Total Media News

Ştiri - Actualitate
Uimitorul Om-Paianjen - 3D PDF Imprimare
Film
Vineri, 13 Iulie 2012 09:42

   Peter Parker (interpretat de Andrew Garfield) este un licean retras, abandonat de parinti in copilarie si lasat in grija unchiului Ben (interpretat de Martin Sheen) si a matusii May (interpretata de Sally Field).

                                           

    Ca multi alti tineri de varsta lui, Peter este in cautarea propriei identitati. In acelasi timp, traieste prima sa dragoste - cu Gwen Stacy (interpretata de Emma Stone). Impreuna, ei descopera ce inseamna iubirea si implicarea intr-o relatie care se dovedeste a fi plina de secrete.

Citeşte mai mult...
 
Pregatirea concursurilor europene, vol. 1 PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 10 Iulie 2012 18:57

    La Editura C.H. Beck a apărut, în afara colecţiilor de drept, primul volum al lucrării Pregătirea concursurilor europene.

                                      

 

   Cartea a fost concepută pentru pregătirea candidaţilor la diferite concursuri europene precum şi anumite probe de concursuri europene specializate (indeosebi pentru lingvişti). „Este o provocare reală, într-o lume mai deschisă ca oricând”, Michael Barnier, Comisar european.

Citeşte mai mult...
 
Colocviul international „Media of fiction or Fiction in the media?” PDF Imprimare
Invatamant
Marţi, 10 Iulie 2012 18:52

  Facultatea de Sociologie și Asistență Socială și Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București organizează, în perioada 12-14 iulie 2012, colocviul internațional „Media of fiction or Fiction in the media?”.

                                     

   Dacă „fiecare relatare jurnalistică ar trebui să se bazeze pe atributele ficţiunii sau dramei fără însă ca în acest fel să sacrifice probitatea şi responsabilitatea” (Johnson-Cartre, 2005), întrepătrunderea dintre real şi ficţional în media actuale pare să fie caracteristica modului în care atât jurnaliştii cât şi publicul media acceptă prezentarea „realităţii”. Ideea de la care a plecat workshopul de faţă este de a oferi răspunsuri la întrebarea: „Avem de-a face cu mass media total dominate de ficţiune sau doar cu unele elemente de ficţiune în produsele media?”.

Citeşte mai mult...
 
Crin Antonescu PDF Imprimare
Politic
Marţi, 10 Iulie 2012 18:42

     George Crin Laurențiu Antonescu (n. 21 septembrie 1959, Tulcea) este un om politic român, în prezent președintele interimar al României. Crin Antonescu este președinte al Partidului Național Liberal (PNL) și a fost candidatul propus de această formațiune la alegerile prezidențiale din România (2009). Între 1996 și 2008 a fost un membru al Camerei Deputaților și liderul delegaților din partid între 2007 și 2008. La alegerile legislative din 2008 a fost ales senator de București. În 16 decembrie 2008 a fost ales vicepreședinte al Senatului României, funcție din care s-a retras în 30 august 2009, pentru a-și organiza campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

                                             

La data de 3 iulie 2012 a fost ales, prin votul Parlamentului, președinte al Senatului. La data de 10 iulie 2012 a devenit, conform constituției, președinte interimar al României, ca urmare a suspendării lui Traian Băsescu.

Citeşte mai mult...
 
Aeroportul fantoma al Spaniei, o pierdere de peste 1 miliard de euro PDF Imprimare
International
Marţi, 10 Iulie 2012 18:17

 

     Spania a cheltuit 1 milliard de euro pentru a construi un aeroport care a functionat timp de numai 3 ani. Ciudad Real a fost inchis in luna aprilie a acestui an.

                     

     Destinat sa deserveasca 5 milioane de pasageri anual, aeroportul Ciudad Real s-a dovedid a fi o investitie nerentabila. Luni de zile, singurele avioane care au aterizat aici au fost cursele private.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 281 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate