Total Media News

Total Media News
Legislatie noua 02.05.2013 PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 13:21

           Monitorul Oficial, Partea I nr. 156 din 25/03/2013
         Lege nr. 33/2013 - Lege privind ratificarea Contractului de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii aferent Proiectului de modernizare a metroului din Bucureşti - etapa a V-a, magistrala 5 Drumul Taberei-Pantelimon, tronsonul Universitate-Pantelimon, semnat la Bucureşti la 16 decembrie 2011
Contract 2011 - Contract de finanţare între România şi Banca Europeană de Investiţii - Linia 5 de metrou Bucureşti - secţiunea II
Decret nr. 277/2013 - Decret pentru promulgarea Legii privind ratificarea Contractului de finanţare dintre România şi Banca Europeană de Investiţii aferent Proiectului de modernizare a metroului din Bucureşti - etapa a V-a, magistrala 5 Drumul Taberei-Pantelimon, tronsonul Universitate-Pantelimon, semnat la Bucureşti la 16 decembrie 2011
Decret nr. 310/2013 - Decret privind acreditarea unui ambasador
Decret nr. 311/2013 - Decret privind acreditarea unui ambasador
Decret nr. 312/2013 - Decret privind acreditarea unui ambasador
Ordonanţă de urgenţă nr. 16/2013 - Ordonanţă de urgenţă pentru modificarea şi completarea Legii nr. 122/2006 privind azilul în România
Hotărâre nr. 102/2013 - Hotărâre privind rechemarea şi numirea unui consul general
Hotărâre nr. 103/2013 - Hotărâre privind rechemarea unui consul general
Ordin nr. 371/2013 - Ordin privind modificarea şi completarea Cerinţelor tehnice pentru donarea, prelevarea, testarea, procesarea, conservarea, distribuirea, codificarea şi trasabilitatea ţesuturilor şi celulelor de origine umană utilizate în scopuri terapeutice, precum şi notificarea incidentelor adverse severe şi a reacţiilor adverse grave survenite în timpul transplantării lor, aprobate prin Ordinul ministrului sănătăţii publice nr. 1.763/2007

Citeşte mai mult...
 
Victor Ponta anunta ca o va desemna pe Codruta Kovesi la sefia DNA PDF Imprimare Email
Marţi, 02 Aprilie 2013 10:15

        Premierul Victor Ponta a confirmat marti, dupa participarea la festivitatile prilejuite de Ziua Jandarmeriei, ca o va numi pe Laura Codruta Kovesi la sefia Directiei Nationale Anticoruptie (DNA).

                                

             La plecarea de la festivitati, inainte sa se urce in masina, premierul a fost intrebat daca o va numi pe Kovesi la conducerea DNA, iar raspunsul acestuia a fost: "Da".

Anterior, Ponta a spus zambind, inaintea discutiei pe care o va avea cu CSM legat de numirile procurorilor, sa spera ca astazi sa nu fie nevoie de Jandarmerie.

"Pentru dumneavoastra, toate perioadele sunt dificile, pentru ca de dumneavoastra este nevoie atunci cand sunt probleme. Eu astazi sper sa nu fie nevoie de Jandarmerie, de maine, sigur, va fi intotdeauna", a spus Ponta.

Citeşte mai mult...
 
Cosmetice naturale - Apa de trandafiri PDF Imprimare Email
Luni, 01 Aprilie 2013 11:01

                  Ce este apa de trandafiri?

       Apa de trandafiri este folosita din vechime in cosmetica, pentru tratarea unor afectiuni ale pielii, in unele ceremonii religioase si pentru prepararea unor alimente (datorita aromei ei deosebite).
                                                  
       Este un produs secundar in procesul de distilare a petalelor de trandafir in vederea obtinerii uleiului de trandafir.

       Atunci cand dorim sa cumparam apa de trandafiri trebuie sa fim foarte atente deoarece pe piata alaturi de apa de trandafiri naturala (pura) exista si apa de trandafiri care contine si substante chimice. Pentru a ne bucura de proprietatile ei deosebite este bine sa alegem apa de trandafiri pura.

Citeşte mai mult...
 
Propunerile Ministerului Educatiei privind CLASA PREGATITOARE in anul scolar 2013-2014 PDF Imprimare Email
Duminică, 31 Martie 2013 18:30

              Clasa pregătitoare rămâne în învăţământul primar şi poate fi organizată atât în spaţiile şcolilor, cât şi în incinta grădiniţelor, înscrierile pentru anul şcolar 2013-2014 urmând să înceapă la    2  aprilie, potrivit unor proiecte lansate în dezbatere publică, sâmbătă, de Ministerul Educaţiei.

                                       

             Clasa pregătitoare va putea fi organizată şi în grădiniţe. Înscrierile încep în 2 aprilie (Imagine: Catalin Abagiu / MediafaxFoto)

Proiectele se referă la metodologia de înscriere în învăţământul primar pentru anul şcolar următor şi la calendarul înscrierilor.

Citeşte mai mult...
 
Probleme pentru nemteni » Gheorghe Chivorchian a parasit Ceahlaul PDF Imprimare Email
Duminică, 31 Martie 2013 18:22

    Ceahlăul Piatra Neamţ a rămas fără numărul 1 executiv, după ce Gheorghe Chivorchian a ajuns la un acord cu Gheorghe Ştefan să se întrerupă acordul pe cale amiabilă.

                                 

    Omul de fotbal era directorul general al Consiliului Director al nemţenilor şi a decis să spună adio grupării moldave.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 895 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri