Total Media News

Total Media News
FIFA a aprobat folosirea sistemului pentru tehnologia liniei de poarta la Cupa Confederatiilor PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 20:00

             Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a aprobat ca la Cupa Confederaţiilor din această vară, care se va desfăşura în Brazilia, să fie introdusă tehnologia liniei de poartă, după ce o testare iniţială a avut loc la Campionatul Mondial al cluburilor în decembrie 2012.

                                               

          FIFA a confirmat, marţi, desemnarea firmei GoalControl GmbH ca cea care va livra sistemul pentru tehnologia liniei de poartă, informează fifa.com.

          Ca parte a înţelegerii, GoalControl GmbH va livra sistemul şi la Cupa Mondială din 2014, ce va fi găzduită, de asemenea, de Brazilia.

Citeşte mai mult...
 
Noi propuneri privind CODUL RUTIER: Totul despre noile amenzi si masinile inmatriculate in alte stat PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 19:52

        Şoferii care conduc băuţi, nu acordă prioritate pietonilor sau depăşesc viteza regulamentară cu peste 60 de kilometri pe oră vor avea permisele suspendate timp de 120 de zile şi vor plăti amenzile maxime, de la 1.575 la 7.500 de lei, potrivit unui proiect de lege lansat în dezbatere publică de MAI.

                                                              

       Proiectul de lege pentru pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice (Codul rutier) a fost lansat marţi în dezbatere publică, pentru 10 zile, pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

        Amenzile maxime prevăzute în ordonanţă, în clasa a V-a de sancţiuni, de la 21 la 100 de puncte-amendă (1.575 - 7.500 de lei), care în prezent se aplică numai persoanelor juridice ar urma să fie aplicate şi şoferilor care conduc având o alcoolemie de sub 0,8 grame/ litru, nu acordă prioritate pietonilor angajaţi regulamentar în traversare sau depăşesc limita maximă de viteză pentru sectorul respectiv de drum şi categoria de vehicul căreia i se aplică cu peste 60 de kilometri pe oră.

Citeşte mai mult...
 
Antonescu: Nu negociez cu Basescu propunerea pentru Ministerul Justitiei PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 19:46

          Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, marţi, că nu va negocia cu preşedintele Traian Băsescu pe subiectul propunerii pe care liberalii o vor face pentru un nou ministru al Justiţiei, precizând că vor exista discuţii cu premierul Victor Ponta, dar responsabilitatea nominalizării revine PNL.

                                         

         Antonescu a precizat că a demarat discuţii în PNL privitoare la propunerea pe care o va face miercuri în BPN al PNL pentru postul de ministru al Justiţiei, în biroul său de la Senat aflându-se liderii grupurilor parlamentare şi mai mulţi miniştri.

      Liderul PNL a precizat că şedinţa BPN are loc lunar, iar şedinţa de miercuri nu reprezintă "o şedinţă de urgenţă". "Ar fi avut probabil loc la începutul săptămânii viitoare, dar a fost convocat pentru această săptămână deoarece existau subiecte presante.

Citeşte mai mult...
 
Nodul de cravata Merovingian PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 14:47

 

                Nodurile la cravata evolueaza pe zi ce trece.

                                     

         Astazi va prezentam un nod facut celebru de filmul Matrix, nodul Merovingian.

         Ati incerca acest nod  ?

 

Citeşte mai mult...
 
Vasilescu, BNR: Cred ca va exista un cumparator bun pentru Bank of Cyprus PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 13:43

   Vanzarea sucursalei Bank of Cyprus de la Bucuresti va aduce depozitele constituite la aceasta institutie sub incidenta legislatiei romanesti, suspendarea operatiunilor pana la finalizarea tranzactiei fiind negociata de saptamana trecuta de BNR cu banca centrala a Ciprului, afirma Adrian Vasilescu.

                                     

     "Masura este luata azi dimineata, dar este o masura negociata, inca de saptamana trecuta. N-am fost luati prin surprindere. Decizia lor este o decizie acceptata de BNR. Au intervenit bunele relatii si capacitatea de negociere si s-a ajuns la aceasta decizie de suspendare a activitatii in vederea identificarii unui cumparator, masura care in opinia BNR este o masura de protectie a depunatorilor, in sensul ca banca cumparatoare va prelua si activele si pasivele, si depozitele vor trece sub incidenta legii romanesti", a spus Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR. El a explicat ca potrivit reglementarilor in vigoare, Bank of Cyprus, fiind infiintata in Cipru, autorizata si supravegheata de banca centrala din Cipru, se supune oricarei reglementari decise de institutia din acea tara. "Vom afla in zilele urmatoare daca exista sau nu interes. Eu cred ca exista si va fi gasit un cumparator bun", a continuat Vasilescu, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 894 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri