Total Media News

Ştiri - Actualitate
6 pasi pentru un bronz perfect PDF Imprimare
Esential
Duminică, 10 Iunie 2012 22:34

   Afla cum poti obtine un bronz perfect fiind atenta la cateva detalii.In acest moment stim foarte multe despre cat de periculos este sa stai la soare tocmai de aceea un bronz perfect trebuie sa fie si un bronz sanatos

.                                                  

Iata ce trebuie sa faci pentru un bronz ca la carte:

Exfoliaza-ti pielea  inainte de a merge la plaja.

   Cum faci asta? Foloseste un scrub de corp din comert, sau iti poti face singura o masca pentru corp in casa. Iata o idee aici.

Citeşte mai mult...
 
Băncile din Spania au nevoie de minimum 40 miliarde euro. Necesarul real este de 90 miliarde euro PDF Imprimare
International
Duminică, 10 Iunie 2012 22:23

    Înainte de a vedea decizia grecilor de după alegerile de duminică, zona euro trebuie să acţioneze repede pentru a stinge incendiul care a început să ardă încetişor în Spania.

                             

    Ibericii au cerut deja ajutorul UE pentru a recapitaliza ceva bănci, iar finanţiştii euro-grupului urmează să îl discute mâine. Suma estimată de analişti ca minim necesară pentru sistemul bancar spaniol este de 40 miliarde euro, în condiţiile în care recapitalizarea băncilor cere 90 – 100 miliarde euro. Un bail-out al Spaniei urcă însă la 440 miliarde dolari.

Citeşte mai mult...
 
Jurnal de cinefil la TIFF (3) – Vârfuri PDF Imprimare
Film
Duminică, 10 Iunie 2012 17:57

   Fără “o foaie de parcurs” scrisă din vreme nu prea poţi pleca la un festival mare de film. Am aflat asta la primul meu TIFF, cînd în zilele dintîi m-am comportat ca mielul pierdut în pădure.

                     

    Dar pregătirile intense nu exclud suprizele, recomandările (“trebuie să-l vezi, e fa-bu-los!!!”) şi filmele-OZN, cele care îţi pică pe neaşteptate în poală şi care – în cazurile fericite – te dau pentru totdeauna peste cap (Magnus, Le quattro volte sau La Antena sunt numai cîteva dintre exemplele din anii trecuţi).

Citeşte mai mult...
 
Rusii au trimis in larg cea mai mare nava militara din lume PDF Imprimare
International
Duminică, 10 Iunie 2012 17:20

 

    Portavionul indian Vikramaditya, a pornit în prima dintre ieşirile de test pre-livrare, părăsind vineri dimineaţa şantierul naval Sevmash din Rusia. Nava, cea mai mare din lume, a costat circa cinci miliarde de dolari şi este de fapt varianta modernizată a fostului crucişător, purtător de avioane Admiral Gorshkov, construit încă în anul 1978.

                       

   Cel mai mare vas militar din lume, construit vreodată pentru o ţară străină, portavionul indian Vikramaditya a pornit în prima dintre ieşirile de test pre-livrare, părăsind şantierul naval militar Sevmash, din oraşul Severodvinsk, nordul Rusiei.

 

Citeşte mai mult...
 
Simbolismul Crucii de RENE GUENON PDF Imprimare
Cultura
Sâmbătă, 09 Iunie 2012 07:20

Despre carte:

   "Guenon, filosof esoteric francez contemporan, nu trateaza simbolismul crucii in sens restrans, crestin, si nici intr-unul restrictiv din punct de vedere al imaginii efective a obiectului de referinta.

                          

   El este discutat in primul rand din perspectiva metafizica, aceasta fiind, sustine autorul, si cea mai importanta. Apoi semnificatia sa este regasita in interpretarea altor structuri cu aceeasi virtute explicativa dar cu o, daca putem spune astfel, geometrie diferita, cum este Arborele cu sarpele incolacit in jurul trunchiului sau tesatura cu firele sale intersectate.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 288 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate