Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
ALEGERI FRANTA, REZULTATE DUPA 99,9% din voturi: FRANCOIS HOLLANDE are 51,7% PDF Imprimare Email
Luni, 07 Mai 2012 08:30

Socialistul Francois Hollande a obținut 51,7%, după numărarea a 99,9% din voturi, anunță Ministerul de Interne.

                   

Președintele în exercițiu, Nicolas Sarkozy, a obținut 48,3%.

Potrivit Ministerului de Interne, mai sunt de numărat voturile din străinătate.

Citeşte mai mult...
 
Campionatul European de Karate EKF - TENERIFE 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 14:03

 

 In perioada 10-13 Mai la Tenerife (Spania ) va avea loc Campionatul European de Karate EKF .

 

La aceasta prestigioasa competitie va fi deplasata si o delegatie a tarii noastre , carora pe aceasta cale le uram multa bafta !

                      

 

               

Sensei  Ghinea   Adrian  impreuna  cu  echipa  Romaniei  (Stefania Sandu, Claudia Nitu, Alina Tinca, Ciprian Budui, Paul Popa)   si  arbitrul  roman  Amzulescu Octavian vor   merge  in   Tenerife  la    al   43 th European Karate Championship .

 

 
Preturile alimentelor la nivel global au scazut in aprilie, pentru prima data in 2012 PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 12:49

Indicele Preţurilor Alimentelor, prin care organizaţia urmăreşte lunar evoluţia preţurilor pe piaţa mondială pentru un coş format din cereale, oleaginoase, lactate, carne şi zahăr, s-a situat la 214 puncte în aprilie, comparativ cu 217 puncte în martie, lună pentru care datele au fost revizuite, potrivit Reuters.

                  

Nivelul indicelui a fost împins în jos de scăderile lunare cu 2,5% a preţul porumbului, cu 1% la grâu şi cu 5% la zahăr, care au anulat majorarea cu 2,2% la uleiuri vegetale.

Citeşte mai mult...
 
TIFF si-a anuntat competitia! Niciun film romanesc in cursa. Un membru al trupei Sigur Ros, in juriu PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 12:53

TIFF şi-a anunţat competiţia pe 2012 şi, după cum promite criticul Mihai Chirilov, directorul artistic al festivalului, cele 12 filme vor merge umăr la umăr într-o competiţie foarte strânsă.

                             

„Pentru prima oară în istoria competiţiilor de la TIFF, mi-e greu să-mi imaginez care va fi favoritul publicului. Poate şi pentru că toate personajele din filme sunt extrem de ataşante, chiar şi atunci când unele dintre ele comit fapte reprobabile”, spune selecţionerul

Citeşte mai mult...
 
Laptele de iapa - un dar pretios al naturii PDF Imprimare Email
Joi, 03 Mai 2012 07:07

Incorporarea laptelui de iapa in produsele cosmetice, sub diferite forme, nu este o noutate. Inca de acum 3000 de ani, laptele de iapa a fost folosit in medicina populara, dar si pentru intretinerea tenului.

                       

      Traditia de a bea lapte de iapa o intalnim inca din antichitate cand, Homer si Herodot, mentioneaza, in scrierile lor, despre efectele curative ale acestei bauturi. In Roma antica o baie in lapte de iapa se considera o decadenta, Cleopatra, regina Egiptului, platea in aur licoarea fermecata pentru a-si intretine tenul. Mai tarziu, Marco Polo a observant, in calatoriile sale, ca laptele de iapa era bautura preferata a tatarilor.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1063 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina