Total Media News

Total Media News
Cum ne “ademeneste” Microsoft sa cumparam noul Windows 8 PDF Imprimare Email
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:22

                            Microsoft Windows 8 Pret

      Vine acel moment cand ramai fara idei cand vine vorba de un titlu, mai ales and este vorba despre un subiect care este comentat si dezbatut de cel putin 6 luni, asa cum s-a intamplat cu Windows 8. Atat eu cat si colegii mei am discutat pana acum in diverse stiri si articole o serie de avantaje ale noului sistem de operare de la Microsoft, care este incepand de astazi oficial in magazine. Oficial inseamna ca a trecut de stadiul de RTM (Ready to Manufacture) si este “gata” pentru vanzare. Fiind totusi vorba de un sistem de operare, sau mai bine spus de un produs software, poate fi si va fi imbunatatit constant pana in momentul aparitiei unei noi versiuni. In functie de nivelul de adoptie chiar si dupa acel punct.

     Ce ar trebui sa stim despre Windows 8? In articolul anterior au fost evidentiate aceste aspecte asa ca ma voi axa mai mult pe ofertele curente din magazine si pe functionalitatea noului sistem de operare, precum si pe modul in care se comporta in diverse situatii, si aici ma refer la varianta de test pe care am rulat-o pana acum.

Citeşte mai mult...
 
Săptămâna Gustului 2012 s-a încheiat oficial la Ambasada Franţei PDF Imprimare Email
Joi, 01 Noiembrie 2012 23:15

            Ambasada Franţei la Bucureşti a găzduit pe 26 octombrie ultimul eveniment din cadrul Săptămânii Gustului 2012, atelierul “Gust şi savoare”, care a reunit oficialităţi române şi franceze, 10 chefs francezi şi chefs români, reprezentanţi ai Casei Regale, precum şi invitaţi speciali din Franţa:  Eric Leautey - Chef la France 2 şi la Cuisine TV, Cedric Chabaudie - Chef al Asociaţiei Chefs de la République şi Sophie Gerstenhaber - Director General Semaine du Goût Franta. 

 

               În jur de 200 de invitaţi au fost prezenţi la acest eveniment. Printre invitaţii evenimentului s-au mai numărat: Nicolai Tand (Cantine de Nicolai), Chef Patrick Guibet şi Chef cofetar-patiser Silvia Ailincai, Chef Cristian Erimia (Metro Cash&Carry), Chef Horia Vârlan, Chef Gabriela Berechet, Chef Krishna Bohat, Chef Stefan Kopeczi. Toţi Chefi participanţi au primit în dar câte o carte profesională «Bucătăria Explicată» şi cartea Chef-ului Eric Leautey «A l’Atelier du Lion Vert ». 

Citeşte mai mult...
 
Hidroelectrica, boicotata de furnizorii de energie electrica PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012 19:52

          Hidroelectrica nu reuşeşte să găsească clienţi pe piaţa OPCOM, chiar dacă cere preţuri mai mici comparativ cu alţi producători, astfel că după două zile compania aflată în insolvenţă a încheiat pe bursa de energie contracte pentru numai 12,5% din volumul total scos la vânzare.

În cursul lunii octombrie o serie de licitaţii organizate de mai mulţi producători de energie s-au adjudecat la preţuri cuprinse între 220,5 lei şi 244 lei pe MWh. Oferta Hidroelectrica se plasează la limita inferioară a acestui interval. Esecul Hidro pare de neinteles, in conditiile in care Nuclearelectrica a reusit sa vanda doar cu cateva zile mai inainte la un pret de 236,5 lei/MWh, pretul de pornire fiind de 209,5 lei/MWh.

Citeşte mai mult...
 
Barca pregateste mii de copii in 'spiritul' in care a crescut Messi! PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012 19:16

     Trebuie sa castigi frumos, sa respecti adversarul, NU sa fii fotogenic  !

                                          

      Chiar daca nu a spus-o direct, Rosell, presedintele Barcei, l-a laudat pe Messi pentru ce a realizat pana acum, totul printr-o comparatie cu Ronaldo. El a vorbit in fata a o suta de copii dintr-o scoala de la periferiile Barcelonei.

"Respectul, efortul, ambitia, munca in echipa si umilinta. Aceastea sunt caracteristicile celor care au adus trofee la Barca. La fel cum si Messi a facut tot ce a putut, si-a ajutat echipa la cinci goluri diferenta cu Mallorca, iar el a dat doua. Asta e umilinta, asa trebuie sa castigi un meci, un trofeu, nu sa-ti faci freza si sa umilesti adversarul", a spus Sandro Rosell.

Citeşte mai mult...
 
Vodafone România testează reţeaua de servicii telecom 4G PDF Imprimare Email
Miercuri, 31 Octombrie 2012 19:09

     Din 2013, Vodafone România va furniza servicii de telecomunicaţii din generaţi a patra (4G) la viteze de până la 100 Mbps.

                                   

   Alături de directorul general al Vodafone România, la eveniment au fost prezenţi şi ministrul Comunicaţiilor, Dan Nica, şi CEO-ul grupului britanic Vodafone, Vittorio Colao."Reţeaua 4G a fost construită în câteva luni. În 2013, Vodafone România va investi în dezvoltarea reţelei suma de 100 milioane de euro, o parte din bani urmând să fie îndreptaţi către reţeaua 4G, care se va extinde treptat", a spus Berroeta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 993 din 1133

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Ştiri