Total Media News

Ştiri - Actualitate
Kelemen Hunor: Autonomia se poate realiza prin lege PDF Imprimare
Esential
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:40

            Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, sâmbătă, presei, la Sfântu Gheorghe, că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare care se poate realiza prin lege, prin dialog şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească.


    "Am spus de fiecare dată că autonomia este un deziderat al comunităţii maghiare, un deziderat care se poate realiza prin lege, prin dialog, prin înţelegere şi cu acordul tuturor actorilor din politica românească", a afirmat Kelemen.

Citeşte mai mult...
 
Trei tipuri de bacalaureat, începând cu 2013: normal, diferenţiat şi profesional PDF Imprimare
Invatamant
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:23

     Ministrul Educaţiei, Ecaterina Andronescu, a anunţat azi, după încheierea şedinţei de GUvern, că bacalaureatul de anul viitor va fi diferenţiat, probabil, iar pentru absolvenţii care nu doresc să facă studii superioare se va introduce bacalaureatul profesional, o nouă formă de finalizare a studiilor liceale.

 

   Andronescu a anunţat că, în urma discuţiilor pe care le-a avut cu mai mulţi directori de şcoală, precum şi cu reprezentanţi ai inspectoratelor, s-a ajuns la concluzia că trebuie introdusă o nouă formă de finalizare a studiilor liceale.

Citeşte mai mult...
 
Armenia a rupt relatiile diplomatice cu Budapesta PDF Imprimare
International
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:15

                 Sute de armeni au manifestat sambata in fata consulatului Ungariei din Erevan, unde au ars un drapel unguresc pentru a protesta impotriva deciziei Budapestei de a extrada in Azerbaidjan un soldat azer care a ucis un ofiter armean si care a fost gratiat imediat ce a ajuns in tara sa, relateaza AFP.



    Manifestantii furiosi au aruncat cu oua si rosii in cladirea consulatului, acuzand Ungaria ca a incheiat un acord cu Azerbaidjan - vecinul si dusmanul declarat al Armeniei -  pentru a profita de imensele resurse energetice de care dispune Baku.

Citeşte mai mult...
 
Inceputul anului scolar a fost AMANAT pentru data de 17 septembrie PDF Imprimare
Invatamant
Sâmbătă, 01 Septembrie 2012 16:03

             Premierul Romaniei Victor Ponta a anuntat in sedinta de Guvern din aceasta dimineata ca inceputul anului scolar a fost amanat pentru data de 17 septembrie.

                          

       Precizarea a fost facuta intr-un dialog cu ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, din care a rezultat ca festivitatile legate de noul an scolar vor avea loc in 15 septembrie, iar orele vor incepe la 17 septembrie.

"Ponta - Incepe anul scolar. Doamna ministru, o sa va rog, in timpul sedintei, sa ne spuneti de ce trebuie sa inceapa pe 10, si nu pe 17?

Citeşte mai mult...
 
Intilnire istorica JAPONIA-COREEA DE NORD PDF Imprimare
International
Miercuri, 29 August 2012 13:17

      Întâlnire istorică JAPONIA-COREEA DE NORD: Aceste prime discuţii, confirmate pentru France Presse de surse oficiale japoneze, au drept scop să pregătească agenda viitoarelor întâlniri.


                  
     Un oficial de rang înalt conduce delegaţia niponă la aceste discuţii care se desfăşoară la ambasada Japoniei şi care vor dura cel puţin o zi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 273 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate