Total Media News

Total Media News
LPF doreşte să implementeze un program UEFA la nivelul Ligii I PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 17:09

     Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că doreşte să implementeze la nivelul cluburilor din prima ligă programul UEFA "Certificate in Football Management".

                                            

    Acest program constă în cursuri specializate în managementul fotbalului.

    Fiecare club va putea să desemneze un reprezentat din conducerea administrativă care să ia parte la aceste cursuri. Cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de opt luni, în şase module online şi trei faţă în faţă.

Cursul este structurat în cunoştinţe în relaţiile internaţionale cu federaţiile şi UEFA, management, marketing - sponsori, finanţe - economie, organizare evenimente, comunicare - media - relaţii publice.

Citeşte mai mult...
 
Cei care au lucrat în condiţii grele, în grupa I de muncă. Se pot pensiona mai repede PDF Imprimare Email
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 16:45

      Comisia pentru muncă din Camera Deputaţilor a avizat, miercuri, un proiect care modifică Legea privind sistemul unitar de pensii publice, astfel încât cei care au lucrat în condiţii grele se încadrează în grupa I de muncă şi se pot pensiona mai devreme.


     "Am avizat reintroducerea grupei I de muncă, pentru că printr-o lege nedreaptă Guvernul Boc nu le-a recunoscut vechime celor care au lucrat în condiţiile grele de muncă, prin avizul nostru am reintrodus această măsură, astfel încât cei care au lucrat în condiţii grele, minerit, siderurgie, etc., se încadrează în grupa I de muncă, vor câştiga la pensie ani vechime şi se vor pensiona mai repede", a declarat preşedintele comisiei, Florin Iordache (PSD).

     El a exemplificat prin situaţiile în care persoane care au lucrat 8 ani în minerit şi au stagiul complet de cotizare, de 35 de ani, se pot pensiona cu doi ani mai devreme, la 63, iar nu la 65 de ani. De asemenea, cei care au lucrat 16 ani în minerit se pot pensiona cu cinci ani mai devreme.

"Se recunoaşte vechimea în gradul I de muncă, e un act reparatoriu", a mai spus el.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Nicolae Banicioiu a participat la evenimentul “Minte sanatoasa in corp sanatos " PDF Imprimare Email
Marţi, 26 Noiembrie 2013 17:27

                       Ministrul Nicolae Bănicioiu a participat la evenimentul

“Minte sănătoasă în corp sănătos. Împreună pentru prevenirea obezităţii infantile "

                       

     Astăzi, 26 noiembrie 2013, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu a participat la evenimentul “Minte sănătoasă în corp sănătos. Împreună pentru prevenirea obezităţii infantile”, ce a avut ca temă de dezbatere aspecte privind promovarea şi susţinerea unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor şi tinerilor din România prin sport, alimentaţie sănătoasă, conştientizare şi gândire pozitivă.

     În cadrul mesei rotunde, ministrul Nicolae Bănicioiu a precizat: „Societatea românească merge pe un considerent greşit, de multe ori familia greşeşte, considerând că un copil mai plinuţ este un copil sănătos. Acest stil de viaţă dezechilibrat apare atunci când  alimentaţia nu este controlată, când copilului i se permite să mănânce orice, atât în mediul familial, cât şi în afara acestuia. Deci, accesul către alimentaţia nesănătoasă este facilă şi neîngrădită”.         

    Ministrul Nicolae Bănicioiu a făcut referire în discursul său la faptul că România ocupă locul 3 în clasamentul ţărilor europene în ceea ce priveşte obezitatea infinatilă şi a  menţionat măsurile pe care doreşte să le întreprindă: “Lansez în dezbatere publică introducerea unei ore de educaţie sanitară în şcolile din România, care să presupună nu numai educaţie alimentară, ci şi reguli de igiena personală şi de prim ajutor. Aceasta este o propunere pe care noi o vom prezenta în curând, am discutat-o cu ministrul sănătăţii şi rămâne ca anul 2014 să fie anul de implementare. De asemena, o altă propunere este suplimentarea orelor de sport în rândul elevilor în toate ciclurile şcolare”.      

Citeşte mai mult...
 
Două companii din China au semnat o scrisoare de intenţie cu administratorii judiciari ai Oltchim PDF Imprimare Email
Luni, 25 Noiembrie 2013 22:02

        Administratorii judiciari ai Oltchim au semnat luni o scrisoare de intenţie cu Baota Petrochemical Group şi Junlun Petroleum, cele două companii din China fiind interesate să participe la privatizarea combinatului din Râmnicu-Vâlcea, aflat în insolvenţă.

                     

  "Prin această scrisoare de intenţie, garantăm companiilor chineze un tratament nediscriminatoriu la participarea la procesul de vânzare a Oltchim, precum şi respectarea tuturor angajamentelor europene. Pentru noi este un lucru foarte bun că mai există încă un consorţiu interesat de Olchim. Există un interes major pentru Oltchim, care sper să se concretizeze în cât mai multe oferte", a declarat luni într-o conferinţă ministrul Economiei, Andrei Gerea.

    La conferinţă nu au participat şi reprezentanţii companiilor chineze.

    Gherea a spus că va fi un proces transparent şi concurenţial, iar Ministerul Economiei este "optimist şi încrezător" şi aşteaptă "cu emoţie" să dechidă ofertele.

Întrebat dacă solicitarea de transparenţă şi de tratament nediscriminatoriu au reprezentat o cerinţă a companiilor chineze sau au venit din partea Ministerului Economiei, Gerea a afirmat: "Ne-am întâlnit undeva la mijloc".

Citeşte mai mult...
 
RCS & RDS controleaza jumatate din piata de internet fix si 60% din piata de cablu TV din Romania PDF Imprimare Email
Luni, 25 Noiembrie 2013 21:51

      RCS&RDS, compania patronată de Zoltan Teszari, controlează aproape jumătate din piaţa de internet fix din România, având 1,6 milioane de abonamente, scrie ZF.ro.

                                                          

    RCS&RDS deţine 46,7% din piaţa de internet fix, faţă de 35,7% în 2009, şi 61,5% din piaţa de cablu TV din România, faţă de 47,7%, în urmă cu patru ani.

    În ultimii doi ani şi jumătate, RCS&RDS a câştigat 500.000 de clienţi noi pentru serviciile de internet fix, mai scrie ZF.

    Informaţiile legate de cota de piaţă a companiei RCS&RDS apar pentru prima oară din 2010 încoace, atunci fiind ultima dată când RCS&RDS a dat publicităţii astfel de date. Datele prezentate mai sus sunt valabile pentru finalul anului 2012.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 759 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri