Total Media News

Ştiri - Actualitate
Cea mai noua aparitie: Noua frontiera a religiei si stiintei de JOHN HICK, Editura Herald (2012) PDF Imprimare Email
Cultura
Vineri, 09 Martie 2012 09:34

"John Hick, filosof contemporan al religiei de orientare analitica si teolog, ne ofera o incursiune intr-una dintre cele mai controversate probleme ale istoriei noastre emotionale si intelectuale: raportarea omului la transcendenta prin intermediul trairii personale.

               

Citeşte mai mult...
 
British Council da startul Zilelor Filmului Britanic la Bucuresti Citeste mai mult: British Council PDF Imprimare Email
Film
Miercuri, 07 Martie 2012 20:10

British Council organizeaza in perioada 8-12 martie Zilele Filmului Britanic, o selectie provocatoare si eclectica, alcatuita din cele mai noi productii britanice premiate cu unele dintre cele mai populare distinctii ale anului 2011 in domeniul cinematografiei.

                      


   Proiectiile vor avea loc la Muzeul National al Taranului Roman, in Noul Cinematograf al Regizorului Roman si vor rula in limba engleza. Vor fi difuzate doua filme pe zi, primul incepand cu ora 18.00, iar cel de-al doilea, de la ora 20.00. Intrarea este libera, in limita locurilor disponibile.

Citeşte mai mult...
 
Idei de cadouri pentru 8 martie PDF Imprimare Email
Esential
Miercuri, 07 Martie 2012 09:46

          Iata ca ziua de 8 martie ne bate in geam.

          

                      trandafir

                       Pentru ca stiu ca fiecare dintre noi isi doreste cadoul perfect pentru mult prea iubita fiinta fara de care nu am fi existat, pentru ca stiu cat de important este sa daruiesti cadoul ideal care sa exprime exact sentimentele puternice pe care le nutrim fata de mama noastra, am incercat sa va vin in ajutor cu cateva idei de cadouri si sa va scutesc de lungile si istovitoarele ore de alergat prin magazine.

Citeşte mai mult...
 
Burse de studiu la Istituto Europeo di Design, 2012-2013 PDF Imprimare Email
Invatamant
Marţi, 06 Martie 2012 13:17

IED invita tinerii creativi la o noua competitie de burse pentru cursurile de 3 ani in moda, design si management la sediile sale din Milano, Roma, Torino, Cagliari, Florenta, Venetia, Madrid si Barcelona.

               
    IED acorda 33 de burse pentru anul de studiu 2012/2013 (13 burse totale si 20 de burse partiale pentru primul an de studiu) celor mai bune proiecte pe tema: „Tara mea: cum putem sa contribuim la inovatia globala?”

Citeşte mai mult...
 
Regina Angliei, despre Kate Middleton: E leneşă, vanitoasă, cheltuitoare şi prostănacă PDF Imprimare Email
International
Marţi, 06 Martie 2012 10:30

Scandal la palatul Buckingham! Regina Elisabeta a II-a este din ce în ce mai nemulţumită de soţia nepotului ei, Kate Middleton.

 

            

Dacă înainte de nunta din primăvara anului trecut regina Angliei era îngrijorată că iubita lui William nu are o slujbă, acum suverana se plânge că aceasta nu-şi îndeplineşte îndatoririle de membru al familiei regale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 255 din 277

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate