Total Media News

Ştiri - Actualitate
Vernisaj : Expozitie de pictura,grafica ,instalatie media si obiect PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 14 August 2012 13:58

 

                                                       Elite    ART Gallery  

 

va  invita   joi, 16  august  2012  la  Vernisajul  expozitiei  de  pictura , grafica, instalatie media si  obiect  Gheorghe Mardare

 

                                

 

Elite Art Gallery

Email: 
  Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 
Citeşte mai mult...
 
Prima imagine cu Schwarzenegger si Stallone din The Tomb PDF Imprimare
Film
Luni, 13 August 2012 18:49

      Pelicula de acţiune The Tomb, în care Arnold Schwarzenegger joacă alături de Sylvester Stallone, a început filmările în primăvara acestui an, sub indicaţiile regizorale ale suedezului Mikael Håfström (1408, The Rite).

                          

           Summit Entertainment a lansat ieri prima imagine din film, preluată de Variety.com, în care cei doi actori, protagoniştii thriller-ului, îmbracă aceeaşi costumaţie, cea de deţinut.

Citeşte mai mult...
 
Obama, in continuare favorit pentru al doilea mandat PDF Imprimare
International
Duminică, 12 August 2012 10:31

     Cu patru luni înaintea alegerilor prezidențiale din SUA, actualul președinte Barack Obama continuă să conducă în sondaje, potrivit postului de televiziune CNN. Principalul său contracandidat, republicanul Mitt Romney, se află pe o pantă descendentă.

                              

    Obama ar obține acum 52% dintre voturile americanilor, în creștere cu 3 procente față de luna trecută, în timp ce Romney ar fi la 45%, cu un procent mai puțin decât în iulie. În cazul candidatului republican, numărul celor care ar avea o atitudine negativă legată de alegerea sa a crescut mult în ultima lună, de la 42% la 48%.

Citeşte mai mult...
 
Primul-ministru Victor Ponta: Cred foarte mult in independenta absoluta a justiției PDF Imprimare
Politic
Vineri, 10 August 2012 10:18

                                             

  Victor Ponta: Bună ziua. Dacă îmi permiteţi să spun câteva cuvinte şi, după aceea, sigur, dacă aveţi dumneavoastră întrebări, ca de obicei, sunt gata să vă răspund. Am avut o întâlnire astăzi cu secretarii de stat, care asigură, în fapt, conducerea Ministerului Justiţiei. După cum ştiţi foarte bine, am făcut o propunere privind ocuparea funcţiei de ministru al justiţiei de către doamna judecător Mona Pivniceru.

După ce vor fi îndeplinite toate procedurile legale, domnia sa şi-a dat demisia din cadrul CSM-ului, dar trebuie îndeplinite proceduri prevăzute de lege pentru a se lua act de această demisie şi, după aceea, pentru a se aproba detaşarea în cadrul Ministerului Justiţiei. Sper ca aceste proceduri să fie îndeplinite pe 20 august, aşa cum a anunţat conducerea CSM. Spuneam însă că, până când noul ministru va fi numit şi va intra în funcţiune, era absolut necesar să discut cu secretarii de stat, să văd ce probleme arzătoare sunt în cadrul Ministerului Justiţiei.

Citeşte mai mult...
 
Noul Bourne, intens si violent PDF Imprimare
Film
Vineri, 10 August 2012 10:12

  Jeremy Renner nu te lasă să-i duci prea mult dorul lui Matt Damon: actorul nominalizat la Oscar pentru The Town este de o eficienţă extremă în Moştenirea lui Bourne, cea de-a patra parte a seriei inspirate de romanele lui Robert Ludlum, şi nici înlocuirea lui Paul Greengrass cu Tony Gilroy nu a fost o mişcare neinspirată.

             

   Moştenirea îţi dă exact ceea ce ar trebui să aştepţi de la acest gen de filme, adică adrenalină, urmăriri şi schimburi de focuri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 276 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate