Total Media News

Total Media News
Cu ei poate incepe constructia noii echipe a Craiovei PDF Imprimare Email
Marţi, 26 Martie 2013 15:52

     Balaci şi Ţicleanu au pus ochii pe foştii lideri ai Ligii a II-a! Cine ajunge în Bănie:

                                       

   După ce luni au fost instalaţi oficial în funcţiile de manager general, respectiv antrenor principal, Ilie Balaci şi Aurel Ţicleanu au început deja să caute jucători cu care să încerce promovarea în Liga I încă din sezonul viitor. Oltenii vor să aibă la dispoziţie un lot competitiv la începerea perioadei de pregătiri, astfel că s-au pus pe cercetat zona Olteniei, şi nu numai, în căutare de talente.

Grosul pe care se va baza staff-ul noii echipe a Craiovei poate veni însă din Bucureşti, de la Sportul Studenţesc, acolo unde 15 jucători au depus memorii pentru a deveni liberi de contract, după ce au reclamat restanţe salariale chiar şi de doi ani.

Citeşte mai mult...
 
Ciuperci cu usturoi PDF Imprimare Email
Marţi, 26 Martie 2013 15:44

     Ciupercile reprezinta o excelenta sursa de proteine si minerale precum fosfor, calciu, magneziu, fier, zinc. Pot fi preparate in diferite moduri, fiind foarte gustoase. Iata 3 retete delicioase pe care le puteti pregati in Postul Pastelui...

                    
                                        

     Ciupercile au un rol important in intarirea sistemului imunitar (cresc rezistenta organismului la actiunea bacteriilor si virusilor). Au un continut bogat si complex de minerale (in special potasiul si fosforul sunt in cantitati destul de ridicate). Postul Pastelui este cel mai lung post din calendarul crestin-ortodox si dureaza 48 de zile (7 saptamani). Daca postiti, va recomandam sa incercati urmatoarele retete cu ciuperci… 

   Ciuperci la cuptor cu usturoi

Ingrediente pentru ciuperci la cuptor: ½ kg ciuperci, ....

Citeşte mai mult...
 
Filme din "Spatiu Feminin" la Instituto Cervantes PDF Imprimare Email
Luni, 25 Martie 2013 18:54

    Instituto Cervantes din Bucureşti organizează, sub titlul “Spaţiu Feminin”, în perioada 26 martie - 10 iunie, o serie de proiecţii de lungmetraje semnate de cele mai importante regizoare spaniole. Proiecţiile vor avea loc la Sala de Proiecţii a Instituto Cervantes (bd. Regina Elisabeta 38).

                        

      Filmul “Elisa K.” (2011) regizat de Judith Colell deschide aceasta serie de proiecţii în seara de 26 martie, ora 19:30. Proiecţia va avea loc în prezenţa regizoarei Judith Colell – vicepreşedinta Academiei Spaniole de Arte şi Ştiinţe Cinematografice şi va fi urmată de discuţii cu publicul. Filmul va rula in v.o. catalana si subtitrare in engleza. Intrarea este libera, pentru rezervări: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza


     Judith Colell s-a nascut la Barcelonain 1968 si este licentiata in Istoria Artei,la Universitatea din Barcelona, si in Film,la Universitatea din NewYork. A regizat filmele “Nosotras” (2001), premiat printre altele la festivalurile de la Sitges, Lorca si Vitoria, “53 días de invierno” (2007), selectionat la Festivalul de Film dela San Sebastián, film pentru care a obtinut premiul pentru cea mai buna actritala Festivalul de la Toulouse si nominalizari la alte 10 premii Barcelona.

Citeşte mai mult...
 
Case pe structura metalica PDF Imprimare Email
Luni, 25 Martie 2013 14:10

        Rotarex fabrica de case pe structura metalica ofera in toata tara case ieftine pe structura metalica. Cea mai vanduta casa este modelul de 72mpSD - 30.000euro la cheie.

                              

           A fost printre primele modele de case gandita sa aibe cel mai bun raport calitate pret in categoria ei. Anul acesta a fost cea mai vanduta casa si toti cei care au vazut-o, stiu ca este suficienta pentru o familie ca cea din imagine. Este o casa ieftina, pe structura metalica usoara, 72 mpSD cu living, baie, bucatarie cu loc de luat masa, doua dormitoare, spatiu tehnic, windfang si o terasa exterioara acoperita foarte utila.La 30.000 euro (cu tot cu fundatie si finisaje) este un pret la care oricine se poate gandii.Sper dupa ce o s-o analizati sa spuneti si dumneavoastra ca-si merita titulatura de cea mai vanduta casa.

Citeşte mai mult...
 
Earth Hour 2013: Mari edificii ale lumii, inclusiv din Romania, cufundate in intuneric de Ora Pămant PDF Imprimare Email
Duminică, 24 Martie 2013 08:22

                  Sâmbătă, 23 martie, mari edificii ale planetei, precum Taj Mahal, Turnul Eiffel şi Empire State Building, au stins lumina timp de o oră în cadrul operaţiunii "Earth Hour", eveniment anual care îi mobilizază pe oameni să lupte împotriva încălzirii globale.


             În România, Ora Pământului a fost sărbătorită în 43 de oraşe, Timişoara fiind capitala evenimentului şi găzduind mai multe manifestări.



                 La ora locală 20.30, luminile din edificii şi monumente din peste 150 de ţări au fost stinse timp de o oră, pentru a marca astfel cea mai mare manifestare ecologistă din lume.

Au fost cufundate în întuneric Portul din Sydney, Poarta Brandenburg, Turnul Eiffel, Parlamentul din Budapesta, Cascada Niagara, Turnul Burj Khalifa, Cetatea Dubrovnik din Croaţia, Stadionul Olimpic din Beijing, străvechea citadelă Erbil din Kazahstan, dar şi alte obiective turistice, precum pieţele Al-Jundi şi Palestina din Gaza, Mica Sirenă din Copenhaga şi replica din Florenţa a celebrei statui David, realizată de Michelangelo.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 901 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri