Total Media News

Total Media News
Piata auto dupa primele 11 luni în România PDF Imprimare Email
Miercuri, 20 Decembrie 2017 10:55

 

          

 

        Premise importante pentru ca la sfârșitul anului 2017, piața auto din România să  depășească pentru prima dată în ultimii 9 ani, pragul de 150.000 de unități / an
      Având în vedere faptul că, în ultimii 2 ani, în luna decembrie, piața autovehiculelor noi din  România a înregistrat un volum de peste 10.000 de unități, coroborat cu cele cca. 142.000 de   unități cât s-au înregistrat în primele 11 luni în România, probabilitatea depășirii pragului de  150.000 de unități / an, cât s-a înregistrat în anul 2009 - primul an al crizei economice - , este una  extrem de mare.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Corina Creţu: Investiţii de 300 de milioane de euro din fonduri europene PDF Imprimare Email
Luni, 18 Decembrie 2017 12:26

       MULTUMIM  Dnei   Corina  Cretu  pentru  ceea  ce face !!

 

                               

  

    Azi  se  va  semna contracte de investitii in Romania de aproape 300 milioane euro, impreuna cu Ministrul Marius Nica, in prezenta Premierului Mihai Tudose, dar si ca voi vedea recentele echipamente achizionate cu ajutorul fondurilor europene, pentru interventii in cazuri de urgente.    
   Un subiect important, mai ales in contextul tragicelor evenimente petrecute la metro in ultimele zile, pe care il voi discuta cu dna Ministru Carmen Dan si cu dl Secretar de Stat Raed Arafat, se va referi la modul in care putem accelera proiectul de modernizare a sistemului de apeluri de urgenta 112, in curs de elaborare printr-un Parteneriat intre Guvernul Romaniei si Comisia Europeana.

 

Citeşte mai mult...
 
Luni, 18.12. 2017,orele 19,00 la Galeria de Arta Elite Prof Art- Expozitie Maria si Cristina Radu! PDF Imprimare Email
Luni, 18 Decembrie 2017 10:44

 

                                        

 

   Luni, 18 decembrie 2017 , la orele 19,00  VERNISAJ   la Galeria de Arta Elite Prof Art din Cotroceni, str. Dr. Nanu Muscel nr.13 sunteti invitati si asteptati cu drag sa vedeti noile creatii artistice ale tinerelor Maria si Cristina Radu!


    Maria si Cristina Radu, tinerele gemene de numai 11 ani sunt talentate si sunt la a doua expozitie personala de pictura si desen si merita atentia noastra, a celor care apreciaza frumosul.
    Va invitam sa le sustinem si sa fim alaturi de ele la acest eveniment important din viata lor artistica.

 

Citeşte mai mult...
 
Despre " Factura fiscala " PDF Imprimare Email
Vineri, 15 Decembrie 2017 19:22

                             


            Codul Fiscal 2017 actualizat

 

(1) În înţelesul prezentului titlu sunt considerate facturi documentele sau mesajele pe suport hârtie ori în format electronic, dacă acestea îndeplinesc condiţiile stabilite în prezentul articol.
(2) Orice document sau mesaj care modifică şi care se referă în mod specific şi fără ambiguităţi la factura iniţială are acelaşi regim juridic ca o factură.
(3) În cazul în care este obligatorie ajustarea bazei impozabile conform art. 287 lit. a)-c) şi e), dacă furnizorul de bunuri/prestatorul de servicii nu emite factura de corecţie prevăzută la art. 330 alin. (2), beneficiarul trebuie să emită o autofactură în vederea ajustării taxei deductibile, cel târziu până în cea de-a 15-a zi a lunii următoare celei în care au intervenit evenimentele prevăzute la art. 287 lit. a)-c) şi e).

 

Citeşte mai mult...
 
Asociatia Pro Infrastructura cere demisia directorului CNAIR. PDF Imprimare Email
Joi, 14 Decembrie 2017 19:55

 

             

     Conform hotnews.ro,Bilantul de final de an al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere arata un dezastru pe toate planurile, sustine Asociatia Pro Infrastructura care cere demisia directorului CNAIR. ONG-ul care urmareste derularea proiectelor de infrastructura acuza conducerea Companiei de Drumuri ca nu gaseste solutii sa deschida circulatiei "segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebes-Turda loturile 3 si 4, sau Varianta de Ocolire Caracal".

"Dezastru pe toate planurile la bilantul de final de an al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere! 0 km de autostrazi, 0 km de variante de ocolire, 0 km de drum national finalizati in 2017!", scrie Asociatia Pro Infrastructura.

"In afara sectorului de 15 km dintre Dumbrava si Margina dat in circulatie pe 6 martie 2017, tronson care face parte din Autostrada A1 Lugoj-Deva care a fost finalizat inca din decembrie 2016, compania condusa de directorul general interimar Stefan Ionita nu este in stare sa deschida traficul pana la sfarsitul anului curent nici macar pe segmente de drum noi, perfect circulabile, precum Autostrada A10 Sebes-Turda loturile 3 si 4, sau Varianta de Ocolire Caracal. Fuga de responsabilitate si interpretarea viciata a Regulamentelor de Receptie nu reflecta decat o profunda incompetenta manageriala si o batjocura la adresa tuturor cetatenilor care isi pun zilnic viata in pericol pe drumuri nationale uzate fizic si moral", se arata in comunicatul API publicat pe pagina de Facebook.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 773

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Ştiri