Total Media News

Ştiri - Actualitate
Japan's air force are un plan major de revizuire PDF Imprimare
International
Duminică, 16 Octombrie 2011 08:00

        Japonia dispune de o forta  puternica a  aerului ,... Pentru  a  avea   una dintre cele mai bune flotei aeriene din Asia   Japonia  isi  revizuieste  flota  aeriana  la  fiecare   trei ani.   

 

 

                                      

            

      The only problem — most of its fighters have been grounded.

      The air review held Sunday for the prime minister and top military brass came just a week after the country's entire F-15 fleet was ordered into its hangers for safety checks following a midair accident. It was the second such order in three months.

    For Sunday's review, the F-15s were put on a ground display, either parked on the runway or allowed to taxi but not take off. Last weekend, an empty fuel tank burst and detached from a F-15 on a training flight, causing the grounding order.



   ** sursa   :HYAKURI AIR BASE, Japan (AP)

:

 
SUA intenţionează să retraga trupele americane din Irak PDF Imprimare
International
Duminică, 16 Octombrie 2011 07:41

      Decizia de a retrage  trupele americane  din  IRAK   pina la  sfârşitul lunii ianuarie va atinge mai mult de opt ani de implicarea SUA în războiul din Irak, în ciuda îngrijorărilor în curs cu privire la forţele de securitate STI şi potenţial pentru instabilitate.

    Decizia se încheie luni de la mână-stoarcerea de către oficialităţile americane asupra faptului dacă să rămânem la o retragere termen limită 31 decembrie care a fost în 2008 a seta un nou aur Negocierea acordului de securitate pentru a asigura că progresele făcute şi mai mult de 4.400 viaţa militară americană a pierdut Din martie 2003 nu nu merge la deşeuri.

 

                  alt

Citeşte mai mult...
 
Universitatea Cambridge pe primul loc in topul universitatilor de top din nou PDF Imprimare
Cultura
Vineri, 14 Octombrie 2011 07:36

         Un nou raport care plaseaza Universitatea Cambridge, pentru al doilea an consecutiv, in topul universitatilor la nivel global, a fost bine primit de expertii lingvistici ai Cambridge ESOL.
Universitatea din Marea Britanie a obtinut, din nou, locul I in clasificarea QS.
    In fiecare an, peste 3,25 milioane de persoane din 130 de tari sustin examene Cambridge ESOL. Testele sunt recunoscute de peste 12000 de institutii din intreaga lume.
In Romania, mii de elevi sustin in fiecare an examene Cambridge de limba engleza prin intermediul British Council si folosesc calificarile pentru echivalarea probei lingvistice de la Bacalaureat, dar si pentru studii universitare.
Raportul reflecta cu claritate standardele asociate cu testele Cambridge de limba engleza.

             

Citeşte mai mult...
 
Concert aniversar British Council PDF Imprimare
Cultura
Vineri, 14 Octombrie 2011 07:32

   Cu ocazia aniversarii a 73 de ani de la infiintarea British Council in Romania, a  avut  loc miercuri, 12 octombrie 2011, ora 19.00, la Centrul National de Arta „Tinerimea Romana” din Bucuresti, str. Schitu Magureanu, nr. 4.  un  concert aniversar.

   Romania a fost una dintre primele patru tari in care au fost deschise reprezentante ale organizatiei pentru oportunitati culturale si educationale a Regatului Marii Britanii si Irlandei de Nord.

 

                

Citeşte mai mult...
 
Orange oferă cea mai mare viteză de internet mobil din România PDF Imprimare
Cultura
Marţi, 11 Octombrie 2011 16:12
     

    Începând din 6 octombrie, Orange oferă în premieră cea mai mare viteză pentru internetul mobil din România – până la 43,2 Mbps în Bucureşti.


Pentru a naviga la noua viteză de internet mobil, clienţii trebuie să fie în aria de acoperire 43,2 Mbps şi să folosească un modem compatibil. Pentru accesul la viteze de până la 43.2Mbps,Orangeoferă abonamentele cu trafic nelimitat Colibri 15 (cu primii 9 GB la viteze de până la 43,2 Mbps) şi Colibri 25 (cu primii 30 GB la viteze de până la 43,2 Mbps). Acestea includ opţiunea Cost Control prin intermediul căreia clienţii au garanţia că nu plătesc nimic suplimentar faţă de abonamentul lunar şi opţiunea Happy Night cu trafic gratuit pentru sesiunile de conectare desfăşurate între 00:00 şi 07:00. Orange are o ofertă specială pentru modemul Huawei E372, compatibil cu 43,2 Mbps, disponibil la preţuri începând de la 1 euro[1].

 

                

    “Ca lider de piaţă  Orangeanunţă astăzi o nouă premieră în România care răspunde cererii crescute de internet mobil de mare viteză. După lansarea HD Voice, sunt onorat să anunţ astăzi o altă premieră - implementarea reţelei de acoperire cu viteze de până la 43,2Mbps în Bucureşti. Pentru utilizatori experienţa va fi una mai rapidă şi mai simplă, fapt ce reconfirmă angajamentul nostru de a îmbunătăţi experienţa digitală a clienţilor.” a declarat Jean-François Fallacher, CEO Orange România.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ulwww.orange.rosau în orice magazin Orange.

 

 

 

 

**  sursa :

:

 


Pagina 329 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate