Total Media News

Ştiri - Actualitate
In 10 ani, bulgarii vor fi minoritari la ei in tara. PDF Imprimare
Esential
Joi, 07 Iunie 2012 13:22
     
                               Rromi - 8 Protv Ad

         Bulgaria se confrunta cu o situatie cel putin delicata. Populatia bulgara se micsoreaza de la o zi la alta, iar in urmatorul deceniu risca sa devina minoritara.

Centrul de Statistica Demogafica din Bulgaria anunta ca in 10 ani tara va trebui sa se confrunte cu ideea ca bulgarii nu vor mai fi majoritari.

Citeşte mai mult...
 
Declaratiile primului-ministru Victor Ponta cu prilejul redeschiderii Spitalului Orasenesc Buftea PDF Imprimare
Politic
Miercuri, 06 Iunie 2012 22:45

     Victor Ponta: Eu vrea să spun doar faptul că am vrut să dau un mesaj că acolo unde se poate și acolo unde se dovedește că din punctul de vedere al standardelor de cost că este necesar și este sustenabil, putem să redeschidem anumite unități medicale.

                                 

    Aici la Buftea s-a spus și l-am rugat pe domnul ministru care a verificat, exista personal, existau dotările necesare și, mai ales, exista nevoia extraordinară a oamenilor din zona - aflăm acum că nu doar a oamenii de aici, din zonă, înţeleg că şi din alte zone limitrofe - şi nu pot decât să spun că sper că am făcut un lucru bun pentru foarte mulţi oameni, care vor avea nevoie de acest spital.

Citeşte mai mult...
 
Festivalul Imagine Romania si-a desemnat finalistii! PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 06 Iunie 2012 09:30
 

      Pe 19 si 26 mai, Sibiul si Bucurestiul au fosta gazdele a 18 trupe din toata tara care s-au calificat la preslectiile Festivalului Imagine Romania 2012.

 

Desi, n-au lipsit emotiile, pasiunea pentru muzica a apus stapanire pe tinerii muzicieni care, in apluzele prietenilor si fanilor, au facut un adevarat show in Oldies Pub (Sibiu) si Club Fabrica(Bucuresti).

Citeşte mai mult...
 
SCRISOARE DESCHISĂ catre : USL,Domnului Victor Ponta si Domnului Crin Antonescu, PDF Imprimare
Invatamant
Marţi, 05 Iunie 2012 09:22

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, Federația Sindicatelor din Învățământ „SPIRU HARET” și Federația Educației Naționale doresc să vă supună atenției o problemă deosebit de importantă cu care se confruntă sistemul educațional românesc și care trebuie soluționată în regim de urgență, în interesul învățământului și al beneficiarilor săi primari – elevii. Ne referim la organizarea examenului de bacalaureat.

 

În cuprinsul Legii educației naționale nr. 1/2011, una dintre puținele reglementări benefice sistemului este cea referitoare la bacalaureatul diferențiat. Astfel, potrivit art. 77 alin. (4) din actul normativ menționat, proba E scrisă, de evaluare a competenţelor formate pe durata învăţământului liceal, cuprinde, pe lângă proba scrisă la Limba şi literatura română – probă comună pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările (la care se adaugă, după caz, proba scrisă la Limba şi literatura maternă pentru elevii de la toate filierele, profilurile şi specializările, care au urmat studiile liceale într-o limbă a minorităţilor naţionale) și două probe scrise, diferenţiate  în funcție de profil și filieră după cum urmează:

Citeşte mai mult...
 
Secretul lui Henri Coanda PDF Imprimare
Esential
Marţi, 05 Iunie 2012 07:44

    Savantul român a „ascuns” numărul de aur 1,61803 în proiectul avionului cu reacţie!

                 

   Se găseşte în natură, de la vârtejurile de apă, la cochiliile melcilor, segmentele furnicii şi dispunerea petalelor de trandafiri, iar unii teoreticieni consideră că este „cărămida” întregului Univers.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 290 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate