Total Media News

Ultimele sitiri

Total Media News
Noua carcasa antiglont pentru iPhone PDF Imprimare Email
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:09

Daca cei mai multi dintre noi folosesc carcasele si husele de smartphone pentru a evita zgarieturile nedorite pe display, probabil ca exista oameni care au nevoie de mult mai multa protectie.

                                   

Asa se poate explica lansarea unei carcase antiglont pentru iPhone 4. Da, ati citit bine. Discutam de ultima "fita" in materie de protectie a smartphone-ului Apple, lansata de compania japoneza Marudai Corp.

Citeşte mai mult...
 
Cocktail Holidays si Litera te invita sa citesti si sa calatoresti! PDF Imprimare Email
Joi, 19 Aprilie 2012 08:03

Agentia de turism Cocktail Holidays si editura Litera demareaza o campanie de promovare sub sloganul “Cartile si calatoriile… adevaratele placeri ale vietii!”.

                           
Agentia de turism Cocktail Holidays rasplateste cititorii Litera cu 2 sejururi pentru 2 persoane la Disneyland Paris si la Cannes, iar editura Litera face accesibile doua colectii formidabile: Cele mai frumoase povesti si Raftul de cultura generala, urmand sa isi surprinda cititorii cu o a treia.

Citeşte mai mult...
 
Turneul Great Russian Ballets in Romania incepe pe data de 1 mai la Cluj PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Aprilie 2012 11:16

Pe data de 1 mai 2012, Great Russian Ballets isi va continua turneul mondial in Romania. Spectacolul Giselle va fi prezentat in 10 orase din Romania: Cluj, Galati, Constanta, Sibiu, Timisoara, Pitesti, Oradea, Bucuresti, Iasi, Targu Mures.

                             

Turneul din România prezentat de Great Russian Ballets face parte din turneul mondial 2012 pe care celebrul balet l-a debutat în Statele Unite și Canada.

Citeşte mai mult...
 
La Union Motors ai 24 de ore pentru cea mai buna oferta auto germana PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Aprilie 2012 14:25

Pregătește-te de drum pentru mini-vacanța de 1 mai și vino să descoperi cel mai bun deal Opel

     În zilele de 20 și 21 aprilie, Union Motors găzduiește „Opel 24 h”, un eveniment anual dedicat deal-urilor de neegalat pentru automobilele Opel.

                          

              “Opel 24 h reprezintă o posibilitate unică în care clienții pot beneficia nu doar de cel mai buna pret din an la toate modelele Opel ci și, incluse în prețul autoturismului, de alte beneficii cum sunt mentenanța gratuită, discounturi la accesorii, garanții extinse și multe alte avantaje care dovedesc că investiția ta este una de valoare”, a declarat David Perry, CEO New Kopel Group din care face parte și Union Motors.

Citeşte mai mult...
 
Vedete la lansarea liniei de botez Innocence White PDF Imprimare Email
Miercuri, 18 Aprilie 2012 08:17

Andreea Raicu , Luana Ibacka , Geanina Corondan, Corina Barladeanu si Mirela Vescan au fost prezente saptamana trecuta la lansarea liniei de botez Innocence White in magazinul L'Atelier des Enfants.

              

Reactiile vedetelor au fost foarte calduroase: “am destul de multi fini si finute. Imi place sa ma ocup de toate detaliile botezului, iar aceste hainute sunt minunate – sa tot botezi!” a declarat Andreea Raicu.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 1067 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Prima pagina