Total Media News

Ştiri - Actualitate
Sprijin ICPE-CA pentru evitarea exploziilor de gaze PDF Imprimare
Esential
Duminică, 26 Februarie 2012 11:30

    ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPECA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

                         


INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice,.................

Citeşte mai mult...
 
Incepeti o afacere simpla chiar la dvs. acasa: accesorii handmade! PDF Imprimare
Esential
Duminică, 26 Februarie 2012 09:32

Desigur, oricine are simt artistic innascut poate sa invete sa faca accesorii handmade: de la designeri consacrati la persoane talentate, fara studii specifice, dar care au reusit sa gaseasca nisa potrivita.

                   

Ce inseamna "handmade”? As defini acest termen ca fiind arta de a crea obiecte pe care un om talentat si inspirat le realizeaza cu mainile sale.

Citeşte mai mult...
 
9 filme care iti vor influenta viata PDF Imprimare
Film
Sâmbătă, 25 Februarie 2012 14:38

Avand in vedere avalansa de filme horror si actiune care ne-a invadat programele tv, am crezut de cuviinta ca este bine sa va prezint si altfel de filme.

 

Astfel, am stat si am analizat filmele pe care le vazusem sau despre care auzisem si am intocmit o lista cu cele mai interesante filme care ar trebui vazute intr-o viata. Sunt filme care iti vor schimba perspectiva despre tot ceea ce te inconjoara, filme care te vor emotiona si sensibiliza, filme care te vor face sa contientizezi adevaratele frumuseti si bucurii ale vietii, filme interesante care chiar merita vazute.

Citeşte mai mult...
 
Protocol de colaborare între MECTS şi ANOFM ptr. creşterii şanselor de ocupare a locurilor de munca PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 24 Februarie 2012 16:27

Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) au încheiat miercuri, 22 februarie, un protocol de colaborare al cărui obiectiv este creşterea şanselor de ocupare pe piaţa internă a muncii pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă.

                     
Pentru atingerea acestui obiectiv au fost stabilite o serie de paliere de acţiune comune între care:

Citeşte mai mult...
 
Declaraţiile Secretarului de stat Oana Badea în cadrul conferinţei de presă de joi, 23 februarie PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 24 Februarie 2012 16:20

Mulţumesc că aţi răspuns invitaţiei Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi vă invităm astăzi să obţineţi informaţii suplimentare, de comunicare, legate de clasa pregătitoare.

Astăzi putem aduce şi câteva date statistice legate de etapele pe care le-am finalizat şi putem să răspundem unor întrebări care, prin intermediul dumneavoastră, pot să ajungă către opinia publică. 153.000 de pagini web din România fac referire la abandonul şcolar în ţara noastră.

De ce vorbim despre abandon şcolar? Pentru că lipsa de investiţii în educaţia timpurie şi lipsa de investiţie de fonduri în debutul şcolarităţii au dus la un rezultat pe care România nu şi-l doreşte. 153.000 de pagini vorbesc despre problema abandonului şcolar în România. 22 de state europene stabilesc, prin legi, debutul şcolarităţii la şase, cinci sau chiar patru ani.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 311 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate