Total Media News

Stiri - Social
Un nouvel hydrogel qui imite le cartilage pourrait rendre la chirurgie du genou plus simple et plus PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 27 Aprilie 2017 16:40
     
  
  Conform  celor  de  la   trustmyscience.com ,Un nouvel hydrogel imitant le cartilage pourrait rendre les opérations du genou plus faciles et plus efficaces.

    Selon des scientifiques, un tout nouveau matériau de type hydrogel qui imite le cartilage, pourrait rendre les opérations des genoux bien plus simples à effectuer, en améliorant également l’efficacité sur le long terme : en effet, cet hydrogel est imprimable en 3D et peut être ajusté de manière précise pour chaque genou, de façon individuelle.

 

Citeşte mai mult...
 
Ce proprietati are propolisul asupra sanatatii PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 26 Aprilie 2017 16:20

                                      

       In ultimele decenii, practicienii din domeniul sanatatii au descoperit ca poate fi un tratament eficient pentru prevenirea multor tipuri de cancer.

     Propolisul este bogat in aminoacizi, bioflavonoide, minerale si vitamine. Accelereaza procesul de vindecare in cazul ranilor, taieturilor, vanatailor sau zgarieturilor.Bioflavonoide sunt antioxidanti cu mari beneficii pentru sistemul imunitar, lupta impotriva radicalilor liberi care distrug celulele rosii din sange.

     Datorita proprietatilor sale, promoveaza, de asemenea, o mai buna circulatie sa sangelui.In medicina naturista, propolisul este utilizat pentru combaterea inflamatiilor din organism.Drajeurile cu propolis sunt folosite ca remediu natural pentru durerile in gat, datorita proprietatilor sale antimicrobiene.
Gratie proprietatilor antifungice, este un bun tratament pentru gingii inflamate, stomatite, carii dentare.In plus, datorita proprietatilor curative, este inclus in cremele cosmetice.

 

Citeşte mai mult...
 
Afinele - Cel mai sănătos fruct din lume. PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 14 Aprilie 2017 14:12

 

                   

    Conform  mediafax.ro,există un singur fruct despre care experţii în nutriţie spun numai lucruri de bine, majoritatea considerându-l cel mai sănătos din lume.

     Cei de la Byrdie au rugat 17 dieteticieni să numească trei cele mai sănătose fructe din lume. În ciuda tuturor dezbaterilor şi a diferitelor opinii legate de câtă fructoză ar trebui să consume o persoană, cei mai mulţi au numit un singur fruct drept cel mai bogat în nutrienţi şi cel mai sănătos: afina. 

    Afinele sunt bogate în antioxidanţi, dar ce înseamnă asta de fapt pentru sănătatea noastră?  

    "Afinele conţin cel puţin 15 tipuri diferite de antioxidanţi care protejează fiecare sistem al organismului nostru", spune nutriţionistul Michelle Babb, autor al Anti-Inflammatory Eating Made Easy. "Antioxidanţii ne protejează celulele, ţesuturile şi muşchii şi sunt foarte importanţi pentru sănătatea inimii, a creierului, dar şi în recuperare", explică Babb.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Sistemul de implant Paltop PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 09 Septembrie 2016 09:44


             

    Sistemul de implant Paltop vine cu noi oportunităţi pentru chirurgi, practicieni, pacienţi şi laboratoare dentare. Sistemul se bazează pe experienţa medicală combinată cu cel mai înalt nivel de inginerie şi proceduri moderne al tratamentului de suprafaţă.

     Paltop este o companie cu peste 30 de ani de experienţă în domeniul implantologiei dentare, formată dintr-o echipă de experţi în cercetarea ştiinţifică, în chirurgie dentară şi inginerie în domeniul implantologiei. Sistemul Paltop Advanced s-a dezvoltat pentru a simplifica procedurile medicale folosite în implantologia contemporană. Sistemul aduce o estetică avansată prin conceptul “ platform switching” – bonturi cu diametru mai mic decât al implantului dentar ce permit în acest fel un management al tesutului moale îmbunătăţit şi un rezultat estetic excelent.  Procesul de vindecare este mult mai rapid datorită procedurilor de înaltă fineţe de sablare, gravare cu acid şi curăţare, acestea ducând la formarea unei suprafeţe cu macro, micro şi nano structuri ce extind contactul dintre implant şi os. Un alt avantaj al acestui sistem este şi faptul că apexul bombat permite inserarea foarte sigură a implantului.

 

Citeşte mai mult...
 
Sibiul găzduiește în perioada 1 - 4 septembrie festivalul “Transilvania Gastronomică” PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Luni, 29 August 2016 15:38

               


    În perioada 1 - 4 septembrie, se va desfășura la Sibiu a doua ediție a festivalului Transilvania Gastronomică - Food Culture Festival, primul festival de cultură gastronomică pentru sudul Transilvaniei, organizat de asociația My Transylvania.

   Festivalul susține și încurajează creșterea comunității celor care apreciază și promovează cultura gastronomică autentică din sudul Transilvaniei, adică consumă produse locale. Astfel, cred organizatorii, putem păstra și celebra diversitatea culturală foarte bogată care se regăsește în produsele și rețetele locale.

De la brunch-uri pregătite de localnici, cine cu rețete vechi de 150 de ani reinterpretate, degustări la micii producători, momente culinare și culturale în Piața Cibin, sesiuni de live cooking până la concursuri pentru public și dezbateri pe tema noii bucătării transilvănene (New Transylvanian Cuisine), evenimentele se adresează atât publicului larg și curios cât și specialiștilor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 21 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social