Total Media News

Ştiri - Actualitate
Daniel Chitoiu: Intr-o luna vom schimba legea IMM-urilor PDF Imprimare
Esential
Luni, 04 Iunie 2012 08:38

           Ministrul Economiei, Daniel Chiţoiu, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că în maxim o lună se va aproba o lege care modifică şi completează actuala lege a Întreprinderilor mici şi mijlocii (IMM), menită să vină în sprijinul micilor întreprinzători.

                                    

     ''În maxim o lună vom aproba o lege de modificare şi completare a actului normativ privind IMM-urile prin care vom simplifica toate procedurile administrative plecând de la emiterea de avize, de certificate, de autorizaţii la nivel central şi local, pe fiecare instituţie în parte. Nu este normal ca întreprinzătorii să depună o documentaţie pentru obţinerea unui aviz, a unei autorizaţii în construcţii şi dacă vrea instituţia respectivă dă răspunsul în termen rezonabil, iar dacă nu, tot ea (instituţia, n.r.), că nu le daţi şpagă, v-o dă când vrea ea: peste un an, doi, trei. Dumneavoastră, când vă faceţi un plan de afaceri implicaţi nişte resurse financiare, materiale, umane. Nu este normal ca cel care are decizia administrativă să se opună planului dumneavoastră de afaceri", a declarat Chiţoiu.

Citeşte mai mult...
 
Mario Monti vrea să scoată Italia din criză cu ajutorul Bisericii PDF Imprimare
International
Luni, 04 Iunie 2012 07:13
  

     Guvernul de la Roma intenţioneaza să-i retragă Vaticanului scutirile de taxe de care beneficiază în acest moment.

                

     Astfel, Biserica Catolică ar putea plăti impozite anuale de sute de milioane de euro. Calculele autoritatilor italiene indica faptul ca o astfel de masura ar aduce la bugetul statului in jur de 720 de milioane de euro. Premierul Mario Monti a anuntat ca Vaticanul trebuie sa plateasca taxe pe proprietatile ce nu au caracter religios.

Citeşte mai mult...
 
Hosni Mubarak, fostul preşedinte egiptean a fost condamnat la închisoare pe viaţă PDF Imprimare
International
Duminică, 03 Iunie 2012 12:08
               

    Fostul preşedinte egiptean Hosni Mubarak a fost condamnat, sâmbătă, la închisoare pe viaţă pentru implicare în uciderea unor manifestanţi, cu ocazia mişcării de protest care a cuprins lumea arabă la începutul anului trecut, denumită generic "Primăvara arabă", informează agenţiile de presă internaţionale.

     Aceeaşi sentinţă a fost pronunţată şi împotriva fostului ministru de interne Hosni el-Adli. În schimb, au fost achitaţi toţi cei şase foşti demnitari egipteni judecaţi în acelaşi dosar cu Hosni Mubarak pentru crime în violenţele sângeroase generate de mişcarea de protest declanşată anul trecut în Egipt.

 

Citeşte mai mult...
 
Racheta in marime naturala, in Piata Victoriei din Bucuresti PDF Imprimare
Esential
Duminică, 03 Iunie 2012 09:29

     O racheta a rasarit in Piata Victoriei din Capitala, unde curiosii s-au strans deja sa vada ce se petrece. Botezata Haas 2C, dupa numele celebrului austriac din Ardeal, Conrad Haas, un precursor al zborurilor spatiale, racheta este un proiect ARCA.

                             

       Haas 2C ar trebui sa plece in prima ei calatorie spatiala in primavara anului viitor, in cadrul Misiunii 7. Ea va avea sarcina de a testa motorul Executor si de a ajunge pe orbita. Va duce in spatiu ceea membri ARCA spun ca ar fi primul satelit realizat integral in Romania.

Citeşte mai mult...
 
Estul este mai studios decât Vestul! Câtă şcoală are populaţia fiecărui stat european PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 01 Iunie 2012 10:29

     Conform analizei, pe prima poziţie se plasează Malta, unde 71% din populaţie are maxim opt clase! Acolo cuvântul „intelectual” chiar înseamnă ceva.

                                   

     Pe a doua poziţie se plasează Portugalia, unde 68,1% din populaţia matură s-a oprit cu studiatul înainte de liceu. Urmează Spania, Italia şi Grecia.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 291 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate