Total Media News

Total Media News
CNN: Armata nord-coreeana a rupt armistitiul de pace cu Coreea de Sud PDF Imprimare Email
Luni, 11 Martie 2013 13:09

             Armata Coreei de Nord a invalidat armistitiul care a pus capat Razboiului Coreean din 1953. Conform CNN, anuntul a fost facut de o publicatie oficiala a guvernului nord-coreean.

                             

        Aceasta masura vine la scurt timp dupa ce Coreea de Sud a inceput organizarea unor exercitii militare comune cu Statele Unite ale Americii.

         Peste 3.000 de militari ai SUA iau parte la aceste exercitii comune, programul numindu-se "Key resolve".

Conform CNN, Coreea de Nord a numit aceste exercitii care au loc in fiecare an drept "o declaratie deschisa de razboi", insa Coreea de Sud sustine ca i-a anuntat pe vecinii din Phenian ca aceste miscari militare sunt pur "defensive".

Citeşte mai mult...
 
Neo N003, un phablet cu ecran Full HD la cel mai mic pret din lume PDF Imprimare Email
Luni, 11 Martie 2013 10:05

         Chinezii de la NEO s-ar putea sa duca pragul de pret pentru la un nou nivel de accesibilitate prin NEO N003.

                               

    Chinezii nu sunt recunoscuti pentru niste produse de o calitate spectaculoasa, mai ales cand factorul cel mai important al creatiilor este un pret accesibil. Asta nu inseamna insa ca aceasta politica nu poate genera si niste produse cu adevarat remarcabile.

Citeşte mai mult...
 
Miting pentru autonomie la Targu Mures PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Martie 2013 20:27

Miting pentru autonomie la Târgu Mureş: Cei 5.000 de participanţi au adoptat o petiţie în care cer autonomia Ţinutului Secuiesc

 

      Participanţii la mitingul pentru autonomie de la Târgu Mureş au adoptat o petiţie în care cer autonomia Ţinutului Secuiesc şi încetarea "luptei împotriva simbolurilor secuilor", aceasta urmând să fie trimisă Guvernului.

 

                                   

           Miting pentru autonomie la Târgu Mureş: Cei 5.000 de participanţi au adoptat o petiţie în care cer autonomia Ţinutului Secuiesc (Imagine: Vargyasi Levente/Mediafax Foto)

    Manifestanţii au adoptat o petiţie adresată Guvernului, care va fi înmânată reprezentanţilor Prefecturii Mureş, în care solicită autonomie pentru Ţinutul Secuiesc, libertate pentru secui şi cer autorităţilor să "înceteze lupta împotriva simbolurilor secuieşti", precum şi "hărţuirea şi ameninţarea maghiarilor şi secuilor".

Citeşte mai mult...
 
Bernard Hopkins, rege in ring la 48 de ani PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Martie 2013 19:35

Pugilistul american Bernard Hopkins a cucerit aseară titlul mondial IBF la categoria semigrea.

                                         

          Hopkins este cel mai vârstinc campion mondial al boxului profesionist din istorie. Sportivul în vârstă de 48 de ani a obținut aseară cea de-a 53-a victorie din carieră, învingându-l prin decizie unanimă pe compatriotul său Tavoris Cloud, care este cu 17 ani mai tânăr.

    A fost primul eșec din carieră pentru Cloud, care câștigase primele 24 de partide la profesioniști. Hopkins, care își pierduse titlul WBC în fața lui Chad Dawson în urmă cu aproape un an, a făcut un meci senzațional, dominându-și clar adversarul, care era considerat favorit de către casele de pariuri.

Citeşte mai mult...
 
CEZAR A CASTIGAT FINALA EUROVISION ROMANIA 2013! PDF Imprimare Email
Duminică, 10 Martie 2013 08:26

            Cu 12 puncte din partea publicului şi 8 de la juriu, Cezar a ieşit pe primul loc la selecţia naţională

           


             Cezar a câştigat finala Eurovision România 2013, după ce a obţinut cele mai multe puncte în urma cumulării votului publicului şi al juriului, în show-ul transmis sâmbătă, 9 martie, în direct la TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi online, pe www.tvrplus.ro, eurovision.tvr.ro şi www.eurovision.tv. Piesa lui, It’s My Life, compusă de Cristian Faur, a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor (9.774, dintr-un total de 42.567), obţinând 12 puncte din partea acestora, cărora li s-au adăugat 8 puncte de la juriul de specialitate.

 

             Emoţionat până la lacrimi, artistul a mulţumit tuturor celor care au făcut posibilă împlinirea visului său: „Le mulţumesc fanilor! Nu e nimic fals, datorită vouă am ajuns aici şi datorită vouă trăiesc un vis. Până în urmă cu puţin timp, nu eram cunoscut în ţară, iar în trei săptămâni am câştigat atâţia prieteni! Mulţumesc mult familiei, fraţilor mei de acasă, mamei mele şi tatălui, care mă priveşte din cer”.

 

            ** http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=u--RjPlm7d8

Citeşte mai mult...
 


Pagina 910 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri