Total Media News

Total Media News
SNOOKER: Mark Selby a cistigat Masters-ul londonez PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 12:18

          Mark Selby a câştigat al treilea său titlu de Masters, după ce l-a învins, ieri, în finala turneului din 2013 pe australianul Neil Robertson, campionul din 2012.

                                       

       Selby câştigase şi ediţiile din 2008 şi 2010 ale acestui turneu invitaţional, unul dintre cele mai puternice din lume. În lumea snookerului, doar şase jucători au reuşit să cucerească Mastersul de cel puţin trei ori: Cliff Thorburn, Steve Davis, Stephen Hendry, Paul Hunter, Ronnie O'Sullivan şi, acum, Mark Selby. "M-am chinuit în prima zi (n.r. - finala s-a disputat în două zile). Neil a fost jucătorul turneului până în această finală.

Citeşte mai mult...
 
John Galliano revine pe podium ! PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 11:48
  

           Dupa ce a fost concediat de la Dior, si s-a luptat timp de aproape doi ani cu dependenta de alcool, somnifere si antidepresive, designerul John Galliano si-a adunat fortele pentru a reveni pe podiumul de moda. El va prezenta o noua colectie la New York Fashion Week.

                                            

         John Galliano, designerul care a scris istorie la Dior, dar care a si fost concediat de la aceasta casa de moda in urma cu doi ani, revine pe podium, dupa o perioada de agonie, dependenta de alcool, somnifere si antidepresive.

Citeşte mai mult...
 
BCR acorda credite beneficiarilor de subventii APIA PDF Imprimare Email
Luni, 21 Ianuarie 2013 10:52

Banca Comercială Romană (BCR) oferă o gamă variată de credite pentru finanţarea activităţilor pe termen scurt ale agricultorilor, în baza unor convenţii tripartite semnate, recent, cu Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) şi Fondul de Garantare a Creditului Rural (FGCR).

                                                    

Astfel, BCR acordă credite pe termen scurt beneficiarilor care urmează să primească de la bugetul de stat sau din fonduri ale Uniunii Europene subvenţii în cadrul diferitelor scheme de sprijin financiar: pentru sectorul vegetal - PNDC 1 Campania 2012, plăţi naţionale directe complementare în sectorul zootehnic - PNDC bovine, ovine caprine Campania 2012, Măsura 215 – plăţi pentru bunăstarea  animalelor – porcine Campania 2012, Axa II PNDR Campania 2012 şi pentru suprafaţă - SAPS Campania 2012.

Citeşte mai mult...
 
5 motive pentru care sa-ti incepi ziua cu un pahar de apa PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Ianuarie 2013 20:42

          1. Un pahar de apa baut inaintea unei mese te ajuta sa ai o digestie mai buna. De asemenea, stimuleaza activitatea organelor interne si productia de celule noi.

                                                    

        2. Apa consumata pe stomacul gol purifiaza colonul, ceea ce ajuta la absorbtia corecta a nutrientilor.

 

Citeşte mai mult...
 
Retehnologizare CHE Stejaru PDF Imprimare Email
Duminică, 20 Ianuarie 2013 19:51

       Retehnologizare CHE Stejaru a fost initiat in data de 12 Septembrie 2011, cu toate acestea, la jumatatea anului 2012, procesul de licitatie a fost suspendat datorita aplicarii procedurii insolventei care are ca scop restructurarea si reorganizarea companiei pentru a asigura transparenta totala asupra investitiilor si asupra activitatii managementului, asa cum s-a solicitat de catre Guvernul Romaniei, Fondul Monetar International, Banca Mondiala si Uniunea Europeana.

 

             Astazi, masurile luate de Administratorul Judiciar au adus rezultate pozitive si compania a inceput sa castige increderea creditorilor, inclusiv a Bancilor implicate, asadar Compania a decis reluarea procesului de Licitatie pentru Proiectul de Retehnologizare CHE Stejaru.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 952 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri