Total Media News

Ştiri - Actualitate
Tronsoanele Cernavoda-Medgidia si Medgidia-Constanta se deschid circulatiei PDF Imprimare
Esential
Marţi, 03 Iulie 2012 19:25

          Sectorul de autostrada Cernavoda-Medgidia va fi deschis circulatiei pe data de 20 iulie, in regim de drum national, a declarat luni ministrul transporturilor, Ovidiu Silaghi, aflat in vizita de lucru pe santierul Autostrazii Soarelui.
                           
            In ceea ce priveste tronsonul Medgidia-Constanta, inclusiv Centura Constanta, acesta va fi deschis in regim de autostrada tot din data de 20 iulie."Pe 20 iulie, pe sectorul Medgidia - Cernavoda se da drumul in regim de drum national, cu indicatoare de drum national, cu restrictiile de circulatie de drum national, cu elementele de siguranta de drum national, tocmai pentru a facilita accesul turistilor la mare.

Citeşte mai mult...
 
Serviciul HBO GO disponibil acum si pentru clientii de televiziune NextGen PDF Imprimare
Film
Luni, 02 Iulie 2012 19:11

    HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, este disponibil de astăzi pentru clienţii NextGen Communications cu pachete MAXPAK.

                                           

     După introducerea HBO GO pe platformele de televiziune (satelit şi IPTV) ale Romtelecom, pentru toţi clienţii MAXPAK, în luna aprilie a acestui an, HBO GO adaugă un nou operator în lista sa. Începând de astăzi, şi mai mulţi abonaţi MAXPAK vor beneficia de serviciul de video-on-demand lansat de HBO. Timp de două luni, clienţii NextGen care deţin abonamente MAXPAK vor putea testa gratuit HBO GO şi vor avea acces de oriunde şi oricând, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, la peste 600 de ore de program variat: filme, seriale, documentare şi concerte. Oferta este înnoită săptămânal, astfel încât abonaţii au întotdeauna la dispoziţie producţii noi.

Citeşte mai mult...
 
Se deschide Scoala Primara Butterfly PDF Imprimare
Invatamant
Luni, 02 Iulie 2012 13:59

   Incepand cu septembrie 2012, Grupul Educational Butterfly este autorizat pentru deschiderea scolii primare (clasele 0-4), avand un program educational bazat atat pe programa Ministerului Educatiei si Cercetarii, cat si pe activitati practice care incurajeaza dezvoltarea personalitatii complexe individuale a scolarului. Introducem pentru prima data un program educational menit sa dezvolte abilitati sociale si de viata – negociere, comunicare, adaptare etc.- abilitati care vor fi aplicate de catre elevi in toate materiile invatate.

                          

In plus, este acreditat si ca un centru British Council, cu examinare Cambridge.

Citeşte mai mult...
 
"La Sarmizegetusa exista un jaf". Puiu Hasotti anunta investitii majore in restaurare si conservare PDF Imprimare
Esential
Duminică, 01 Iulie 2012 18:46

   Ministrul Culturii, Puiu Hasotti, susţine ca la Sarmizegetusa continua sa fie furate numeroase obiecte de valoare si spune ca intentioneaza sa aloce o suma importanta pentru conservare, restaurare si cercetari arheologice in zona respectiva.
               

   "In doua-trei saptamani ma voi deplasa la Sarmizegetusa unde din pacate exista, nu ma feresc sa spun, un jaf, In sensul ca se umbla cu detectoare de metale si se identifica foarte multe piese - kosoni. Ultima identificare a fost facuta la Chicago, o colectie mare de cosoni.

Citeşte mai mult...
 
PRIMUL CURS AUTORIZAT DE „LUCRĂTOR DE TINERET” DIN ROMÂNIA PDF Imprimare
Invatamant
Sâmbătă, 30 Iunie 2012 08:45

PRIMUL CURS AUTORIZAT DE „LUCRĂTOR DE TINERET” DIN ROMÂNIA

 

Schultz Consulting a dezvoltat şi a autorizat primul curs pentru ocupaţia de “Lucrător de tineret” din România.

Cursul de lucrător de tineret vine sa dezvolte competenţele necesare ocupaţiei  de lucrător de tineret (cod COR 341205) care se dorește a fi un “profesor” la școala vieții, care mobilizează  tinerii în scopul dezvoltării abilităților de viață și a comportamentelor proactive, stimulând viața asociativă și cooperarea în rândul tinerilor, facilitând participarea acestora la activităţile comunității.

                                                  

Rolul lui este de a facilita procesul de învățare și dezvoltare non-formală și informală a tânărului. Acesta îl sprijină pe tânăr să-și negocieze mai bine șansele de reușită în viață.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 283 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate