 18:00 la vernisajul expoziţiei " Sibiu, oraş medieval" PDF Imprimare Email
Luni, 08 Octombrie 2012 18:31

      ELITE ART Gallery vă invită marţi, 9 octombrie, ora 18:00, pe simezele din strada Academiei nr. 15 la vernisajul expoziţiei de acuarelă şi pastel " Sibiu, oraş medieval"

                                                

       Gabriela Draghici este o binecunoscută şi foarte apreciată artistă în peisajul artelor plastice contemporane, ea remârcandu-se prin-o delicateţe aparte, prin distincţie dar mai ales prin rigoarea tehnicii.

"Sibiu, oras medieval "este povestea spiritului clădirilor, mai mult decat povestea arhitecturii lor, compoziţiile conţin elemente de seducţie tehnică care, după o contemplare tihnită sunt menite să relevelirismul autentic şi cromatica care răzbate din interiorul sufletului artistei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 998 din 1131

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina