Total Media News

Total Media News
Cea de-a V-a editie a festivalului „Namaste India“ PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Iunie 2013 18:21

      Centrul Cultural „Rabindranath Tagore“ şi Muzeul Naţional al Satului “Dimitrie Gusti” vă invită la cea de-a V-a ediţie a festivalului „Namaste India“, în perioada 20-23 iunie 2013, la Bucureşti.

                                               

         Ca în fiecare an, vă încurajăm să vă apropiaţi de incredibila cultură a Indiei, să o descoperiţi prin spectacole de dans, muzică, literatură, fotografie, filosofie, artizanat şi gastronomie.

            8 spectacole de muzică și dans
         Pentru prima dată în România, muzică clasică indiană în stilul Khayal, în recitalul “Garlands of Sounds” susținut de Mahua Mukherjee (vocal) și Sanjay Kansa Banik (tabla), doi artiști recunoscuți la nivel internațional. Publicul se va putea familiariza și cu stilurile devoționale bhajan şi qawwali, interpretate de grupul Nirmal Bhakti.

Citeşte mai mult...
 
- Echipa feminina - argint la Campionatul European de la Zagreb PDF Imprimare Email
Sâmbătă, 22 Iunie 2013 14:53

           Echipa feminină de spadă a României a cucerit medalia de argint la Campionatul European de la Zagreb.

                                         

   Un motiv de mândrie pentru clubul roș-albaștrilor întrucât din componența echipei naționale fac parte trei steliste. Ana Maria Brânză, medaliată cu aur în proba individuală, Maria Udrea, Simona Pop împreună cu tânăra Amalia Tataran legitimată la CS Satu-Mare, au făcut posibil acest fapt.

Citeşte mai mult...
 
MTS si CIADO lupta impotriva consumului de droguri PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Iunie 2013 15:55

      Asociaţia Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului (CIADO) a fost reprezentată Dl. Acad Constantin Bălăceanu Stolnici, preşedintele organizaţiei şi domnul Lazăr Gigel, reprezentant CIADO la Comisia Europeană.

                                

     În cadrul conferinţei, ministrul Nicolae Bănicioiu a declarat următoarele: „Vreau să mulţumesc Asociaţiei Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului pentru tot ceea ce a făcut şi va face şi de acum înainte pentru a combate un flagel care, din păcate, face foarte multe victime în rândul generaţiilor tinere şi nu numai.

    Tinerii nu trebuie să considere că drogurile sunt o distracţie sau o modalitate de petrecere a timpului liber, ci trebuie să fie conştienţi de efectele nocive ale acestora, întrucât afectează starea de sănătate şi comportamentul în societate.

Citeşte mai mult...
 
DE ASTAZI ALBA IULIA SE TRANSFORMA IN CAPITALA MUZICII PDF Imprimare Email
Vineri, 21 Iunie 2013 08:34

            Sărbătoarea Muzicii de la Alba Iulia începe astăzi cu „Proms of Delight Everybody’s Music”, un regal al excelenţei, un concert care îmbină după o reţetă proprie partituri orchestrale, corale, uverturi, valsuri, muzică de film, arii din opere, musical, jazz simfonic, fiind astfel accesibil unei palete largi de gusturi muzicale.

                       

     Evenimentul este susținut de Orchestra și Big Band-ul Filarmonicii din Sibiu, dirijor – Constantin Grigore, soliști: Tina Munteanu, Cristian Mogoșan, Oana Andra.

PROGRAM SĂRBĂTOAREA MUZICII 2013

Citeşte mai mult...
 
Chevrolet Trax un SUV compact, oportunitati nelimitate PDF Imprimare Email
Joi, 20 Iunie 2013 07:52

     Trax, noul SUV de dimensiuni mici de la Chevrolet este un model sportiv, confortabil, funcţional şi sigur.

                

     El dispune de o gamă largă de dotări şi opţiuni atrăgătoare ce îţi vor energiza călătoria.

 

     Stil sportiv

    Cu noul Trax te bucuri de stilul impunător caracteristic unui model din clasa SUV. Îl vei simţi în liniile puternice, sportive şi în personalitatea impunătoare a maşinii. Parbrizul înclinat, secţiunea frontală sculptată, crează o imagine atletică, musculoasă. Jantele de aliaj vopsit îţi transmit că este gata să plece oriunde îl vei conduce.

     Pentru a-ţi uşura călătoria şi pentru a reduce consumul de combustibil, maşina dispune de asemenea de aerodinamică uimitoare. Farurile cu halogen arcuite, standard, acoperişul unghiular, caroseria sculptată, spoilerul spate şi bara de protecţie de dimensiuni reduse toate ajută la reducerea forţei de frecare a aerului. În plus, vor face ca Trax să atragă toate privirile.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 856 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri