Total Media News

Ştiri - Actualitate
Evenimente de neratat in noua stagiune a Operei Nationale Bucuresti PDF Imprimare
Cultura
Sâmbătă, 08 Septembrie 2012 18:54

         Opera Nationala Bucuresti da startul stagiunii 2012-2013, duminica, 16 septembrie (19.00), cu cea mai recenta premiera a sa: spectacolul Un ballo in maschera (Bal mascat) de Giuseppe Verdi.

                              

      Noua stagiune a Operei Nationale Bucuresti se anunta mai mult decat generoasa pentru public. Astfel, pe langa titlurile deja intrate in repertoriu, iubitorii de balet vor avea parte de un Festival de dans clasic, un maraton artistic care va dura aproape o luna (11 noiembrie - 8 decembrie). In decembrie, personajele lui Caragiale se vor intalni cu muzica de opera, in premiera spectacolului O scrisoare pierduta, in regia lui Dan Dediu. Evenimentul este dedicat anului Caragiale.

Citeşte mai mult...
 
MRU își lansează partidul: Forța Civică, cu „foști” de la PNL, PSD și PDL PDF Imprimare
Politic
Vineri, 07 Septembrie 2012 17:21

       După ce a condus organizația non-guvenamentală Inițiativa Civică de Centru Dreapta, fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu intră astăzi în lupta politică, cu un nou partid, Forța Civică. MRU este singurul candidat la șefia formațiunii, acolo unde se vor mai afla Adrian Iurașcu (prim-vicepreședinte) și fostul deputat PDL Ștefan Pirpiliu (secretar general).

                  

 

      Pentru cele 13 funcții de vicepreședinți candidează, între alții, fostul ministru PSD al Sănătății din perioada 2008-2009 Ion Bazac, fostul deputat PDL Dănuț Liga, fostul șef al PNL Sectorul 2 Dan Cristian Popescu sau fostul deputat PSD Marian Săniuță, Adrian Semcu (fost lider PNL Prahova).

La Convenția Națională care se desfășoară la această oră la Sala Polivalentă participă aproximativ 1.000 de persoane. 

 

 

 

**  sursa  :

 
Inaugurarea bibliotecii Centrului de Studii Japoneze PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:47

     Cu ocazia primirii primei donaţii de cărţi de studii japoneze de la Japan Foundation, Centrul de Studii Japoneze (CSJ) al Universităţii din Bucureşti   a  inagurat   miercuri, 29 august, de la ora 17:00, biblioteca de studii japoneze a Centrului.

                         

   Este vorba de o bibliotecă în formare care urmăreşte să achiziţioneze şi să pună la dispoziţia studenţilor şi cercetătorilor, dar şi a publicului larg, cărţi şi materiale din domeniile istoriei, culturii, arhitecturii, artei, societăţii, economiei şi politicii japoneze. La eveniment va participa şi E.S. Dl. Natsuo Amemiya, Ambasadorul Japoniei în România, care a sprijinit Centrul de Studii Japoneze încă de la înfiinţarea sa în 2010.

Citeşte mai mult...
 
Lawless – alcool si gloante PDF Imprimare
Film
Miercuri, 05 Septembrie 2012 18:40

   Matt Bondurant trebuie să-şi fi petrecut toată copilăria ascultând, la gura sobei, poveşti despre tinereţile şi fărădelegile strămoşilor săi, contrabandişti de whisky distilat în casă (moonshine), luând amploare şi aer de legendă, până să ajungă să le aştearnă pe hârtie.

                       

   Romanul care a rezultat, „The Wettest County in the World”, o relatare nominal „bazată pe fapte reale” din vremurile Prohibiţiei, în care bărbaţii erau bărbaţi, iar legea era orientativă, a atras atenţia unor oameni cu renume: virtuosul regizor australian John Hillcoat (The Proposition, The Road) şi bunul său prieten/muzician/scenarist/romancier Nick Cave. Astfel ne-am ales cu Lawless/În afara legii, prezentat în competiţie la Cannes anul acesta, iar în cinematografele de la noi din 7 septembrie.

Citeşte mai mult...
 
Tarom va avea management privat, CFR se privatizeaza, iar Metrorex trece la Primarie PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 05 Septembrie 2012 17:00

      Premierul Victor Ponta a anunţat, astăzi, că, pentru a deveni profitabile, Tarom va fi prima companie de stat cu management privat, Metrorex va trece de la Ministerul Transporturilor în subordinea Primăriei Capitalei, iar în cazul CFR Marfă vor fi începute procedurile de privatizare.“Am analizat cu Ministerul de Finanţe şi Ministerul Transporturilor situaţia investiţiilor de la CNADNR, CFR Infrastructură, Mărfuri, şi Tarom.

 

   Lucrurile sunt grave. La CNADNR s-au început lucrări fără a exista bani în buget. Încercăm să facem o prioritizare a bugetului. La Transporturi, schimbările de structură se referă la faptul că metroul va trece la primărie, CFR Marfă va intra în procedură de privatizare”, a declarat Ponta.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 272 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate