Total Media News

Total Media News
Ajutor de stat pentru cei MARI,....................si .cei mici ?? PDF Imprimare Email
Luni, 10 Decembrie 2018 19:29
         
 
    Conform  mediafax.ro.Eugen Teodorovici, ministrul finanţelor publice, a semnat, luni, încă cinci noi acorduri de finanţare acordate în baza schemei de ajutor de stat pentru stimularea investiţiilor majore, schemă instituită prin Hotărâre de Guvern (HG) nr. 807/2014.

    Ceremonia de semnare s-a desfăşurat în prezenţa prim-ministrului, Viorica Dăncilă, la Palatul Victoria.

    Unul dintre beneficiarii celor cinci noi acorduri de finanţare este Automobile Dacia, al cărui proiect de investiţii vizează extinderea capacităţii de producţie vehicule a companiei, în vederea creşterii producţiei, pentru a răspunde cererii în creştere a pieţei de autovehicule, iar valoarea ajutorului de stat aprobat este de 115,8 milioane de lei.

 

Citeşte mai mult...
 
Miss World 2018 PDF Imprimare Email
Luni, 10 Decembrie 2018 19:20
           
   Vanessa Ponce de Leon, în vârstă de 26 de ani, model şi voluntară, a fost aleasă Miss World la cea de-a 68-a ediţie a celebrei competiţii de frumuseţe, potrivit site-ului oficial al evenimentului.
    Miss Mexic 2018, Vanessa Ponce de Leon, este licenţiată în afaceri internaţionale şi membră în consiliul de conducere al unui centru de recuperare pentru tinere dependente de diverse substanţe.
Citeşte mai mult...
 
Tesla ar putea cumăra unele dintre cele cinci fabrici General Motors PDF Imprimare Email
Luni, 10 Decembrie 2018 09:01
  
                                Imagine similară
    Tesla ar putea cumăra unele dintre cele cinci fabrici General Motors le va închide anul viitor, a declarat CEO-ul Tesla Elon Musk pentru CBS, la emisiunea "60 de minute", informează Bloomberg.

   Directorul executiv al GM, Mary Barra, s-a întâlnit la Washington în ultimele zile cu membrii Congresului în legătură cu intenţia companiei de a închide cinci fabrici în America de Nord şi a concedia 14.700 de lucrători. Politicienii fac presiuni pentru menţineea unora dintre aceste unităţi deschise.

    În timp ce Barra a discutat cu parlamentarii, Fiat Chrysler Automobiles a anunţat că va redeschide o fabrică de motoare din Detroit şi va construi un nou model Jeep, intensificând nemulţumirile din Congres faţă de planul GM de a reduce locuri de muncă.

 

 
Citeşte mai mult...
 
ANOC a adoptat Declaratia privind Drepturile si Responsabilitatile Sportivilor PDF Imprimare Email
Duminică, 09 Decembrie 2018 10:14
        
     La cea de-a 133-a Sesiune a Comitetului International Olimpic (CIO) care a avut loc la Buenos Aires, a fost prezentata si adoptata in numele Miscarii Olimpice, Declaratia privind Drepturile si Responsabilitatile Sportivilor, in subsidiar aceasta Declaratie fiind adoptata de cea de-a 23-a Adunare Generala a Asociatiei Comitetelor Nationale Olimpice (ANOC), care a avut loc la Tokyo, la finele lui noiembrie a.c..

     Aceasta Declaratie este rezultatul unei initiative a sportivilor si a fost elaborata de acestia, pentru ei insisi, printr-un proces de colaborare cu toate structurile implicate ale Miscarii Olimpice.
Citeşte mai mult...
 
Campionatului European al Cluburilor la Judo, ediția 2018 – Liga Europei si Liga Campionilor PDF Imprimare Email
Vineri, 07 Decembrie 2018 14:09

   Fotografia postată de Compania Municipală Sport pentru Toți București.

 

   Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Sport pentru Toți, în parteneriat cu Federația Română de Judo și European Judo Union, au dat startul Campionatului European al Cluburilor la Judo, ediția 2018 – Liga Europei si Liga Campionilor (masculin și feminin).

    În prealabil s-a desfășurat tragerea la sorți a meciurilor contând pentru Liga Campionilor, unde țara noastră este reprezentată de CSM București (masculin) și U CSM Dinamo Cluj-Napoca (feminin).

La întâlnirea cu presa, pe lângă oficialii FR Judo, a fost prezentă și marea campioană, Gabriela Szabo, președintele Consiliului de Administrație al Companiei Municipale Sport pentru Toți București SA și preșdinte al clubului CSM București. “Este o mare onoare pentru București să găzduiască o astfel de competiție tocmai anul acesta, și la câteva zile după ce România a sărbătorit 100 de ani de la reîntregirea neamului”, a spus fosta mare sportivă în fața ziariștilor prezenți!


Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 850

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri