Total Media News

Ştiri - Actualitate
Declaraţiile Secr. de Stat Oana Badea : structura anului şcolar 2012-2013,studierea literaturii PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 25 Aprilie 2012 12:23

Bună ziua şi bine aţi venit la conferinţa de presă de astăzi. Propunem trei subiecte în atenţia dumneavoastră şi a opiniei publice.

                       
Primul subiect este legat de structura anului şcolar 2012-2013, ordinul ministrului care va reglementa structura anului şcolar 2012-2013 va pleca spre Monitorul Oficial şi statuează următorul format: în principal respectarea structurii anului şcolar 2011-2012.  Astfel, vorbim despre două vacanţe consolidate: vacanţa de iarnă de trei săptămâni şi vacanţa de primăvară-două săptămâni. 

Citeşte mai mult...
 
Replică la tirul de rachetă lansat de India: Pakistanul a testat cu succes o noua rachetă PDF Imprimare
International
Miercuri, 25 Aprilie 2012 11:45

Pakistanul a lansat miercuri cu succes o rachetă cu rază medie de acţiune, având capacitate nucleară, la câteva zile după ce rivalul său, India, a reuşit primul său tir de rachetă cu rază lungă de acţiune, a anunţat armata, citată de AFP.

         
                  
Raza exactă a dispozitivului nu a fost precizată, dar experţii au indicat că ar putea atinge o ţintă situată la 2.500 sau 3.000 de kilometri.
 

Citeşte mai mult...
 
MECTS supune dezbaterii publice proiectul Codului de etica pentru invatamantul preuniversitar PDF Imprimare
Invatamant
Luni, 23 Aprilie 2012 15:08

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului lansează în dezbatere publică proiectul Codului de Etică pentru învăţământul preuniversitar, elaborat în baza Art. 10 şi a Art. 16 din OM nr.5.550/2011 de aprobare a Regulamentului de organizare şi funcţionare a Consiliului naţional de etică din învăţământul preuniversitar.

                                    
Proiectul a fost elaborat de Consiliul naţional de etică din învăţământul preuniversitar şi înaintat Ministerului Educaţiei spre dezbatere publică şi adoptare. MECTS asigură, astfel, platforma pentru dezbaterea publică a Codului de etică pentru învăţământul preuniversitar.

Citeşte mai mult...
 
Succesul, o calatorie fara distante PDF Imprimare
Esential
Luni, 23 Aprilie 2012 14:19

Incepem o noua zi. Plecam la drum. Avem un examen. "Succes!" - e urarea care ne insoteste intotdeauna primul pas.

Vrei sa-l ai din plin. In dragoste, in cariera, in evolutie… in viata.

Principiul rezonantei, activ si continuu prezent in univers, afirma ca iti doresti succesul, pentru ca deja il cunosti. Exista insa si o a doua ipoteza: ti-l doresti, deoarece crezi ca iti lipseste. Ce vrei sa afli mai intai, vestea buna sau cea foarte buna?

Citeşte mai mult...
 
Top scumpiri in 20 de ani: statul ocupa primele locuri PDF Imprimare
Esential
Vineri, 20 Aprilie 2012 09:37

Preţurile reglementate de stat au crescut faţă de 1990 chiar şi de 37.000 de ori, de două până la de 10 ori peste rata inflaţiei din ultimii 21 de ani, topul fiind condus de apă şi salubritate, gaze, căldură şi electricitate, deşi liberalizarea unora dintre ele nu s-a încheiat, iar privatizarea încă se negociază cu FMI.

                        

Din topul primelor 10 categorii de produse şi servicii cu cele mai mari scumpiri înregistrate în 2011 comparativ cu octombrie 1990, de când există date comparabile pe indicele preţurilor de consum, mai mult de jumătate sunt tarife din sectorul public şi preţuri controlate sau reglementate de stat, reiese din datele transmise de Institutul Naţional de Statistică la solicitarea MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 301 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate