Total Media News

Total Media News
Feast Truffles PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Decembrie 2012 09:05
               In plin sezon al trufelor, Carol Parc Hotel prin Restaurantul sau, Poem, a decis sa aduca un omagiu acestor nestemate ale pamantului si sa ii bucure pe iubitorii gusturilor fine organizand o cina speciala, in data de 6 Decembrie, cu participarea priceputului si faimosului Chef, David Contant !
                                              

      Meniul ales, cu preparate a caror finete va fi data de trufele albe si negre, reuneste delicii culinare precum Macaron de Foie Gras romanesc marinat in Champagne cu trufe dinTransilvania, Linguine proaspete cu felii
de trufe albe romanesti reteta Badrutt’s Palace St Moritz, File de vită din Tara Romaneasca, sos cu trufe translilvaniene aromat cu trabuc a la Montecristo N4, legume de sezon si nu numai.
Citeşte mai mult...
 
Cooler universal de 200W ultra-silentios PDF Imprimare Email
Miercuri, 05 Decembrie 2012 08:17

             SAPPHIRE Technology, binecunoscut pentru soluţiile sale grafice de top, a început  livrarea primului său cooler.

         Destinat entuziaștilor și având la bază tehnologia proprietară multiplu-premiată Vapor-X, cooler-ul extrem de eficient și silenţios dispune de două ventilatoare, un randament de 200 wati și un kit de montare universal pentru procesoarele AMD sau Intel.

                                                    

       SAPPHIRE este un pionier al tehnologiei bazate pe camera de vapori implementată componentelor PC,cunoscută sub numele de Vapor-X, odată cu introducerea primei plăci grafice din seria ATOMIC în 2007. De atunci tehnologia a fost utilizată la câteva generaţii de plăci grafice high-end unde răcirea eficientă putea oferi performanţe mai mari, cât și la gama de plăci grafice Vapor-X, placi ce deţin o reputatie pentru operare silenţioasă și rece.

Citeşte mai mult...
 
Pancu nu lasa Rapidul: "Vreau sa ramin chiar si in situatia asta" PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Decembrie 2012 23:22

         Căpitanul celor de la Rapid, Daniel Pancu, este optimist în ceea ce priveşte situaţia în care se află clubul şi încearcă să le transmită asta şi colegilor săi.


        "Nu cred că Rapid va ajunge în Liga a III-a, se va găsi o soluţie. Sîntem în insolvenţa, nu vom avea dreptul să jucăm în cupele europene, dar oricum nu mai aveam şansa. Şi dacă ar fi bani, sportiv ne este greu să mai ajungem acolo", a spus Daniel Pancu la Contraatac de la GSPTV.

Citeşte mai mult...
 
Singurul laser PGD din Romania care poate depista hemofilia si sindromul Down PDF Imprimare Email
Marţi, 04 Decembrie 2012 15:34

           Hemofilia si sindromul Down sunt boli genetice care constau in mostenirea unor factori de coagulare anormali, respectiv in diviziunea celulara anormala.

                                      

          Cu ajutorul laserului PGD, aceste anomalii genetice pot fi depistate de timpuriu, inaintea inseminarii in vitro, si astfel viitorii parinti vor fi informati in privinta embrionilor cu probleme genetice. Metoda este disponibila si in Romania, in cadrul clinicii Fertilia.

             Ce este hemofilia

           Hemofilia este o boala cronica, transmisa genetic ce afecteaza coagularea sangelui. Este o afectiune rara, frecventa ei in populatie se situeaza in jur de 100/ 1 milion de locuitori.  Caracteristic pentru aceasta boala este faptul ca afecteaza de o maniera simptomatica doar pe cei de sex masculin; rareori (sub 30-40% din cazuri) pot aparea sangerari excesive la femeile purtatoare sau conductoare.

Citeşte mai mult...
 
Gala ,,100 de ani de la infiintarea Federatiei Societatilor Sportive din Romania" PDF Imprimare Email
Luni, 03 Decembrie 2012 13:34

       La 1 decembrie a.c. se împlinesc 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Societăţilor Sportive din România (FSSR).

                

                                           


    Federaţia Societăţilor Sportive din România a fost prima organizaţie sportivă cu caracter naţional care a reunit sub o singură autoritate organizatorică, administrativă şi concepţională societăţile de educaţie fizică, gimnastică şi sport existente.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 975 din 1132

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri