Total Media News

Total Media News
Latitude 6430u Cel mai durabil ultrabook PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Ianuarie 2013 12:00
 

               Dell Latitude 6430u este singurul ultrabook testat în conformitate cu categoria 14 a standardelor MIL-STD-810G, fiind astfel suficient de solid pentru a face faţă rigorilor de zi cu zi.

                                                

       Tastatura rezistentă la vărsarea de lichide, protecţia pentru ecranul LCD, unitatea de stocare SSD şi balamalele ranforsate, placate cu metal, asigură rezistenţa acestui sistem la loviturile şi şocurile cotidiene.

Citeşte mai mult...
 
Actiuni promotionale Raiffeisen Bank : Calatorii adevarati sunt premiati PDF Imprimare Email
Vineri, 11 Ianuarie 2013 11:52

                      Deja te gandesti la urmatoarea destinatie? 

             Ia-ti cardul de debit in euro, foloseste-l si alege-ti urmatoarea vacanta de neuitat! Poti castiga unul dintre cele 5 premii a cate 2000 de euro! Nu uita sa-ti iei cardul, foloseste-l si poti merge intr-o noua calatorie memorabila!

                                                            

Avantaje bune la drum:

  • Ai 0 taxe de conversie valutara in zona Euro.
  • Faci rezervari la hotelurile preferate din strainatate si cumparaturi in siguranta.
  • Daca ai pierdut cardul sau ti-a fost furat, il poti inlocui in regim de urgenta.
Citeşte mai mult...
 
Cvartetul Benyounes deschide centenarul Britten in cadrul Stagiunii de Compozitie Britanica PDF Imprimare Email
Joi, 10 Ianuarie 2013 20:50

           Miercuri, 23 ianuarie, incepand cu ora 19:00, va invitam la un concert extraordinar sustinut de Cvartetul Benyounes in cadrul Stagiunii de Compozitie Britanica.

           Concertul deschide centenarul Benjamin Britten, cel mai important compozitor britanic al secolului XX, cu Cvartetul pentru instrumente cu corzi nr. 3”. In program mai sunt incluse lucrari compuse de High Wood si Philip Cashian.
Concertul va avea loc la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” (Str. Schitu Magureanu, nr. 4).
Intrarea este libera.

                                                

          Stagiunea de Compozitie Britanica este un proiect initiat de British Council Romania, in parteneriat cu Universitatea Nationala de Muzica, „Muzeul National George Enescu” si Radio Romania Muzical.

Citeşte mai mult...
 
Cine sunt noii sefi ai CNA PDF Imprimare Email
Joi, 10 Ianuarie 2013 20:04

           Consiliul National al Audiovizualului are incepand cu aceasta luna o noua conducere. Cine sunt presedintele si vicepresedintele institutiei si ce legatura au ei cu media?

          Laura Corina Georgescu (foto) a fost aleasa pe 28 decembrie, prin votul a 9 dintre colegii sai, presedinte al Consiliului National al Audiovizualului. Ea a fost singura care a candidat pentru aceasta functie.Absolventa a Facultatii de Matematica din cadrul Universitatii din Bucuresti, a fost profesor de matematica pana in 1995, dupa care a intrat in domeniul mass-media.

          A activat ca redactor in cadrul TVR International timp de 3 ani, iar din 1997 a fost director executiv al “Mihai Tatulici Production” unde a acoordonat productia emisiunilor:

Citeşte mai mult...
 
Unitatile BCR sunt inchise simbata si duminica. Operatiunile pe internet si telefon, intrerupte PDF Imprimare Email
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:51

      Unităţile Băncii Comerciale Române (BCR) nu vor avea program cu publicul sâmbătă şi duminică, întrucât banca va opri sistemul informatic de vineri, ora 21:30, până duminică, ora 18:00, pentru modernizare, iar clienţii nu vor putea utiliza serviciile de internet şi mobile banking.

                                       
           – Banca Comercială Romană (BCR) aduce la cunoştinţa clienţilor săi că, în perioada vineri 11.01.2013 ora 21:30  - duminică 13.01.2013 ora 18:00 a.c. va întrerupe sistemul informatic pentru derularea unor procese specifice care vor conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

Astfel, unităţile teritoriale nu vor avea program cu publicul în zilele de sâmbătă 12 ianuarie a.c. şi duminică 13 ianuarie a.c.

Oprirea sistemului informatic va afecta şi aplicaţiile care gestionează operaţiunile prin canale la distantă (Click şi Alo 24 Banking BCR, Business 24 Banking BCR, BCR Alert şi Tranzacţii Mobile), acestea nefiind operaţionale în această perioadă.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 961 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri